Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin. allah senden razı olsun ebrar kardeşim bu güzel duayı bize hazırladığın için. allah senden razı olsun güzel kardeşim şeyma bize bu güzel duaları sunduğun için. allah hepinizden razı olsun kardeşlerim okuduğunuz tüm dualar ve amin dediğiniz için.

Rabbim hepimizin dualarını dergahında kabul buyursun inşallah amiiiiiiiiiiiiiin

rabbim hepimizin dularını kabul etsin inş.
dualarımıza yürekten kocaman amiiiiiiiiinnnnnn

kızlar bayram nedeniyle haftaya dua edemiyecez ama şimdiden dağıtalımki okumak isteyenler alsın bayramdan sonraki cuma yani ayın 26 sında duasını yapalım 2 haftalık bir süre olduğu için ve kısa süreler olduğu için bu sefer 41 tane yasin tebareke amme yapalım diyoruz kimler kaç tane okumak ister ????

bana 5 tane yasin 2 tebareke 2 amme okurum olurmu

SALAVAT-I SERIFE GETIRMENIN FAZILETI Hz. Peygamber Efendimiz ( s.a.v ) buyurdular ki : Bir gun bana Cenab-i Hakk`in dørt buyuk melegi Cebrail,Mikail,israfil ve Azrail ( Aleyhimusselam ) geldiler. Cebrail (a.s ) bana dedi ki : ” Ya Resulallah ! Senin... ummetinden bir kimse sana gunde on defa salavat okursa yarin kiyamet gununde ben onun elinden tutar, sirati kuslar gibi geciririm.” Mikail ( a.s ) de dedi ki: ” Ben o kula kevser havuzundan kana kana iciririm.” Israfil ( a.s ) dedi ki :” Ya Resulellah ! O kulun affi icin basimi secdeye koyarim, Allahu Teala onu affetmedikce basimi secdeden kaldirmam.” Azrail ( a.s ) de: ” Ya Resulellah! Sana gunde on defa salavat edenin ruhunu Peygamberlerin ruhunu kabz eder gibi kabzederim.” dediler. Bunun uzerine Peygamber Efendimiz (s.a.v) : ” Bu ne buyuk lutuf ya Rabbi ! Bu ne buyuk ihsan Allah`im! ” buyurdular

aminnnnnnnn allahım okuyan arkadaşlarımdan razı olsun sizler olmasaydınız vesile olmasaydınız yani fırsat bulup okuyamazdım çok ama çok mutluyum

canımmm 5 yasin 1 amme 1 teberake okurum

cimcime ben 5 yasin 5 amme 5 tebareke 5 de amener resulü okurum daha sonra okuyamayan olursa yine paylaşırız. sayıyı 5 alıyorum çünkü bayramda muhtemelen adet olucam

Son düzenleme:
kızlar bayram nedeniyle haftaya dua edemiyecez ama şimdiden dağıtalımki okumak isteyenler alsın bayramdan sonraki cuma yani ayın 26 sında duasını yapalım 2 haftalık bir süre olduğu için ve kısa süreler olduğu için bu sefer 41 tane yasin tebareke amme ve amenerresulü yapalım diyoruz kimler kaç tane okumak ister ????

benimde 1 haftalık regli dönemime denk geliyor olabilir :)))) kısmet tabi inşallah olmayız fatoşş

inşallah nihalim senin bugün kaçıncı günün canım. benim 22.günüm. dün tahlillerimi yeniden yaptırdım bütün hormonlar hepsi doktorun tabiri ile SÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜPER bundan sonra iş beklemekte

tamam daha 2 hafta var rahat rahat okuruz.hadiiiiiiiiiii kızlar duaları paylaşalım kalmasın
hayatkabvuniçi, ahsen,nihal, buse, serpil, yavuzguray, şeker-leblebi, ebrar, hadi canlarım

çok sevindim canım tathlillerine kocaman maşallahhh ben 31.gündeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…