kızlar kasım biiti galiba biz 24 kasımdayız aralık ayının listesini yaparız canlarımm :))))) herkes bekelnmeyen günlerini yazar
ARALIK AYI BEKLENMEYEN REGL TARİHLERİ
şekereblebi
hayatkavuniçi
kumsall
fatooözel
nihal
gizem79
xayşex
serpil02507
cimcime
saldayavuz
hpt_honey
vs vsv vs vs böyle yani kızlar
ok canım öle yapalım son regl tarihlerinide yazalım ki kaç gün olmuş görelim dedim ben ama :))))
şu tablo işinide ben bi araştırıyım bakım :))))
Hayatkavuniçi sat 19 kasım___istenmeyen regl tarihi 13 aralık
valla geçen çok yakın ama patavatsız bekar bi arkadaşım şöyle dedi bana,var mı bebek.....yok bebek...
inşallhhhhhhhhhhhhhhhh
valla geçen çok yakın ama patavatsız bekar bi arkadaşım şöyle dedi bana,var mı bebek.....yok bebek...
kızım bu güdüşle ben senden önce doğuracağım......
var ya bu arada evlenir de, benden önce doğurursa bilmem artık naparım.......
evet sayın araştırmacı asistanımız goggel amcadanmı destek alacaksın ebrradanmı kaynak belirtiisn artık yoksaa dava ederler bizi :82::82::82::82:
kızım bu güdüşle ben senden önce doğuracağım......
var ya bu arada evlenir de, benden önce doğurursa bilmem artık naparım.......
sinir tabii canım...bi de yeni düşük yapmışsın yani...benim de öyle....bi de biliyolar benim düşük yaptığımı ..aman kafana taktığın şeye bak evlensin beş tane yapsın boşver :)))
bana ne zaman diyenlere ben isteyene engel olmıyımisteyen yapsın diyorum:))))
hatta bişey anlatayım kızlar size dün msn de anlattım gerçi :)))
kavuniçi seninki arkadaş bana söleyen halam hemde çok severim kendisini ama :)))
haftasonu yine çocuk muhabbeti yok yaşın geldi bilmem ne neden yapmıyosun falan ben gülüyorum tabi isteyen yapsın falan diyorum halamne dese beynirsiniz beklesin beklesin sonrada dr ları zengin ederböle kaldım valla...
bende dedimki valla onu rabbim bilir hemende yapsaydım olmayabilirdi yine dr lar zengin olurdu şimdide rabbim hayırlısını versin ....
yani kimse bişey bilmeden konuşuyo anca ben düşük yapmışım haberin yok yada belkide olmuyo tedavi görüyorum sölemek zorundamıyım yooo ...
böle işte buara çok sormaya başladılarda oyuzden bu kadar sinir oldum :))))
sinir tabii canım...bi de yeni düşük yapmışsın yani...benim de öyle....bi de biliyolar benim düşük yaptığımı ..
amaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnn.boşverelim valla.....
hepimiz döllenelim..
allahım allahım nolur allahım,hepimiz döllenelim allahım..lütfen allahım.....
kızlarr bir solukta okudum yazılarnızı ama çok yoğunum kaçıyorum yine muckssssssssss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?