canım ben yazdım ya..okudum hepsini...bana ............................................koymuşsun ya...2 yasin,birer tebareke amme amenerresulu.....
kızlar yarın 9 da kanal d de sabahh doktorum programında kısırlık ve tüp bebbek konuusu işlenecek haberiniz olsun yeni gelişmelerii aktaracaklar:92::92::123:
ben bitirdim diye mesaj yazmıştım demekki görünmemeiş ben bitirdim eşimle beraber okuduk rabbim kabul ederse
dünde show tv de vardı biraz izleyebildim sadece
sana koymmamaıştürkçeye bak ya çzigiii çektikleri okumuş oalanar sen ben fatoo busecamnn bitirmişiz
aman aman ..çok eğlendin di mi......gül sen....napayım yani anlamadımsana koymmamaıştürkçeye bak ya çzigiii çektikleri okumuş oalanar sen ben fatoo busecamnn bitirmişiz
tamam canım..anladım sonunda....allah kabul etsin herkesinkini....canım benim ilk önce okunacak sayıları yazdım tam olarak sonrada okuyanlarınkine ----------------------------- bunu koydum :))))
bazılarındanda eksilttim kalan sayılarını yazdım :))) okudun yani biliyorum canım allah kabul etsin :))))
evet canım kimseye bişey koymadım valla
aman aman ..çok eğlendin di mi......gül sen....napayım yani anlamadım
tamam canım..anladım sonunda....allah kabul etsin herkesinkini....
aman aman ..çok eğlendin di mi......gül sen....napayım yani anlamadım
tamam canım..anladım sonunda....allah kabul etsin herkesinkini....
koymuşun işte,koymuşuunnnnn...............................................koymuşun....
kız benim kalbim fesatt öyle muzipçe anlıyorum herşeyii ya hahhahahhahahahhahhahha gerçi cimcimede itiraf etmiş ben bişi koymadım diye
amin canım ... ağzına sağlık...
bu ay hayatkavuniçi hamile kalırsa cimcime kesin sendendirr yaniiii
türkçe işte nereye çekersen oraya gidiyo valla :)))))))))))))))))))
koydum anam buara formdayım zaten koydum kabul
kumsalım............
canım ben iyi yarın adet günüm üstüe görme hamile değilsiemm yarın bankooo garanti adetimm yani bu ayy fulll rahibeydimm .))))))) yani kırmızılar konuusnda topicdeki kızları yalnzı bırakmayacağımm
bu ay hayatkavuniçi hamile kalırsa cimcime kesin sendendirr yaniiii:49
hayırlısı olsun canım ...
ya kızlar buarada ilk zamanlar geldiğimde herkesin adet gününü yazıyoduk falan ebrar gitti herşey bitti ha ...
tekrar yazsakya hadi herkes en son adet olduğu günü yazsın liste yapak yeniden :))))
kızlar şimdiii size ciddi ciddi bişey soruyorum.......
ben tekrara soğan kürüne başlıycam.....
soru1_ soğan kürü hamile kalmak için mi? (soğan kürüyle hamile kalanlar varmış)
soru2_ soğan kürüne adet bitiminn 7.günü mü başlanıyo...
soru3_ ya da soğan yerine direk incir kürüne mi başlasam....
ana olamadık baba olak barim :)))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?