Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

canım ben yazdım ya..okudum hepsini...bana ............................................koymuşsun ya...2 yasin,birer tebareke amme amenerresulu.....

canım benim ilk önce okunacak sayıları yazdım tam olarak sonrada okuyanlarınkine ----------------------------- bunu koydum :))))
bazılarındanda eksilttim kalan sayılarını yazdım :))) okudun yani biliyorum canım allah kabul etsin :))))

sana koymmamaış türkçeye bak ya çzigiii çektikleri okumuş oalanar sen ben fatoo busecamnn bitirmişiz
aman aman ..çok eğlendin di mi......gül sen....napayım yani anlamadım

tamam canım..anladım sonunda....allah kabul etsin herkesinkini....

aman aman ..çok eğlendin di mi......gül sen....napayım yani anlamadım

tamam canım..anladım sonunda....allah kabul etsin herkesinkini....

amin canım ... ağzına sağlık...

koymuşun işte,koymuşuunnnnn...............................................koymuşun....

türkçe işte nereye çekersen oraya gidiyo valla :)))))))))))))))))))
koydum anam buara formdayım zaten koydum kabul

kumsalım............

canım ben iyi yarın adet günüm üstüe görme hamile değilsiemm yarın bankooo garanti adetimm yani bu ayy fulll rahibeydimm .))))))) yani kırmızılar konuusnda topicdeki kızları yalnzı bırakmayacağımm

bu ay hayatkavuniçi hamile kalırsa cimcime kesin sendendirr yaniiii :49

hayırlısı olsun canım ...
ya kızlar buarada ilk zamanlar geldiğimde herkesin adet gününü yazıyoduk falan ebrar gitti herşey bitti ha ...
tekrar yazsakya hadi herkes en son adet olduğu günü yazsın liste yapak yeniden :))))

kızlar şimdiii size ciddi ciddi bişey soruyorum.......
ben tekrara soğan kürüne başlıycam.....
soru1_ soğan kürü hamile kalmak için mi? (soğan kürüyle hamile kalanlar varmış)
soru2_ soğan kürüne adet bitiminn 7.günü mü başlanıyo...
soru3_ ya da soğan yerine direk incir kürüne mi başlasam....

canım ben liste yapmasını bilmiyorum ebrar güzel resimlerle süüslüyorduu ama sadce bir listede yapabiliriz

sadece soru 1 i biliyorum soğan kürü rahimi temizliyo ondan dolayı hamile kalma şansın artar canım 2. soruyu tam bilimiyom öleyse bende başlıyım dimi :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…