ayyyyy bu kızlar çok fena yine kayboldular karabatak gibiler
:104::104::104::104::104::104::104:
kocaların balıklarını kesiyom
alahımm öldürecksin sen beniiii
kötü içerik bildiratılırmıyım kızzz
zeytin zencefil çayımı öksürüğe iyi geliyor öyle herhalde duydum ya bunun için bitki çayı içmeliisn
AAA aşkolsun Serpil cim çok mu ciddiyim ki?
KIZLAAAAAAARRRRR.İNCİR - HAVUÇ KÜRÜ BU ŞEKİLDE MİDİR..BİLEN VAR MI...BAKTIM BUNU BULDUM....HADİ BAŞLAYALIM....AMA BELLİ BİR BAŞLAMA TARİHİ VAR MI BİLMİYORUMKullanılacak olan malzemeler, iki adet büyük havuç ve yirmi adet kuru incirdir. Her ikisinin de ayrı kaplarda hazırlanması gerekmektedir.
Yarım litre klorsuz suyu tencerede kaynatınız.Su kaynadıktan sonra içerisine iki adet taze gevrek olan iri havucu dört-beş cm uzunluğunda doğrayıp ilave ediniz. Ağzı kapalı olarak yirmi dakika kısık ateşte kaynatınız. Farklı bir kapta yarım litre klorsuz suyu kaynatınız. Su kaynadıktan sonra içerisine yirmi adet kuru inciri bıçakla bir kez kesip ilave ediniz. Ağzı kapalı olarak on beş dakika kısık ateşte kaynatınız.
İki ayrı kapta hazırlanan incir ve havuç haşlama sularını çok fazla ılımadan karıştırınız. Tencerenin dibinde kalan incirlere kaşıkla bastırarak içerisindeki suyu da alınız.
İncir-Havuç haşlama suyunu temiz bir şişeye doldurunuz ve buzdolabında koruma altına alınız..
21 gün boyunca hergün sabah kahvaltısından on-onbeş dakika önce aç karnınıza bir su bardağı içiniz. 21 günlük kürü tek bir defada hazırlamayınız.
Saklama şişesi boşaldıkça taze hazırlayınız.
21 gün tamamlandıktan sonra bir hafta ara veriniz. Bir hafta aradan sonra aynı kürü yirmi bir gün olarak tekrarlayınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?