ohhhhhhhhhhhhh sedfannn olsunnnKocanı kafalıyorsun değilmiiii hımmm seni giididi seniiiii
KIZLAAAAAAARRRRR.İNCİR - HAVUÇ KÜRÜ BU ŞEKİLDE MİDİR..BİLEN VAR MI...BAKTIM BUNU BULDUM....HADİ BAŞLAYALIM....AMA BELLİ BİR BAŞLAMA TARİHİ VAR MI BİLMİYORUMKullanılacak olan malzemeler, iki adet büyük havuç ve yirmi adet kuru incirdir. Her ikisinin de ayrı kaplarda hazırlanması gerekmektedir.
Yarım litre klorsuz suyu tencerede kaynatınız.Su kaynadıktan sonra içerisine iki adet taze gevrek olan iri havucu dört-beş cm uzunluğunda doğrayıp ilave ediniz. Ağzı kapalı olarak yirmi dakika kısık ateşte kaynatınız. Farklı bir kapta yarım litre klorsuz suyu kaynatınız. Su kaynadıktan sonra içerisine yirmi adet kuru inciri bıçakla bir kez kesip ilave ediniz. Ağzı kapalı olarak on beş dakika kısık ateşte kaynatınız.
İki ayrı kapta hazırlanan incir ve havuç haşlama sularını çok fazla ılımadan karıştırınız. Tencerenin dibinde kalan incirlere kaşıkla bastırarak içerisindeki suyu da alınız.
İncir-Havuç haşlama suyunu temiz bir şişeye doldurunuz ve buzdolabında koruma altına alınız..
21 gün boyunca hergün sabah kahvaltısından on-onbeş dakika önce aç karnınıza bir su bardağı içiniz. 21 günlük kürü tek bir defada hazırlamayınız.
Saklama şişesi boşaldıkça taze hazırlayınız.
21 gün tamamlandıktan sonra bir hafta ara veriniz. Bir hafta aradan sonra aynı kürü yirmi bir gün olarak tekrarlayınız.
ah serpil ah..öldürücen sen beni valla. Heheheheheh....kafalamıyorum kız adamı,zaten kafadır benim kocam....
Iki dakiak gittim gene birbirine girmş burası...balık kesmeler falan.....kesme kız....omega3 olmadan geçer mi hayat.....
yaa evet omegasız hayat çeklimze bol bol omega allaım dermişim
ah ah hayat kavuniçicimmmmm
biz bu kürlerin ansiklopedisini yazdık burda aktarcı dükkanı açtıkSen daha yenimi öğreniyon şekerim
Ben havuç yiyorum tavşan gibiBişmiyorum bu ay belli olur oldumu faydası
Oyyyyy alışamadım getti bu kkya ben yazıp yollayana kadar alt üst olmuş neyse herşeye alıştık bunada alışacağız elbette
he valla..yeni düştüm abla.....ne diyosun başalayayım mı şu incir kürüne....doğru mu yazmışım....günde bir kez mi.....
başla abla senBiz kür mür hallettik oturduk köşeye neler neler bekliyoz paşa paşa
yaaaa.öyle deme ya...genciz,güzeliz,akıllıyız........
yaaaa.öyle deme ya...genciz,güzeliz,akıllıyız........
öyleyiz cnm çirkiniz aptalız yaşlıyız demedik
biz hallettik kürleri diyom
vaaayyyyy..serpilim dikkat etmemiştim..yenimenkşe olmuşsunn iki kalppp
siz beni çok güldürüyosunuz ya.......allah da sizi güldürsün.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?