Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

serpilcim çok yoğundu ama artık ben herşeyi stres haline getirmiyorum karar aldım sıkıntılı şeylere gülüp geçiyorum. elbette allah büyük sıkıntılar vermesinde. tamamen pozitif olmaya karar verdim.

fatooo canım bende inan bana tamamne pozitifim ya hayatı neden bukadar zehir ediyormuşuz kii değmez ya ben artıkk takmıyorum inan en doğru karraı almışsın balımm

cimcime bunu senmi diyorsun inanamıyorum korktun demii keseceğimizden kukuytuuu başldın adam gibi :123: çalışmaya aferimm böyle ol aferimmmmm :Ç))))))

kızım sölemiştim ya ekimde başlayacaktım çalışmaya ama arada olay olunca kaldı :)))
aslında aralık da diyodum dayanamadım başladım aralığın 10una kadar gün aşırı devam :))))

serpilcim ben aşağı yukarı 15 gündür filan böyleyim inşallah böylede devam eder. evet bir bakmışsın hayat bitivermiş. son nefes. sonra ne olacak ne yaşadın hiiiiiiiiiiiiiç, ne anladın hiiiiiiiiiiç. onun için boşşşşşşşver. yaşamın güzelliklerini görelim. insanların iyi yönlerini görelim. hiç bir şey için üzülmeye değmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…