Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

katılıyorum sana balık kesmeye hayır her zaman istemesemde lazım oluyo sonuçta :)))))))))))))))))))))))))))))
ay seninde kukunu kescez zaten canımmmmmmmmmmm

mümkün değil kesmem....hayırı kullanıyorum....balık kesmeye hayırrrrrrrrrrrr.
balık kesmeye hayıııııırrrrr
balık kesmeye hayııııııırrr
balık kesmye hayııırrrrrrrrrrrr

Konu Bilgileri
Toplam 9 kullanıcı konuyu okuyor. (9 üye ve 0 ziyaretçi)
tben şeker-leblebi fatosozel+ nurmett serpil02507+ ven_har cimcimes53+ hayatkavunici+ seldayavuzguray
Konu Etiketleri

fatosozel,nurmett,serpil02507,ven_har+,cimcimes53+,şeker-leblebi,hayatkavunici+,seldayavuzguray,

OOOOOOOOOOOOOOOOOO bütün kızlar toplanmış

kızlar balıklarından vazgeçmediler sonuç balıklar yerinde kalıyor :)))))))))))) ama ben onların ilerleyn durumlarını merak ediyorum emin ol teklif onlardan gelecek
ewt kıyamadılar balıklara şöyle bi zaman geçsin teklif etsinler biz diyelim hayır diye

sıkıntıdan neye sataşacağınız şaşırdınız da balıklara mı sardınız aa şaşırdınız siz galiba

he şaşırdık valla

serpil02507+,Mısra+,şeker-leblebi,cimcimes53+,ven_har+,hayatkavunici,seldayavuzguray,

ayyy resmen karnımın etlerii ağrıdıı gülmektenn offfffçatladımm anammm

cimcime bunu senmi diyorsun inanamıyorum korktun demii keseceğimizden kukuytuuu başldın adam gibi :123: çalışmaya aferimm böyle ol aferimmmmm :Ç))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…