Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

bu saatte anca venhar gelir zatenneyse kızlar ben yarın sabah kahvaltıya gidicem komşuya.hem cuma sohbeti hem kahvaltı yani.eve gelmem öğlen 2 yi bulabilir.gelşnce de evi bi sil süpür yapayım diyorum.akşama doğru anca girerim sanırım.bu ara da serpili çok merak ettim naptı acaba.ha unutmadan dualarımı okudum bilginize.yarın bizim sohbettte ki dualar da hepiniz aklım da olacaksınız.sizin dua saatinde de ben sizin aklınızda olayım inş.şu sıkıntılarım ARTIK tamamen bitsin de ben de düşünebileyim bebek.cesaret edemiyorum bebeğe çünki depresyon hiç bitmiycek ve.p.atak geçmiycek sanarak.neyse kızlar görüşürz yarın inş...

günaydın kızlar nasılsınız hepinize hayırlı cumalar
ben dularımı okudum cimcimecim nasılsın canım
fatoşcum nasılsın
nihalim nasılsın güzelim galiba yarın doktor randevun var hayırlısı olsun kuzum güzel haberlerle gel inşallahh
serpilim canım nasılsın adetinmi geçikti hayırlı olsun canım benim inşallahhh meleğin gelmiştirrr
mısracım naıslsın oğluşun nasıl
venhar olumsuz ve karamsar olma iyi şeyler düşün hepsi geçicek
ya kızlar ebrar nasıl ya varmı yeni gelişmeler çok selam söyleyin benden özledim onu

günaydın güzel arkadaşlar
cumanız mübarek dualarınız kabul olsun inş.
bende dualarımı bitirdim, bilginize...

Günaydın topiğimizin taze çıtırları bir hafta daha bitti gelecek hafta hepimiz için hayırlara vesile olur inşallah cumamız mubarek olsun inşallah dua vaktini kaçırırsam beni unutmayın elimden geldiğince burdayım inşallahhhh

günaydın kızlar ....dua saatiniz kaçta bende katılmak isityorum ama hem çalışıyorum hem hastayım ..umarım dua saatinizde burda olurum

günaydın kızlar nasılsınız iki gündür yoktum epey kaynatmışsınız maşallah oku oku bitiremedim.

bende çıkıyorum kızlar akşama duaları okuyacağım yarın sabah toplantıda olacağıcım dualara yetişemezsem allah şimdiden kabul etsin muckssssssssssssssssssssssssssssssssss

tamam canım allah kabul etsin dualarımızda seni unuturmuyuz hiç hep aklımızdasın :)))
biraz geç bi cvp oldu ama :))))

cimcime kız az önce burdaydın nere kayboldun senide öpcektim

canım benim valla baktım baktım kimsecikler yok burda bendde işleri toparla vs derken çıktım yani :)))
ama öpücüğünü hissettim merak etme

canım benim allah kabul etsin dualarımızı inş hepimiz birbirmizin aklındayız merak etme ve stres yok kafaya takmak yok olumsuzluk yok allahın izni ile bi dahaki aya sende çalışmalkara başlayacaksın ve hayırlısıyla bebişine kavuşacaksın canım

allah kabul etsin canım iyiyim sen nasılsın .....

ağzına sağlık şekerim seninde cuman mübarek olsun :)))

günaydın canlarım

günaydın kızlarrrrrrrrrrrr

günaydın canlarım :)))))

unuturmuyuz kız aşk olsun ...

kızlar günaydın hepinize...

günaydın renkli hatun :))))

günaydın kızlar nasılsınız iki gündür yoktum epey kaynatmışsınız maşallah oku oku bitiremedim.

valla öle oldu ahsencim nbr nasılsın bakalım süreleri sormuyorum bile okumuşssundur muhakkak selaya duasını yapacaz inş ...

kız sen nerelerdesin insan arada bir girip yazar değilmi merak ettik herhalde. msn de açmıyorsun
peki benim ne yapmam gerekiyor burda daha erken okunuyo sela ...burda olamasamda kalbim sizinle

sen nerdensin serengl cim

kızlar günaydın hepinize...

günaydın canıııııııııııııııııııım

sendeki bu pozitif ışıltı benide pozitif yapıyor. sana da günaydın canım benim

günaydın canım nasılsın seninde cuman mübarek olsun şekerim
allah kabul etsinn

fatoşumm günaydın canımmmmmmmmmmm

busecim galiba sensingünaydın canım nasılsın

kumsalııııııııııııııııım canım nasılsın çok özledim seni

allah kabul etsin şekercim sanada günaydın canım

serengl,tben+,kumsal,cimcimes53+,şeker-leblebi,ahsen_81,
kızlaaarrrrr......toparlanıyoruz gene yavaş yavaş.......
cimcimem bunu söyleyen kaçıncı kişişin bilmiyorum valla.renkli hatun demişsin ya....nsıl anladın kız..canım benim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…