Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

bu arada biraz önce size düngeceki rüyamı yazmıştım....
hepimiz oturuyoruz bi evde..hani gezmeler olur ya..işte öyle..hepimizde başörtüsü var,hepimiz kapalıyız....hayırdır inşallah dedim.....

bu arada biraz önce size düngeceki rüyamı yazmıştım....
hepimiz oturuyoruz bi evde..hani gezmeler olur ya..işte öyle..hepimizde başörtüsü var,hepimiz kapalıyız....hayırdır inşallah dedim.....

ohh ne güzel ne mübarek bir rüya hayırlara gitsin yorumlama yapamam anlamam çünkü ama çok güzel bir rüya bence belkide dualarımıza katıldın ya odur :)))

hayırlara gitsin canım ...

ohh ne güzel ne mübarek bir rüya hayırlara gitsin yorumlama yapamam anlamam çünkü ama çok güzel bir rüya bence belkide dualarımıza katıldın ya odur :)))

hayırlara gitsin canım ...
evet ..olabilir....teşekkürleeeeerrr cimcime.teşekkürleeeerrrr cimcime....cevap verdin diyeeee......öpüyom seni candan....

evet ..olabilir....teşekkürleeeeerrr cimcime.teşekkürleeeerrrr cimcime....cevap verdin diyeeee......öpüyom seni candan....

saol canım ne demek

cimcime bu arada senin de çalışma haftandı dimi..bitti mi yoksa....son günlerin mi....

evet canım çalışma haftam ve haftalarım sanırım daha yeni başladım bugün 14. günüm ve 9. gün çalışmalara başladık :))))))

bence çok güzel bir rüya buradkii kızlar temiz kalplilerdir sende çok temizsinn ve dularada katıldın ya burada kimse kimseyi tanımadanna çok samimi ve net çizgiisiis olan bir dostluk bağı oluştu dularadadad varsın ya bizi görmüşüsnn cnmmm

çok güzell bir rüya eşarpların renkli olamsı çok güzell cnmm
evet...bence de güzel bi rüya...
serpil...ne kadar geçti adetin.meraktayım valla.

kavuniçi kuzum hislerine ne oldu senin yorum yaptı kendimize gelelim ay ne iğrenç bir hafta bu ya yoğunluk olumsuzluklarla dolu

kavuniçi kuzum hislerine ne oldu senin yorum yaptı kendimize gelelim ay ne iğrenç bir hafta bu ya yoğunluk olumsuzluklarla dolu
canım benimmmm.....o kadar yoğunum ki,mal gibiyim...hislerim duruyo yerinde...ama olumsuzluk diyince bak hiiiç dayanamam..hadi şekerim,gönderiyorum reikilerimden.....hayatın olumlu şeylerle dolu.....kabul et enerjimi......serpil sen de.....
hazırmısın cimcimeeeeeeeeeeemmmmmmmmmmmmmmm.......

hazırım canım :)))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…