bu arada biraz önce size düngeceki rüyamı yazmıştım....
hepimiz oturuyoruz bi evde..hani gezmeler olur ya..işte öyle..hepimizde başörtüsü var,hepimiz kapalıyız....hayırdır inşallah dedim.....
evet ..olabilir....teşekkürleeeeerrr cimcime.teşekkürleeeerrrr cimcime....cevap verdin diyeeee......öpüyom seni candan....ohh ne güzel ne mübarek bir rüya hayırlara gitsin yorumlama yapamam anlamam çünkü ama çok güzel bir rüya bence belkide dualarımıza katıldın ya odur :)))
hayırlara gitsin canım ...
cimcime bu arada senin de çalışma haftandı dimi..bitti mi yoksa....son günlerin mi....ohh ne güzel ne mübarek bir rüya hayırlara gitsin yorumlama yapamam anlamam çünkü ama çok güzel bir rüya bence belkide dualarımıza katıldın ya odur :)))
hayırlara gitsin canım ...
bu arada biraz önce size düngeceki rüyamı yazmıştım....
hepimiz oturuyoruz bi evde..hani gezmeler olur ya..işte öyle..hepimizde başörtüsü var,hepimiz kapalıyız....hayırdır inşallah dedim.....
evet ..olabilir....teşekkürleeeeerrr cimcime.teşekkürleeeerrrr cimcime....cevap verdin diyeeee......öpüyom seni candan....
cimcime bu arada senin de çalışma haftandı dimi..bitti mi yoksa....son günlerin mi....
bence çok güzel bir rüya buradkii kızlar temiz kalplilerdir sende çok temizsinn ve dularada katıldın ya burada kimse kimseyi tanımadanna çok samimi ve net çizgiisiis olan bir dostluk bağı oluştu dularadadad varsın ya bizi görmüşüsnn cnmmm
evet...bence de güzel bi rüya...çok güzell bir rüya eşarpların renkli olamsı çok güzell cnmm
özeline mesaj attım....hayatkavuniçi gecikedii bugünn günüm olmadımm henüz
geciksin geciksin...inşallahhhhh gelmezzzzzz.......hayatkavuniçi gecikedii bugünn günüm olmadımm henüz
canım benimmmm.....o kadar yoğunum ki,mal gibiyim...hislerim duruyo yerinde...ama olumsuzluk diyince bak hiiiç dayanamam..hadi şekerim,gönderiyorum reikilerimden.....hayatın olumlu şeylerle dolu.....kabul et enerjimi......serpil sen de.....kavuniçi kuzum hislerine ne oldu senin yorum yaptı kendimize gelelim ay ne iğrenç bir hafta bu ya yoğunluk olumsuzluklarla dolu
canım benimmmm.....o kadar yoğunum ki,mal gibiyim...hislerim duruyo yerinde...ama olumsuzluk diyince bak hiiiç dayanamam..hadi şekerim,gönderiyorum reikilerimden.....hayatın olumlu şeylerle dolu.....kabul et enerjimi......serpil sen de.....
hazırmısın cimcimeeeeeeeeeeemmmmmmmmmmmmmmm.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?