Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

accuk eşlik edem bari..yorgunum biraz ay...cimcimeee..çalışmalar bitt mi..hiç sölemiyosun bişey..benim de 2-3 güne biter heralde....:92::92::92::92::92::92::92::92::92:

kuşum çalışmalar bitermi hiç anlattım ya sabah sana sen beni dinlmiyonmu kız
anam 10. gün başaldım gün aşırı çalışıyom bugün 20. günüm akşama yine çalışma var valla ayın 10una kadar devam edecem çalışmalara inş .....

ödül sana bu kadr çalışmaya

serpilllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll hoşgeldin n:92::92::92::92::92::92::92:

serpil02507+,tben+,nhlkpr+,hayatkavunici,
mısra öğlen ofiisn önünden geçti el salladık birbirimize pembe bir tunik vardı hamişlk pek yakışmıştı

ya sormatyın ofisteydim ama kabul günü gibi birgün yaşadım canlarım bende tben seni özledim netsiz kalmışsınnn ayyy çok merak etmiştimm yumoşlarınada maşallhhh

ohhh ne güzel biz hala uzatmaları oynuyoruz allahtan umut kesilmez saon ana kadar çalışmalara devam son zamanlarda daha bir tatalı oluyorrrrr

selda ------------ 5 kasım son regl ------------ 30 kasım beklenmeyen tarih
cimcimes ------------ 11 kasım son regl ------------ 11-13 aralık beklenmeyen tarih
kavuniçi ------------ 19 kasım son regl ------------ 13 aralık beklenmeyen tarih
şekerl. ------------ 18 kasım son regl ------------ 18 aralık beklenmeyen tarih
tben ------------ 22 kasım son regl ------------ 20 aralık beklenmeyen tarih
fatoş ------------ 21 kasım son regl ------------ 21 aralık beklenmeyen tarih
nihal ------------ ---------------- ---------- 21 aralık beklenmeyen tarih
muh_ ------------- 22 kasım son regl ------------- 22 aralık beklenmeyen tarih
serpil ------------ 26 kasım son regl ------------- 24 aralık beklenmeyen tarih
serngl ------------ 25 kasım son regl ------------- 25 aralık beklenmeyen tarih
kumsal ------------- 30 kasım son regl ------------- 28 aralık beklenmeyen tarih

:92::92::92::92::92:

kızlar listede olmak isteyenler yazın bakım son regl ve beklenmeyen regl tarihinizi takip edelim hep beraber :)))))

ya sormatyın ofisteydim ama kabul günü gibi birgün yaşadım canlarım bende tben seni özledim netsiz kalmışsınnn ayyy çok merak etmiştimm yumoşlarınada maşallhhh

aman aman gelsin paralr napolyon serpoşuma

ay ewt netsiz kaldım ne kötü ay hayatımızın anlamı olmuş sonra hallettim şükür açıldı
ewt yumoşlar maşllah teyzesi bakalım çrş dr gitcem gene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…