canım beni...ben de seni merak ettim valla..hayatkavuniç geçmişi okuyamdımm neredydinn:81::81::81:
ohhh ne güzel biz hala uzatmaları oynuyoruz allahtan umut kesilmez saon ana kadar çalışmalara devam son zamanlarda daha bir tatalı oluyorrrrr
canım beni...ben de seni merak ettim valla..
dün kabus gibi bi gündü....kız hastaydı,okula gidemedi,benim yetiştirilecek işlerim vardı işe gelemedim...evde bi tarfatan iş,bi tarfatan çocuk.....
kafayı yedim..delirmiş haldeydim...neyse geçti...bugün de çok iyi değilm aslında ama idare ediyorum işte...
istifa edip,3 tane doğurmak istiyorum.....
cimcimeeeeee ya da bilen kızlar...
bu duaların hepsi abdestli mi okunuyor.???????????
başbakanımızn talimatına uyucaksın yani 3 tane
dün kabus gibi bi gündü....kız hastaydı,okula gidemedi,benim yetiştirilecek işlerim vardı işe gelemedim...evde bi tarfatan iş,bi tarfatan çocuk.....
kafayı yedim..delirmiş haldeydim...neyse geçti...bugün de çok iyi değilm aslında ama idare ediyorum işte...
cimcimeeeeee ya da bilen kızlar...
bu duaların hepsi abdestli mi okunuyor.???????????
hahahahahhahahahhaha.ikinciyi doğurana 4 yıl erken emeklilik veriyomuş....
canımm bu aralar kötü bir evreden geçiyoruz vallhi gezegenlere bişi oldu benim etrfaımdaki hiç kimse iyi değil
canımm bu aralar kötü bir evreden geçiyoruz vallhi gezegenlere bişi oldu benim etrfaımdaki hiç kimse iyi değil
sen nasıl bu kadar çok herşeyi biliyosun....
tuğbacım belki ikisi aynı anda olur ha :)))))))))))))))biz birini yapalım ikinicisi şurda dursun
yap yap yap 3 tane yap
tuğbacım belki ikisi aynı anda olur ha :)))))))))))))))
hazır iki yumoş varkene
tuğbacım belki ikisi aynı anda olur ha :)))))))))))))))
hazır iki yumoş varkene
yap uleynnn yap çıkar onlar sen dert etmeyapçam leeyyyynnnnnnnnnnnn.......3 tane üçüz yapacam.....bi de evdeki...hihahhaahihahahhh....etti oooooonnnnnnnnnnnnnnnn.....
neremden çıkaracaksam onları 50 kiloyla......
ayyyyyyy...tuğba cimcime,allah mı söyletti kız......ne güzel olur valla.
ayyyyyyy...tuğba cimcime,allah mı söyletti kız......ne güzel olur valla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?