dur kız bende havalandırayım akşam havadaydı ama olsun:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:
kızlar klomen veya benzeri ilaç kullanımlarında ikiz olma ihtimali herzaman var aminnnnnnnnnnnn
yapın kızlar yapın kiloya bakmayın ne kilolarla kaç tane doğuruyolar oooooo
tuğbacım inş bu ay olacak inş.....
kız havalandır tabii anam son gün müş senin bugün seldaDurum ne alalım canlı bağlantıdayız seldadayız
canlı yayın sonucunu açıklıyorum gelen giden yok eşimde bugün 10 defa aradı yanıma geldi varmı birşey diye oyyy heyecan basıyo ya olurmu acaba ama ne bileyim midem bulanıyo bugün kraker yiyorum midemi bastırsın diye
canlı yayın sonucunu açıklıyorum gelen giden yok eşimde bugün 10 defa aradı yanıma geldi varmı birşey diye oyyy heyecan basıyo ya olurmu acaba ama ne bileyim midem bulanıyo bugün kraker yiyorum midemi bastırsın diye
amin cnm gelir bakarsınız birine artık
amin cnm inşşş cümlesine versin banada inş
inşallhhhhhhhhhhhhhhhhhhh canım ya 3000 sayfanınn hamişi sen ol inşallhhhhh
Eşim klomen kullanıyo benimde ikizim olurmu acaba benim ikiz kardeşlerim var ..ben ikiz istemem diyodum öncelerden ama şimdi dördüz olsun diyorum
kız sen doğurda bakılır merak etme :)))))
Eşim klomen kullanıyo benimde ikizim olurmu acaba benim ikiz kardeşlerim var ..ben ikiz istemem diyodum öncelerden ama şimdi dördüz olsun diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?