Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

kız havalandır tabii anam son gün müş senin bugün selda Durum ne alalım canlı bağlantıdayız seldadayız

canlı yayın sonucunu açıklıyorum gelen giden yok eşimde bugün 10 defa aradı yanıma geldi varmı birşey diye oyyy heyecan basıyo ya olurmu acaba ama ne bileyim midem bulanıyo bugün kraker yiyorum midemi bastırsın diye

cvp geldi hayırlı haberler inşş gelir cnm şurda döktürürzz azcuk

kızlar dr nın verdiği tahlillerle ilgili araştıma yaparken buldum bunu tahlilleri ihmal etmeyelim dime :)))

B12 vitamininin eksikliği hamile kalmayı etkileyebilir mi?

Evet. Takviye edilmemiş B12 vitamini eksikliği hamile kalmayı çok zorlaştırır. Her ne kadar az rastlansa da, doğurganlığı azaltan bir sebep*tir

Eşim klomen kullanıyo benimde ikizim olurmu acaba benim ikiz kardeşlerim var ..ben ikiz istemem diyodum öncelerden ama şimdi dördüz olsun diyorum

Eşim klomen kullanıyo benimde ikizim olurmu acaba benim ikiz kardeşlerim var ..ben ikiz istemem diyodum öncelerden ama şimdi dördüz olsun diyorum

olur senin o zaman ikiz ay bende ikiz kızken dua ederim doğum korkutucu geliyo hala öylede hep derdim allahım bana ikiz ver biri kız biri erkek sonrada yapmam başka oh kurtarırım kutuyu ama bakımı zordur bide masrafı çift ama allahın takdırı allahım bilir

kız sen doğurda bakılır merak etme :)))))

peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…