- 22 Kasım 2010
- 1.767
- 1.726
- 133
KIZ BAK HAMİLE PSİKOLOJİSİNE GİRİYORUM İYİCE İZİN ALIP EVEMİ GİTSEM YATARIM KOCADA HEM EVDE OHHHHHHH NE GÜZEL OLUR ..........................ŞAKA BİR YANADA OLURMU ACABA AYYYYY NE GÜZEL OLUR HEMEN HESAPLADIMDA ŞÖYLE AĞUSTOS ÇOCUĞU OYYYY ANNESİ ONU YER YER
ben buldum omuzlarında saçların röfleli fıstık gibi bir hatun[/QUOTteşekkür ederim canım iltifatın için:):)bide yanlış kişiye baktıysan
ben buldum omuzlarında saçların röfleli fıstık gibi bir hatun
ben buldum omuzlarında saçların röfleli fıstık gibi bir hatun[/QUOTteşekkür ederim canım iltifatın için:):)bide yanlış kişiye baktıysan
kız mustafa ekim gül esener diye arkadaşlar varmı ?????
ben buldumberra gul ayrı ve üzerimde kısa kol bir badi allta gri var bide koltukta çok yakın bir profil resmi bulamadıysan canın sağolsun:96::96:
kız mustafa ekim gül esener diye arkadaşlar varmı ?????
evet var
ben buldum
Yawww.ityi valla..siz msnden yazışın yazışın..biz napıcaz burda...kimle yazışıcaz...
Yawww.ityi valla..siz msnden yazışın yazışın..biz napıcaz burda...kimle yazışıcaz...
offff ya sancılarım başladı yani benim kırmızılar yakınlarda bir yerlerdelerrrrrrrrrrrrrrrr
offff ya sancılarım başladı yani benim kırmızılar yakınlarda bir yerlerdelerrrrrrrrrrrrrrrr
ben burdayım hayatım hiç merak etme bende iki pc var birinde msn diğerinde kk açık ohhh sefam olsunnnnnnnn
geldi bile benim kırmızılar offff ya olmadı bu ama
ben burdayım hayatım hiç merak etme bende iki pc var birinde msn diğerinde kk açık ohhh sefam olsunnnnnnnn
SENDE MSN YOKMU ARKADAŞIM. VARSA ÖZELDEN YAZ KAYDEDELİM
KIZIM GAZETEYE İLAN VERSEYDİN
kız sen fazla dönme bebiş vardır belki içerde ....
AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİN
Kızlar facemi vereyim size ne olur ne olmaz ordanda konuşmak isterim sizinleberragul
BİZDE GÖRÜŞMEK İSTERİZ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?