geldi bile benim kırmızılar offff ya olmadı bu ama
iyi ozaman ihmal etmeyin burayı....burda da yazışıyoz şekerim
hehehhehe...ya msnye yazdıklarınızı kaçırırsak ozaman nolceeekkkk....ben burdayım hayatım hiç merak etme bende iki pc var birinde msn diğerinde kk açık ohhh sefam olsunnnnnnnn
gelmesiiiiiiiiiinnnoffff ya sancılarım başladı yani benim kırmızılar yakınlarda bir yerlerdelerrrrrrrrrrrrrrrr
geçmiş olsun canım....vardır bi hayır....geldi bile benim kırmızılar offff ya olmadı bu ama
benim tedavimde ovitrell kullanmıştım hem çok pahalıydı hemde boşa gitti paralar daha ucuzu yokmu ki 90 tl her seferinde aaaaa pazarlık yapacam doktorla ucuz olandan yaz diye
kızlar geldim okudum sizi ama çok yoğun kaçıyorum yine cimcimem msj okudum canım benim 1 er tane kaldı eksiltebilirsin :)))
tamamdırrr..toparla sen işleri...burdayız biz..tubacım iyiyikiii doğdunnnnnnnn
seldacım üzüldüm arkadaşım hayırlısı olsun hayatcımm çok yoğunıum gelicem yine toparlayayım
ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim
ben geldim kızlar aman durun kızlar ben bir kırmızılarımı kutlayayım hoşgelmişler niye gelmişler hep ağlayacakmıyım birazda sizinle alay edeyim ... işiniz mi vardıda geldiniz sizlerle savaşacağım ve birgün mutlaka 9 ay sizden uzak kalacağım hiç kusura bakma kırmızıcığım ben sana inat başım dik ve uynuyorum sen çatlaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?