tv yok mu işyerinde...ya da kitap falan...ne güzel kendi işyerin neden sıkılıyosun tatlım....offf çok sıkıcı bir günnnn patlıyacam ...........
tv yok mu işyerinde...ya da kitap falan...ne güzel kendi işyerin neden sıkılıyosun tatlım....
Ahh ben şimdi evde olsam keşke....ya da kendi işyerimde...
çalışmayan keşke çalışsam biyerde diyor,işte ben en azından kendi işyerimde olsam diyorum,senin işyerin var,sen bacaklarını uzatmak istiyosun...çok ilginç di mi....var canım tv ama sıkıcı bişey yokki kanallarda sıkılıyorum ona bakmaktan kendi işim ama şöle koltuğa uzanıp ayaklarını uzatıp izlemek var bide burda sandalye tepesinde :))))
mısracım eşinle her ne kadar ayrı odalarda dursanızda virüs evin içine yayılmıştır. seninde kapmman çok zor elbette. istersen doktorunu bir ara muhtemelen kullanabileceğin ilaçlar vardır. geçmiş olsun kendine dikkat et canım
Tatlım şu anda grip değilimde sanki bir kırgınlık var,bitki karışımı içiyorum günde 2 kez önlem olsun diye:)))
günaydın cnm geçmiş olsun aaa herkes hasta havlucan+ıhlamur+zencefil+hibüsküs+kabuk tarçın bunları hepsinden azar azar koy bi çaydanlığa kaynat iç çok yararlı terlersen üstünü değiş ama pembe renk çıkarıyo süperşifa olsun bizim kış çayımız bu
çalışmayan keşke çalışsam biyerde diyor,işte ben en azından kendi işyerimde olsam diyorum,senin işyerin var,sen bacaklarını uzatmak istiyosun...çok ilginç di mi....
seldayavuzun kırmıızlarından haber varmı geçmişi okuyamıyorumda
kızlar,ben sizlerin yaşını çok merak ediyorum bi kaç tanenizi biliyorum da...hadi yaşlarınızı yazar mısınız????
ben 37 yaşındayım....bööööğğğğğ.......
ben eskiden facebook ta takılırdım şimdi eskisi gibi takılmıyorum .....aklım hep burda buraya gelmek siizinle konuşmak isityorum.....:82::82::82::82::82:
gelen giden yokmuş henüz canım inş da olmaz :)))
kumsal canım çok geçmiş olsun bugün fazla yoğunum tattlım ama aklım sizde
mısracım canım pembelerin ne güzel yakışmıştıı sana öyle mucuxxxxxxxxxxx şimdii merak ettim donunda pembemiydi
fatoşumm ne habarrr ayy fenayım bugünn zor bela geçmişi okudumm
hayatkavuniç tabiikii çıtırız önümüzde gerçekten uzan zaman dilimi var .))))))
serengl canım aayyy kıyamma ben sana dualarını da okumuş rabbim kabul etsin
yavuzgürayy aklım sende kalbimde dualarımzıda
tualina ne haberr az girişyorsunn iyimiisnn
cimcimmeme çokmu sıkıldınn topiğin asistanııı?? mucuxxx
gizem79999 kalbimdesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ayyyy kızlar şekereblebii wenhar xayşex inanın zor bela yazıyorum bir tarftan tlf bir tarfatann siz bir tarftan çıkmammalalzımm idare edin benii .)))))
kumsal canım çok geçmiş olsun bugün fazla yoğunum tattlım ama aklım sizde
mısracım canım pembelerin ne güzel yakışmıştıı sana öyle mucuxxxxxxxxxxx şimdii merak ettim donunda pembemiydi
Fatoşumm ne habarrr ayy fenayım bugünn zor bela geçmişi okudumm
hayatkavuniç tabiikii çıtırız önümüzde gerçekten uzan zaman dilimi var .))))))
serengl canım aayyy kıyamma ben sana dualarını da okumuş rabbim kabul etsin
yavuzgürayy aklım sende kalbimde dualarımzıda
tualina ne haberr az girişyorsunn iyimiisnn
cimcimmeme çokmu sıkıldınn topiğin asistanııı?? Mucuxxx
gizem79999 kalbimdesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ayyyy kızlar şekereblebii wenhar xayşex inanın zor bela yazıyorum bir tarftan tlf bir tarfatann siz bir tarftan çıkmammalalzımm idare edin benii .)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?