Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

tv yok mu işyerinde...ya da kitap falan...ne güzel kendi işyerin neden sıkılıyosun tatlım....
Ahh ben şimdi evde olsam keşke....ya da kendi işyerimde...

var canım tv ama sıkıcı bişey yokki kanallarda sıkılıyorum ona bakmaktan kendi işim ama şöle koltuğa uzanıp ayaklarını uzatıp izlemek var bide burda sandalye tepesinde :))))

ben eskiden facebook ta takılırdım şimdi eskisi gibi takılmıyorum .....aklım hep burda buraya gelmek siizinle konuşmak isityorum.....:82::82::82::82::82:

var canım tv ama sıkıcı bişey yokki kanallarda sıkılıyorum ona bakmaktan kendi işim ama şöle koltuğa uzanıp ayaklarını uzatıp izlemek var bide burda sandalye tepesinde :))))
çalışmayan keşke çalışsam biyerde diyor,işte ben en azından kendi işyerimde olsam diyorum,senin işyerin var,sen bacaklarını uzatmak istiyosun...çok ilginç di mi....

Ben de bu karışımdan içiyorum

çalışmayan keşke çalışsam biyerde diyor,işte ben en azından kendi işyerimde olsam diyorum,senin işyerin var,sen bacaklarını uzatmak istiyosun...çok ilginç di mi....

aynen öle canım ama ben kendimi bildim bileli çalışmayı sevmem zaten okudum ama :))) okumayı seviyorum yine olsa yine okurum öğrencilik ne güzel valla :))))
çalışmayı sırf eve bi maaş daha girsinde evimi alım diye istiyodum olmadı iş kurduk bakalım ne olacak seneye kppss hazırlanacam inş o olur enazından giriş çıkış saatim belli olur :)))))

tubacımm doğum günün kutlu olsun sana en güzel hedşyeyyii rabbim versin çifter çifter bebişin olsun ve ben sana mısranın donlarından alayım hamiş olunca

kumsal canım çok geçmiş olsun bugün fazla yoğunum tattlım ama aklım sizde

mısracım canım pembelerin ne güzel yakışmıştıı sana öyle mucuxxxxxxxxxxx şimdii merak ettim donunda pembemiydi

fatoşumm ne habarrr ayy fenayım bugünn zor bela geçmişi okudumm

hayatkavuniç tabiikii çıtırız önümüzde gerçekten uzan zaman dilimi var .))))))

serengl canım aayyy kıyamma ben sana dualarını da okumuş rabbim kabul etsin

yavuzgürayy aklım sende kalbimde dualarımzıda

tualina ne haberr az girişyorsunn iyimiisnn

cimcimmeme çokmu sıkıldınn topiğin asistanııı?? mucuxxx

gizem79999 kalbimdesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ayyyy kızlar şekereblebii wenhar xayşex inanın zor bela yazıyorum bir tarftan tlf bir tarfatann siz bir tarftan çıkmammalalzımm idare edin benii .)))))

evet canım çok sıkıldım yine susmuş herkesler nerdeler ????

evet okudum bugunde okurum amin hepimizin dualarını kabul etsin rabbimm.....ne güzel mısrayla tanışıyosunuz aynı yerdesiniz hataydan kimse yok burda neyse uzakta olsanızda gönüller bir olsun ailemde yok yanımda zaten herkese allahım sağlık sıhhat versin uzaklık önemlideğil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…