- 14 Temmuz 2008
- 8.382
- 497
- 198
çatlama iğnesi ewt
şekerleblebii
o uzayan akıntı yumurtalamaya çok yakınsın anlamında kanama mini kanama olabilyormuş normal sen dedğim gibii çalışmalarını aksatma rabbim büyük duacınız balımm
öleyse ben bugün ya yumurtluyorum yada yumurtluyorum
akşama çalışmamı yapsak nedir
nefes alamazken çalışmada nasıl olcak bilmem :26:
sağol cnm seninde inş cümlemizincnm hayırlı olsun
yumoşun bebiş olur inşallah
yerimm senin yumoşlarınııııı hahahhahahahhahahhahahhahah
sağol cnm seninde inş cümlemizin
ye ye yekız kendi çatlarmı akşama kadar bide
kızlar sormak istediğim bişey var
bugün çok yoğun akıntım var yumurta akı gibi ve uzayan
akıntının içinde de nokta kadar kan vardı
yumurtlama olduğu zaman kan gelir mi :44:
bizdede çalışma var bu akşam fatoşdada
çalışn çalışın hahhahahahhahahahhahahhahahhaaralık ayı umut olsun
Selam kızlar çok yoğunum ama bunu paylaşmak için geldim
bir tel görüşmesine şahit oldum ve başımı eğip sadece ağlayabildim kadının biri birisini arıyor muhtemelen ayrılmak üzere olduğu kocası hamileyim hastaneden geldim adamda inanmadı herhalde ben senden kurtuldum bu pisliktende kurtulacağım dedi patronumda vardı biliyor benim çocuk için uğraştığımı sen çık bir dolaş dedi yok dedim rabbim dedim istemeyenlere verip çöpe attıracağına bizim gibi evlat hasretiyle yanıp tutuşanlara da ver ne olur dedim ve koptum ne çok birikmiş içimde özlemim dışım gülsede içimde patlamaya hazır bir yanardağ var sanki
ayy ağzından bal damlıyorşekercimm eşinde sorun yok ise bu gün dahil 4 gün çalışın canım kanama olmasıda yumurta çatlar iken kılcal damarlardan gelen bulanık kan olabilir :)) çok güzel yaniii bu ay şansın çok yüksek benden sölemesi
bir tel görüşmesine şahit oldum ve başımı eğip sadece ağlayabildim kadının biri birisini arıyor muhtemelen ayrılmak üzere olduğu kocası hamileyim hastaneden geldim adamda inanmadı herhalde ben senden kurtuldum bu pisliktende kurtulacağım dedi patronumda vardı biliyor benim çocuk için uğraştığımı sen çık bir dolaş dedi yok dedim rabbim dedim istemeyenlere verip çöpe attıracağına bizim gibi evlat hasretiyle yanıp tutuşanlara da ver ne olur dedim ve koptum ne çok birikmiş içimde özlemim dışım gülsede içimde patlamaya hazır bir yanardağ var sanki
slm kızlar nasılsınız.dün akşama kadar hastahanedeydim.pestilim çıktı kan vermekten kollarım mosmor oldu.şeker dışında bir sorunum yok şeker yüksek çıktı insülün kullan dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?