Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

şekerleblebii

o uzayan akıntı yumurtalamaya çok yakınsın anlamında kanama mini kanama olabilyormuş normal sen dedğim gibii çalışmalarını aksatma rabbim büyük duacınız balımm

inş.serpilim
bu akşamda gücümü toplayıp çalışayım bari
sonrada abdestimi alıp dualarımı okurum

kızlar sormak istediğim bişey var
bugün çok yoğun akıntım var yumurta akı gibi ve uzayan
akıntının içinde de nokta kadar kan vardı
yumurtlama olduğu zaman kan gelir mi :44:

şekercimm eşinde sorun yok ise bu gün dahil 4 gün çalışın canım kanama olmasıda yumurta çatlar iken kılcal damarlardan gelen bulanık kan olabilir :)) çok güzel yaniii bu ay şansın çok yüksek benden sölemesi

Selam kızlar çok yoğunum ama bunu paylaşmak için geldim

bir tel görüşmesine şahit oldum ve başımı eğip sadece ağlayabildim kadının biri birisini arıyor muhtemelen ayrılmak üzere olduğu kocası hamileyim hastaneden geldim adamda inanmadı herhalde ben senden kurtuldum bu pisliktende kurtulacağım dedi patronumda vardı biliyor benim çocuk için uğraştığımı sen çık bir dolaş dedi yok dedim rabbim dedim istemeyenlere verip çöpe attıracağına bizim gibi evlat hasretiyle yanıp tutuşanlara da ver ne olur dedim ve koptum ne çok birikmiş içimde özlemim dışım gülsede içimde patlamaya hazır bir yanardağ var sanki

biliyorsun kii bu patlamalar hepimizn içinde var işte burda bir nebzede olsa unutmaya çalışıyor ve birbirimize destek olmaya çalışıyoruz ağlamak istiyorsan ağla canım banada sanki antalyadaki bütün hamile kadınlar denk geliyor diyorumkii ya ne çok hamile var herkes hamilemii ben neden değilim alalhh alalhhh düşünüp duruyorum

ayy ağzından bal damlıyor
inş.cnm

içinden ağlamak geliyorsa ağla rahatlarsın
ama ne olursun içine atıp sıkıntı yapma ve en önemlisi isyan etme

slm kızlar nasılsınız.dün akşama kadar hastahanedeydim.pestilim çıktı kan vermekten kollarım mosmor oldu.şeker dışında bir sorunum yok şeker yüksek çıktı insülün kullan dedi.

slm kızlar nasılsınız.dün akşama kadar hastahanedeydim.pestilim çıktı kan vermekten kollarım mosmor oldu.şeker dışında bir sorunum yok şeker yüksek çıktı insülün kullan dedi.

oyyyyy canım benim çok geçmiş olsun son kontroller artık insülün kullan bakalım bu arada kendini fazla yorma cnm doğum sırası sen ve zeytinde ama zetinden haber yok (((

evet canım haklısın tabiki ama yinede şükredip sabredecez ve rabbim sonunda bizlerede verecek bunlar da sınavımızın birer parçaları canım önemli olan başarılı olmak hayırlısıyla bebişlerimize kavuşacaz inş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…