Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

sen nasılsın canım keyfin nasıl )

canım ya ben sureleri unuttum yoğunum bu hafta yarın sondu dimi.evde okuyabildiğimi okuyayım okuyamadığımı söylerim size.hastahane doktor derken unuttum bugünde iş yoğundu kusura bakmayın ya

canım bize şimdi cvp veririsen sevinirim kaç tane okursun akşam 2 şer sen oku kalan 2 leri biz okuyalım olurmu ????

gulcannina'cım......bebeğini 15 aylıkken mi kaybettin..

gulcanına dağ deniz orman evet mümkünse insan olmasın :))))))) ara ara depresyona giriyoruz hoşş çıktığımızda yokda hahahhahahha

tben cimcimenin ödüü kopuyor kukusuu kesilecek diye hahhahahahahhah

kumsalımm canımm özleidm seniii

hayatkavuniçi tatlıı biliyorum yoğunsun

fatoooo pekmi yoğunn

mısra uykuus vardı kaçtıı:))))

serengl süper pozitifsin

selyam kızlar bu aralar herkes depresionda mı?bende ormana,dağlara kaçmak istiyorum herkesten hiç kimsei istemiyorum
deprosyon yok biryere kaçmakta yok savaşmak var olumsuzluklarla başaracağız inşallahben hiç hamile kalamadım 3 kez aşılama denedim hamile kalma ihtimalim bile yok şükret bence en azından hamile kalabiliyosun..hep beraber savaşacağız

serengl canım sen tüp için fiyat aldın mı ? medicana gidicektin dime sen ?

4000 tl ye ilaçlar dahil değildir canım ilaçları kendin alıyosun yani birde eğer medicana da istiyorsan beylik düzü olanı tercih et tüp bebek ekibi çok başarılı diye duydum

valla ablama yakın birde suha var sülaymeniyeninde başhelimimi neymiş derya baykala çıkıyo ona git diyolar bana dediği 2500 ilaçlar dahil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…