merhabalar kızlar ahsen 81 çok ama çok dikatli ol çünkü korkutmak istemem ama benimda ükseldiydi şekerim hamilelikte sonra da plasenta yaşlanması oldu aman allahını seversen yemeğine dikat et ekmek un mamulleri makarna pirinç tatlı unut ben bebeğimi kaybettim ondan 15 aylıkken emme refleksi olmayarak dünyaya geldi şeker üzünden
tmm cnm anam prof oldu başımızakız dün çalıştın daha çatlamadı akşam dr söler sana zaten bigün ara ver yarın çalış :))))
vallhii bacım çalış bence şuan yumurtan güzelken kaçırma fırsatıı
canım ya ben sureleri unuttum yoğunum bu hafta yarın sondu dimi.evde okuyabildiğimi okuyayım okuyamadığımı söylerim size.hastahane doktor derken unuttum bugünde iş yoğundu kusura bakmayın ya
selyam kızlar bu aralar herkes depresionda mı?bende ormana,dağlara kaçmak istiyorum herkesten hiç kimsei istemiyorum
merhabalar kızlar ahsen 81 çok ama çok dikatli ol çünkü korkutmak istemem ama benimda ükseldiydi şekerim hamilelikte sonra da plasenta yaşlanması oldu aman allahını seversen yemeğine dikat et ekmek un mamulleri makarna pirinç tatlı unut ben bebeğimi kaybettim ondan 15 aylıkken emme refleksi olmayarak dünyaya geldi şeker üzünden
tmm cnm anam prof oldu başımızakutusu kesilcek duyunca
süpersinnnnnnnnnnn :92::92::92: donlarda sallansın
[
yoo depresyonda değiliz şükürkim kız depresyonda sende sakın girme kışt kışt
eee napım anam yanınızda dura dura araştıra araştıra öle oldum sanırım :))))
süpersinnnnnnnnnnn :92::92::92: donlarda sallansın
deprosyon yok biryere kaçmakta yok savaşmak var olumsuzluklarla başaracağız inşallahselyam kızlar bu aralar herkes depresionda mı?bende ormana,dağlara kaçmak istiyorum herkesten hiç kimsei istemiyorum
deprosyon yok biryere kaçmakta yok savaşmak var olumsuzluklarla başaracağız inşallahben hiç hamile kalamadım 3 kez aşılama denedim hamile kalma ihtimalim bile yok şükret bence en azından hamile kalabiliyosun..hep beraber savaşacağız
serengl canım sen tüp için fiyat aldın mı ? medicana gidicektin dime sen ?
evet dr aradık ben sizi ararım dedi fiyat almıştım raporlu 2500 raporsuz 4000 dedi ilaçlar dahil evet bahçelievler
4000 tl ye ilaçlar dahil değildir canım ilaçları kendin alıyosun yani birde eğer medicana da istiyorsan beylik düzü olanı tercih et tüp bebek ekibi çok başarılı diye duydum
valla ablama yakın birde suha var sülaymeniyeninde başhelimimi neymiş derya baykala çıkıyo ona git diyolar bana dediği 2500 ilaçlar dahil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?