evet canım haklısın tabiki ama yinede şükredip sabredecez ve rabbim sonunda bizlerede verecek bunlar da sınavımızın birer parçaları canım önemli olan başarılı olmak hayırlısıyla bebişlerimize kavuşacaz inş...
kesinlikle katılıyorum,bunlar rabbimin kullarına birer imtihanı
kimini vererek kimini vermeyerek imtihan ediyor
sabır sabır sabır
sonunda sabrımızın mükafatını alacağız
Uykummmm geldi işten kaçmak istiyommmmmmm
ahsencim dikkat et kendine canım...
süreler tamam dimi canım ....
canım ya ben sureleri unuttum yoğunum bu hafta yarın sondu dimi.evde okuyabildiğimi okuyayım okuyamadığımı söylerim size.hastahane doktor derken unuttum bugünde iş yoğundu kusura bakmayın ya
slm kızlar nasılsınız.dün akşama kadar hastahanedeydim.pestilim çıktı kan vermekten kollarım mosmor oldu.şeker dışında bir sorunum yok şeker yüksek çıktı insülün kullan dedi.
Uykummmm geldi işten kaçmak istiyommmmmmm
bende dünyadan kaçmak istiyorum
kız çatlsa bile 24 saat yaşıyor yumnurta rahat ol stres yapma sakınn
e o zaman dün çalıştık yarın çalışcaz olurmu yoksa bu akşam mı çalışalım
e o zaman dün çalıştık yarın çalışcaz olurmu yoksa bu akşam mı çalışalım
merhabalar kızlar ahsen 81 çok ama çok dikatli ol çünkü korkutmak istemem ama benimda ükseldiydi şekerim hamilelikte sonra da plasenta yaşlanması oldu aman allahını seversen yemeğine dikat et ekmek un mamulleri makarna pirinç tatlı unut ben bebeğimi kaybettim ondan 15 aylıkken emme refleksi olmayarak dünyaya geldi şeker üzündengeçmiş olsun canım benim...şekeri de düşürebilirsin.aman kendine dikkat et...
ben de ben de..ben de kaçmak istiyorummmm....
şöyle hzurlu bir alnda olsak para pul olmasa dert sıkıntı olmasa rahatlasakkk uyusak vs vs vs yapsakk
şöyle hzurlu bir alnda olsak para pul olmasa dert sıkıntı olmasa rahatlasakkk uyusak vs vs vs yapsakk
serpil02507+,serengl,kumsal+,cimcimes53+,gulcannina,seldayavuzguray,
evet kzılar yenilen içilene dikkaet edilmeli özelikle hamillerimize duyurulur
deniz kenarında tavuk besliycen domates yetiştiricen..onları yiycen işte...
evet sağlıklı besleniyoruz bollll sebze ve meyve yiyoruz hayata pozitif bakıyoruz halimize şükrediyoruzsağlıklı bebişler isityoruz herşeyden çok önemli kendimiz olduğunu unutmuyoruz....acımasız hayata karşı mendil sallıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?