Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

kuzucuklaaarrr...
günaydın hepinize.....
tuğba,iğnen hayırlı olsun bitanem..çalışmalarda başarılar...
serpilim napıyosun kuşum...iskelene mi baktırıcan...
selda günaydın canım,iskeleye sen de baktırıcan galiba...
cimcimeeeemm..okudum duaları....
kimse hoşgeldin canım....
nihal gelmemiş....
kumsalcım sana da günaydın...ben neden bilmiyorum ya..kumsal hamile mi kızlar....
fatoşuumm,hemşom....nasılsın canım....iyi cumalar olsun...
başka kim vaaaarrrr....
serengl canım seni göremedim bu sabah.sana da günaydın....
unuttuğum kimse varsa onları da öpüyorum..

heheheheh..aynı serpiln yaptığı gibi yaptım..sırayla herkese laf attım....

canım boşa stress yapıyorsun..daha yaşın çok genç...22 nedir ki...sabret sadece...

aynen öyle.haklısın

iyi yaptın.hoşbulduk:)

sağol hayatcımm :) he serpil iskele kurdurcak yelken foraaaa :)

kimse canım bende yasmin kullandım hemde 1,5 yıl bıraktım 6-7 ay kendimiz korunduk sonra hamile kaldım bilmeden :)))) ama düşük oldu ekimde 1 ay dinlendim yani kafana takma boşver canım benim hakkımızda hayırlısı sende operasyon geçirmemiş buda güzel bişey canım rabbim en kısa zamanda versin inş sabır sadece ...

:):)burdayım canım nasılsın?????????????

çok şükür.sende bebek durumu ne?

herşeyde bir hayır var ama gidenlerde yara bırakıyor değil mi?

tatlım hoşgelidn diğer odadydımmm nasılsın şekerimm kumsal hamile değil inşalhh en kısa zamanda hamile olur zeytin var o hamile kaçgünlerdir görünmüyor hastaydıı :))))) iskle olayına gelince ayyy selda yazmış bende kum balığı gibi atladım hahhahahhahahahahh yok anacım oturuyorum oturduğum yerde balım

inşallah güzel haberinizin sevincini hep beraber yaşarız.rabbim hepimize nasip etsin.hayırlısıyla

aminnn inşallah canım dualarımızla ve biribirimize destekle bu işin üstesinden allahın izniyle geliriz inşallah iyi haberlerle sevinçlerimizi paylaşırız üzülme canım lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…