Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

ben 22 yaşındayım.3yıllık evliyim.evde hep yalnızım.inanın sizlerle arkadaş olduğum için çok mutluyum.(gelin geldiğim yerde yani burada hiç arkadaşım yok)bunalımdayım..

daha küçüksün ve fazlada geçmemiş evleneli canım benim bende 28 yaşındayım 2,5 yıllık evliyim :)))
nerdesin şuan nerden gelin gittin oraya :)))
eee bu topiğe bebek içinmi geldin yoksam sohbetimizimi beyendin :)))))

serpil bencede inanma böyle şeylere seni bunalıma sokar..sabırr de

canımsın benim evet sabırrr en önemlisi cici bayan daha miniksin bunalıma girme tamamıı burad sdace bebek muhabeti yok geyite var güzel arkadşılıklarda hepimiz ara ara sıkılıyoruz ve desteğiz burada birbirimize pozitif olaımmıı yaşamın tadını çıkartalım değilmii

çok haklısın fakat bazan tek düze hayat bunaltıyor.zaten ailem yok.eşimden başka kimsem yok.

çok haklısın fakat bazan tek düze hayat bunaltıyor.zaten ailem yok.eşimden başka kimsem yok.

bebeğim sen çok zenginsinsin unutmaki yaşamda kimse yalnız değil önce bizi seven koruyan kollayan her an yanımızda olan içimizde olan en güçlü varlık yaradan var sen en güçlü insana sahipsin asla yalnzı değilsin canımm artı bak bizlerde varız

arkadaşlar alıntı nasıl yapılıyor anlayamadım.biraz karıştırdım farkındayım.biraz zaman alacak yeniyim:)

arkadaşlar alıntı nasıl yapılıyor anlayamadım.biraz karıştırdım farkındayım.biraz zaman alacak yeniyim:)

alışırsın canım birde bakmışsın canavar kesilmişsin şimdi anlatayım yorumların sağ altında alıntı ile cevapla var oraya tık yapıyon sı-onra gerisi geliyor ha bu arada bende yarı trabzonlu sayılırım annem akçabatlı sen iş durumundanmı ordasın yoksa eşinmi oralı anlat bakem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…