ben 22 yaşındayım.3yıllık evliyim.evde hep yalnızım.inanın sizlerle arkadaş olduğum için çok mutluyum.(gelin geldiğim yerde yani burada hiç arkadaşım yok)bunalımdayım..
evet cimcime haklsınn canım .)))) ne yapayım önce bu tarz şeylere merak sarıyorum :)))))))
evet cimcime haklsınn canım .)))) ne yapayım önce bu tarz şeylere merak sarıyorum :)))))))
serpil bencede inanma böyle şeylere seni bunalıma sokar..sabırr de
daha küçüksün ve fazlada geçmemiş evleneli canım benim bende 28 yaşındayım 2,5 yıllık evliyim :)))
nerdesin şuan nerden gelin gittin oraya :)))
eee bu topiğe bebek içinmi geldin yoksam sohbetimizimi beyendin :)))))[/QUOT
istanbuldan,trabzona geldim.gezinirken yazılarınızı okudum.bende bu sıcak oratama dahil olmak istedim.
canımsın benim evet sabırrr en önemlisi cici bayan daha miniksin bunalıma girme tamamıı burad sdace bebek muhabeti yok geyite var güzel arkadşılıklarda hepimiz ara ara sıkılıyoruz ve desteğiz burada birbirimize pozitif olaımmıı yaşamın tadını çıkartalım değilmii
daha küçüksün ve fazlada geçmemiş evleneli canım benim bende 28 yaşındayım 2,5 yıllık evliyim :)))
nerdesin şuan nerden gelin gittin oraya :)))
eee bu topiğe bebek içinmi geldin yoksam sohbetimizimi beyendin :)))))[/QUOT
istanbuldan,trabzona geldim.gezinirken yazılarınızı okudum.bende bu sıcak oratama dahil olmak istedim.
oooo bizim o taraflara gitmişsin yani bende aslen rizeliyim ama ist da oturuyorum canım oranın insanları sıcaktır 3 senede arkadaş bulamadınmı kız :)))
iyi yapmışsın canım kapımız yeni insanlara açık her zaman :))
genelde bebek sorunlarımızı konuşuyoruz ama onuda geyik yaparak farkındasındır zaten :)))))
çok haklısın fakat bazan tek düze hayat bunaltıyor.zaten ailem yok.eşimden başka kimsem yok.
çok haklısın fakat bazan tek düze hayat bunaltıyor.zaten ailem yok.eşimden başka kimsem yok.
serpil02507,cimcimes53+,kimse,seldayavuzguray,
günaydın canlarım
kimse aramıza hoşgeldin canım
cimcime53 sende daha yeni evlisin.çalışıyormusun?
kime dedin anlayamadım
evet artık bende ailenin yeni üyesi:)kaç aylık bebeiş?
arkadaşlar alıntı nasıl yapılıyor anlayamadım.biraz karıştırdım farkındayım.biraz zaman alacak yeniyim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?