- 22 Kasım 2010
- 1.767
- 1.726
- 133
fatooooooooooooooo ayy çiçekk göndercektimm tben dedği gibii ıconsuz kel oğlan gibi olmuş kk :))))
alışırsın canım birde bakmışsın canavar kesilmişsin şimdi anlatayım yorumların sağ altında alıntı ile cevapla var oraya tık yapıyon sı-onra gerisi geliyor ha bu arada bende yarı trabzonlu sayılırım annem akçabatlı sen iş durumundanmı ordasın yoksa eşinmi oralı anlat bakem
harbiden ama yeni tütsülenmiş tavuklara döndük olmazki ama
çok girişken sayılmam.evlendikten sonra değiştim sanırım.evet insanler çok sıcak kanlı haklısın.
bende bebek istiyorum iki senedir.
cimcime53 bu sana cevabım dı aslında ama alıntı işini beceremiyorum
çok girişken sayılmam.evlendikten sonra değiştim sanırım.evet insanler çok sıcak kanlı haklısın.
alışırsın canım birde bakmışsın canavar kesilmişsin şimdi anlatayım yorumların sağ altında alıntı ile cevapla var oraya tık yapıyon sı-onra gerisi geliyor ha bu arada bende yarı trabzonlu sayılırım annem akçabatlı sen iş durumundanmı ordasın yoksa eşinmi oralı anlat bakem
tamam sanırım çözdüm.
tben
alalhh iyiliğini versin emii çatladımmm gülmektenn hahhahhahahahhahhahahhahhahhhahhahahahhhahahaha sokmadığımız şey kalmadıı
canım iki yıldır istiyorsun inşallhh kısa zamnda olur bebğin herhangi bir tedavi gördünmü yoksa akışınamı bıraktın
cimcime53 bu sana cevabım dı aslında ama alıntı işini beceremiyorum
tamam sanırım çözdüm.
beceriyorsun yavş yavaş stres yapma olacak canım alıntı yaptınmı hemn yazmaya başlıyorsun bak bende toplu mesaj yazamıyorum((
3ay önce ilaç kullandım sonunda yüzüm güldü fakat uzun sürmedi dış gebelikmiş.,bu ay bekliyordum 4 gün gecikmişti beta hcg yaptırdım 0,40 çıktı. hayırlısı inç rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip eder.
hayırlısı canım rabbim yardımcın olsun dış gebelik için operasyon gördün dimi canım dr dinlenme vermedimi rahim toparlansın diye acele etme daha küçüksün sabır en kısa zamanda hayırlısıyla tutacaktır inş...
ne ilacı kullandın ???
hayırlısı canım rabbim yardımcın olsun dış gebelik için operasyon gördün dimi canım dr dinlenme vermedimi rahim toparlansın diye acele etme daha küçüksün sabır en kısa zamanda hayırlısıyla tutacaktır inş...
ne ilacı kullandın ???
ne ilacı kullandın ???
bu ay ümitlenmemin sebebi adet günüm normalde hiç gecikmez.aslında bir sorun yok doktorun dediğine göre.biz 1yıl kendimiz istemedik ben ilaç kullandım.bebek kararından sonra ilacı bıraktım 6ay olmadı dr.gittim 1yıl geçmeden müdahale olmaz bekle dediler bekledim sonra ilaç verdiler oyaladılar durdular.(ikinci ilaç tedavisinden sonra)dış gebelik oldu.erken teşhis ineyle düşürdüler.ilacın etkisi 3 ay sonra geçiyormuş bu arada korunmak lazımmış şbide öyle zaman kaybettim.anlayacağınız bu belirsizlik bunalttı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?