[sıze="3"]cimcimeeeeeeeeeeeee[/sıze]sesin çıkmıyo...
elevit folik asit içeriyomuş zaten hem folik hem onu kullanmaya gerek varmı ki kızlar ???
ben de folbiol ve elevit kullanıyorum...arkadaşım elevite iyidir kullan demişti...omega3 de almak lazım...
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaar napıyonuz.bir kahve keyfi yapmaya zamanım olmadı çok yoğunum artık emekli olmak istiyorum
bu alntı nasıl oluyo her mesajdan söylermisinizzzzzzz:44::44::44::44::44::44:
bu alntı nasıl oluyo her mesajdan söylermisinizzzzzzz:44::44::44::44::44::44:
kız altta alıntı ile cevapla yazıyo ya ona tıklıyosun QUOTE den sonra yazdınmı böle oluyo
bir sürü alıntı yapmak istiyosn hemen onun yanında tv gibi bi işaret var hangilerine cvp yazacaksan tıkla en son cevpla de ayrı ayrı QUOTE lerden sonra cevp yaz yolla :))))
tuğbacım ve kızlar soru ??
11.gün dr ye gittiğimde yumurtan yok dedi geçen ay ki adetimde içeride kanama olduğu tam sökmemiş içerde kalmıştı buna göre bu ay yumurtlama hiç olmayacakmı ? ayrıca yumurtlama adet ile başlağı için galiba yumurta olmaz dime ayyy kafam karıştı biri beni aydınlatsın
valla siz yazmadan öğrendim sonunda yaşasıncevap vermek isteğinin konuları alıntı kısmına işaretle konu cevaplama panelini tıkla aralara girrek cevap yaz canım
kız altta alıntı ile cevapla yazıyo ya ona tıklıyosun QUOTE den sonra yazdınmı böle oluyo
öğrendim canım
bir sürü alıntı yapmak istiyosn hemen onun yanında tv gibi bi işaret var hangilerine cvp yazacaksan tıkla en son cevpla de ayrı ayrı QUOTE lerden sonra cevp yaz yolla :))))[/QUOTöğrendim saolunnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?