Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

cimcimem kasım edetim tuaf oldu az ve kotu renkli çamur gibi sonra 11.günde dr ye gittim yumurta yok ama kan birikinti var dedi yani kanama dışarı değilde içeriye olmuş adetle atılamayan yumurta kanaması gibi bir şey söledi yani pco lu kadınlar var ya bende geçen ay pko yaşamışım düşükle ilgili bir şey yok 1 sene oldu

nihalcim
yumuırta adetin 3. GÜNÜ yumurtalar oluşmaya başlıyo takipte 8. gün 12. gün diye devam ediyo 11. günde yumurtan olması lazım olmaması tuhaf :26::26::26:

nihalcim 11.gün de yumurtan yoksa bu ayı boş geçireceksin demektir. doktorlar genelde adetin 3.günü bakar yumurta oluşumuna şayet ağır ilerliyor gibiyse yumurta geliştirici hap veriyorlar klomen gibi ama 11.günde şayet yumurtan yoksa yapacak bir şey yok. sen adetin 3.günü gitmedinmi doktora balım

yok canım hiç adetin 3.günü gitmedim

kızlarrr tualina nerelerde haberi olan ??????

tualinayı sabah msn de gördüm konuştum ama şimdi nerde bilmiyorum

nihalcim
yumuırta adetin 3. GÜNÜ yumurtalar oluşmaya başlıyo takipte 8. gün 12. gün diye devam ediyo 11. günde yumurtan olması lazım olmaması tuhaf :26::26::26:

tuhaf değil tuğbacım her ay yumurta olmayabiliyor. işte olup olmadığına 3.gün çağırdığında bakıyor doktorlar

tualinayı sabah msn de gördüm konuştum ama şimdi nerde bilmiyorum

tuhaf değil tuğbacım her ay yumurta olmayabiliyor. işte olup olmadığına 3.gün çağırdığında bakıyor doktorlar

regl olan her kadın da yumurtalama olur dedi bi kadın dr bizim prof ve hamıle kalır tabiki detaylar var
yumurta olmaması değil fatoşş yumurta büyümemiş deniyo ona kızım gide gele uzman oldum takıbe
yumurta çatladığından yumurtaladın deniliyo yumurtan bence küçüktü folicülerdi dr ondan oyle söyledi

adet gören her kadının yumurtası mutlaka olmalı buna bende katılıyorum yani adet olduğun sürece yumurta var ama iyi veya kötü oluyo işin bizi ilgilendiren kısmı iyi mi kötü mü

adet gören her kadının yumurtası mutlaka olmalı buna bende katılıyorum yani adet olduğun sürece yumurta var ama iyi veya kötü oluyo işin bizi ilgilendiren kısmı iyi mi kötü mü

ewt cnm hatırlamıyomusun gçen ay ilaçsız bende büyümedi geriledi :2::2::2:

yaaa dr bana henuz demedi ya bende öyle ayarlayıp gitsem mi diyoruz fatoyla :84:

hayatım dr şimdi tahlıllerine göre çağırır seni dur endişe etme sonuçlarından sonra takıpe alır almasssa sen takıp istiyorum diyiver o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…