çalışıyormusun?
tamam canım daha yaşıngenç sorun etme bukadar bitanem
evet canım sekreterlik yapıyorum sen ne iş yapıyosun???
aslında zaman zaman diyorum kendime rahatını bozma boşver diye
bende öyle diyodum arkadaşımın bir bebeğ vardı deli ederdi beni ne kucakta dururdu ne yerde ne yatakta onu görünce derdim yok ben çocuk istemiyorum şimdi olmama ihtimali olunca çok istiyor insan hahakımızda hayırlısı olsun bide hiç hamile kalamadım 3.5 senelik evliyim bir sene korundum sayılır bir sene dir olması için uğraştım 3 aşılama yaptım tutmadı keşke hamile kalabilseydiminşallah rabbim ol derse olacak hepimiz burda mutluluklarımızı paylaşacağız
en son aşamadayım beklemedeyim kafam karma karışık tüp bebek dedi dr onun için bekliyorum sanırım yarıyıl tatilinde yaptırırım hayırlısıyla......bir bebeğin olsun yaşama sebin olur herşeyini ona adarsın onun için yaşarsın bütün herşeye göğüs gerersin çevremden biliyorum yiğenlerimden biliyorum 3 taneler çok seviyorum onları .....teyze bebek yap diyo küçük fındık:26::26::26::26::26:inşaalla en kısa zamanda alırız çok güzelhaberlerini.şimdiki aşama ne?tedavi devam adiyor olmalı !ben çocukları sevmem aslında ama hayata sanki onunla yeniden başlayacakmış gibi hissediyorum..
kuaförüm fakat evlendikten sonra bıraktım çalışmayı
süpersin canım arkadaşım teşekkürler emeğin için
saolun kızlar ama ebrarcığımın da hakkını yiyemem tablo bende ekleme formatı ondan :)))
en son aşamadayım beklemedeyim kafam karma karışık tüp bebek dedi dr onun için bekliyorum sanırım yarıyıl tatilinde yaptırırım hayırlısıyla......bir bebeğin olsun yaşama sebin olur herşeyini ona adarsın onun için yaşarsın bütün herşeye göğüs gerersin çevremden biliyorum yiğenlerimden biliyorum 3 taneler çok seviyorum onları .....teyze bebek yap diyo küçük fındık:26::26::26::26::26:
neden güzel meslek kuaför olmayı isterdim zevkli meslek bana göre
oldu sanırım :)))
...oldu sanırım :)))
bugünlük bu kadar ben kaçar kızlar öpüldünüz iyi hafta sonları p.tesi görüşürüz ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?