Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

serpil canım naber beni hatırladınmı
ateş ölçme topiğinden
seni merak etmiştim nasipte burda görmek varmış

canım ne ateş ölçüyorum ne tedavi görüyorum bir ara tüpe karar vermiştimm biranada gelişen olaylardan dolayı erteledim hiçç öylesineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee takılıyorum sen tedavi oluyordun cnmm en son durumun ne ronyacım ara ara girip bakıyordum sana

inşallah hayırlısı olur canım bir an önce kavuşursun bebeğine :81::81::81::81:
git bence kafanı dağıt ikide döktür yandan yandan
evet encok insanı üzen o biz neler çekiyoruz bebek için ....aminnn inşallah hayırlısı olur ....
[

kızlar avatara resim koydum fakat burada gözükmüyor.çok uğraştım yardım edinnnnnnn
nasıl oluyor?

slm kızlar ner nasılsınız..bizden iyilik iş yerinde engellemişler kk yı başka formatta açılıyor, evdede malum zamanım olmuyor ...biz iyiyiz herşey yolunda teyzeleri, öpüyoruz hepinizi...

slm kızlar ner nasılsınız..bizden iyilik iş yerinde engellemişler kk yı başka formatta açılıyor, evdede malum zamanım olmuyor ...biz iyiyiz herşey yolunda teyzeleri, öpüyoruz hepinizi...

canım sende ebrarın başına gelenimi yaşadın .)) onunda şirketinden yasaklı giremiyor bizde seni merak etmiştikk miniğimizii kocaman öpüyoruz

Toplam 1 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 0 ziyaretçi)

serpil02507+,
:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

aa canım olmadı şimdi neyse napalım sağlık olsun siz iyi olunda bizide habersiz bırakmayın ama arada uğrayın :)))

beklemekten sıkıldıkk:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

vakit daralıyo serpilcim inş. olumlu haberler gelecek iki hafta sonra :)))

günaydın kızlar nasılsınız

günaydın canım sen nasılsın ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…