serpil canım naber beni hatırladınmı
ateş ölçme topiğinden
seni merak etmiştim nasipte burda görmek varmış
serpil canım naber beni hatırladınmı
ateş ölçme topiğinden
seni merak etmiştim nasipte burda görmek varmış
slm serengil yenimisin canım sen bakim :)
inşallah hayırlısı olur canım bir an önce kavuşursun bebeğine :81::81::81::81:malesefki oluyormuş rapor varmış ama hakkımızı kullanmayalım diye düşündük ilaçlar falan sgk karşılamıyor balık yağına falan folik asit aşılama hastane payı ilaçlar çatlatma iğnesi falan
git bence kafanı dağıt ikide döktür yandan yandanya benim acayip uykum geliyor bıraksalar günlerce uyuyacağım .))) ofistede kimse yok akşamda düğün var içimden gitmek bile gelmiyor ama zorunlu gidecğim kara kara düşünüyorum nasıl hazırlanacağım nasıl gidecğim diye offfff hiç böyle merasimleri sevmiyorum ben82:
evet encok insanı üzen o biz neler çekiyoruz bebek için ....aminnn inşallah hayırlısı olur ....sağol canım rabbim büyük birgünmutlaka olacak bugün hastaneye gittim doktor yokmuş nerde dediğimde kürtaja girdi dediler rabbim dedim bir taraf yanıp tutuşuyor çocuk için diğer taraf acele ediyor çöpe atmak için ne olur tüm isteyenlere ve bana da hayırlısından nasip et dedim.......birgün mutlaka ama geçte olmasın inşallah
ben varım canım
kızlar avatara resim koydum fakat burada gözükmüyor.çok uğraştım yardım edinnnnnnn
nasıl oluyor?
slm kızlar ner nasılsınız..bizden iyilik iş yerinde engellemişler kk yı başka formatta açılıyor, evdede malum zamanım olmuyor ...biz iyiyiz herşey yolunda teyzeleri, öpüyoruz hepinizi...
aaaaaaaa olmuşşşşşşş
slm kızlar ner nasılsınız..bizden iyilik iş yerinde engellemişler kk yı başka formatta açılıyor, evdede malum zamanım olmuyor ...biz iyiyiz herşey yolunda teyzeleri, öpüyoruz hepinizi...
beklemekten sıkıldıkk:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
günaydın kızlar nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?