Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

hayırlısı olur inşallah ....gelir bebeşlercanım niye bukadar pahalı yaa okadar olmamaı lazım

malesefki oluyormuş rapor varmış ama hakkımızı kullanmayalım diye düşündük ilaçlar falan sgk karşılamıyor balık yağına falan folik asit aşılama hastane payı ilaçlar çatlatma iğnesi falan

he napim serpilim haklısın görüşemiyoz kk değişmiş alışmıştım eski haline yabancı bi steye giriyomuşum gibi olmuş neyse haplara devam sıkıntıya elveda inşşlah iki en fazla 3 ay sonra bebişe devam bu arada eşimin değerleri yine düşük olsun rabbim verirse herşekilde veriri inanıyorum herşey güzel olcak inşlahhhhhhhh sen naptın gelişmeler varmı?

tatlım benimde 2010 da başıma gelen pişmiş tavuğun başına gelmedi vallhii bende hiç birşy yapmıyorum şuan bebk memebek işiylede uğraşacak halim yok bende sen gibi erteledim herşeyi olursa olur modundayım benim yaşmımda herşeyin bebbek olmadığına kanaat getirdim işlerle ailemle evle vs vs vs lerle uğraşıyorum o kadar çok uğraşacağım şey varkii şuan bebek işine ayıracak zamanım ve kafam yok

hoşbulduk iyiyim çok şükür sen nasılsın?ne güzel topige denk gelmişim,yardımlaşma,sevecenlik,dostluk burada.başka konulara bakarken kendimi kötü hissediyorum
kimse......

hoşgeldin canım nasılsın bakalım duaları sormuşsun tatallım bebk için ve hamillerimiz için okuyoruz

hoşbulduk iyiyim çok şükür sen nasılsın?ne güzel topige denk gelmişim,yardımlaşma,sevecenlik,dostluk burada.başka konulara bakarken kendimi kötü hissediyorum

canım bende başka topicler öylesine bakıyorum zamn zaman ama burasını seviyorum burda herşeyi paylaşıyor ve rahatlıyoruz

yok hayatım devam iğnelere başlayacağım bu akşam devam ilk ve son olarak deneyeceğim raporsuz çok masraflı eğer tutmazsa bende erteleyeceğim rabbim ne zaman verirse inşallah

canım benim inşallhh iğnelerin yani şuanki tedavin güzel sonuç verir rabbim tekrararını artmasın inşallhh meleğini kondurur göbüşüne zaten ben olacağına inanıyorum dualarımız seninle canım

seldayavuzgural..
rabbim gönlündekini nasib eder inşaallah.hayırlı olsun.umutlu ol,mutlu ol.

Son düzenleme:
evet.birde sürekli görüşünce alışıyorsun buradaki aekadaşlarına.ben yniyim ama şimdiden alıştım sizelere.

ya benim acayip uykum geliyor bıraksalar günlerce uyuyacağım .))) ofistede kimse yok akşamda düğün var içimden gitmek bile gelmiyor ama zorunlu gidecğim kara kara düşünüyorum nasıl hazırlanacağım nasıl gidecğim diye offfff hiç böyle merasimleri sevmiyorum ben 82:

seldayavuzgural..
Rabbim gönlündekini Nasib eder inşaallah.hayırlı olsun.umutlu ol,mutlu ol.

sağol canım rabbim büyük birgünmutlaka olacak bugün hastaneye gittim doktor yokmuş nerde dediğimde kürtaja girdi dediler rabbim dedim bir taraf yanıp tutuşuyor çocuk için diğer taraf acele ediyor çöpe atmak için ne olur tüm isteyenlere ve bana da hayırlısından nasip et dedim.......birgün mutlaka ama geçte olmasın inşallah

benolsam hiç düşünmezdim hemen giderdim bana düğün olsun daha doğrusu gezme olsun yeterki

canım hayat ne garip değilmi ????? kimi yanıp tutuşurken kiide kurtulmanın derdinde evet rabbim bekletmeden en kısa zamanda nasip etsin cnmm

serpil canım naber beni hatırladınmı
ateş ölçme topiğinden
seni merak etmiştim nasipte burda görmek varmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…