sirpilimmmmmmmmm
:)iyiyiz galiba :)
hayırlısı olur inşallah ....gelir bebeşlercanım niye bukadar pahalı yaa okadar olmamaı lazım
he napim serpilim haklısın görüşemiyoz kk değişmiş alışmıştım eski haline yabancı bi steye giriyomuşum gibi olmuş neyse haplara devam sıkıntıya elveda inşşlah iki en fazla 3 ay sonra bebişe devam bu arada eşimin değerleri yine düşük olsun rabbim verirse herşekilde veriri inanıyorum herşey güzel olcak inşlahhhhhhhh sen naptın gelişmeler varmı?
kimse......
hoşgeldin canım nasılsın bakalım duaları sormuşsun tatallım bebk için ve hamillerimiz için okuyoruz
serpil02507+,aysegul21072008,seldayavuzguray,hpt_honey,
neden herkes susukun((
hoşbulduk iyiyim çok şükür sen nasılsın?ne güzel topige denk gelmişim,yardımlaşma,sevecenlik,dostluk burada.başka konulara bakarken kendimi kötü hissediyorum
yok hayatım devam iğnelere başlayacağım bu akşam devam ilk ve son olarak deneyeceğim raporsuz çok masraflı eğer tutmazsa bende erteleyeceğim rabbim ne zaman verirse inşallah
canım bende başka topicler öylesine bakıyorum zamn zaman ama burasını seviyorum burda herşeyi paylaşıyor ve rahatlıyoruz
canım benim inşallhh iğnelerin yani şuanki tedavin güzel sonuç verir rabbim tekrararını artmasın inşallhh meleğini kondurur göbüşüne zaten ben olacağına inanıyorum dualarımız seninle canım
evet.birde sürekli görüşünce alışıyorsun buradaki aekadaşlarına.ben yniyim ama şimdiden alıştım sizelere.
seldayavuzgural..
Rabbim gönlündekiniNasib eder inşaallah.hayırlı olsun.umutlu ol,mutlu ol.
ya benim acayip uykum geliyor bıraksalar günlerce uyuyacağım .))) ofistede kimse yok akşamda düğün var içimden gitmek bile gelmiyor ama zorunlu gidecğim kara kara düşünüyorum nasıl hazırlanacağım nasıl gidecğim diye offfff hiç böyle merasimleri sevmiyorum ben82:
sağol canım rabbim büyük birgünmutlaka olacak bugün hastaneye gittim doktor yokmuş nerde dediğimde kürtaja girdi dediler rabbim dedim bir taraf yanıp tutuşuyor çocuk için diğer taraf acele ediyor çöpe atmak için ne olur tüm isteyenlere ve bana da hayırlısından nasip et dedim.......birgün mutlaka ama geçte olmasın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?