kız tuğba çizgi film karakterlerin nedeni bugün çocuğa şiddete hayır günümüymüş ne çocuklar için canım :)))
iyiyiz canım sen
,hayatkavunici,fatosozel+,selam kızlar nasılsınız ne var ne yok yeni haber falan varmı ben pek giremiyorum
,hayatkavunici,fatosozel+,selam kızlar nasılsınız ne var ne yok yeni haber falan varmı ben pek giremiyorum
ben okudum benimkileri bana yazın 2 tane bugün yarın okurum olurmu
yaşasın kötülük benim laptop çöktü ohhh elde sadece sizinle yazıştığım işe yaramaz bilgisayarım var ama bilmiyorlarki benim en çok işime kadınlar kulubu yarıyor ohhhhhh yandan yandan
bugün dr.gittim hani diyordumya rahim filimi falan onun için.doktor''rahim filimi çektirmek çok eziyetli,2ay ilaç tedavisi uygulayalım
adet gününün beşinci günü başlayacağız''dedi.(düşünebiliyormusunuz,ben adetimin 7ci günündeyim.2gün geç kaldım)
bende diyorumki ya tıkanıklık varsa 2ay zaman kaybı olur,çektirip emin olalım diyorum.
kızlar siz ne diyorsunuz?tecrübelerinizi,düşüncelerinizi paylaşın kardeşinizle..
cimcime bana birşey demeyecekmisin.doktordan yeni geldim .
çok kötüyüm..
kimse canım benim..bugün dr.gittim hani diyordumya rahim filimi falan onun için.doktor''rahim filimi çektirmek çok eziyetli,2ay ilaç tedavisi uygulayalım
adet gününün beşinci günü başlayacağız''dedi.(düşünebiliyormusunuz,ben adetimin 7ci günündeyim.2gün geç kaldım)
bende diyorumki ya tıkanıklık varsa 2ay zaman kaybı olur,çektirip emin olalım diyorum.
kızlar siz ne diyorsunuz?tecrübelerinizi,düşüncelerinizi paylaşın kardeşinizle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?