Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

,hayatkavunici,fatosozel+,selam kızlar nasılsınız ne var ne yok yeni haber falan varmı ben pek giremiyorum

yaşasın kötülük benim laptop çöktü ohhh elde sadece sizinle yazıştığım işe yaramaz bilgisayarım var ama bilmiyorlarki benim en çok işime kadınlar kulubu yarıyor ohhhhhh yandan yandan

bugün dr.gittim hani diyordumya rahim filimi falan onun için.doktor''rahim filimi çektirmek çok eziyetli,2ay ilaç tedavisi uygulayalım
adet gününün beşinci günü başlayacağız''dedi.(düşünebiliyormusunuz,ben adetimin 7ci günündeyim.2gün geç kaldım)
bende diyorumki ya tıkanıklık varsa 2ay zaman kaybı olur,çektirip emin olalım diyorum.
kızlar siz ne diyorsunuz?tecrübelerinizi,düşüncelerinizi paylaşın kardeşinizle..

bizim apartmanda 3 geliniz biz.2hafata önce üst komşumun hamile olduğunu öğrendim3,ye
bugün karşı komşumun hamile olduğunu öğrendim 2.ye
inşaallah önümüzdeki günlerde hepimizin hamile olduğu haberi yayılır topiğimizde

valla canım ben çektirmedim ama kızlardan duyduğum kadarıyla eziyetli bişey değil ve yararlı bişey bence ilaçta daha yararlı hemde görürler içerde durum ne dşye başka bi dr a daha sor istersen ...

cimcime..

hemşire arkadaşım var onla konuştum şimdi.diyorki,dış gebelik klomenle olmuştu,tıkanıklık olabilir.kafanı karıştırmayayım ama ben çok acı çekmiştim.(onunda tedavi sonrası 2 tane çocuğu oldu)2 ay dene klomeni bişe olmaz diyor.)sen yerimde olsan ne yaperdın?

cimcime bana birşey demeyecekmisin.doktordan yeni geldim .
çok kötüyüm..

canım durumun ne bilmiyorum yani ne kadardır istiyosun v.s dr ler biraz zamanla ilgili rahim filmi isteler yani 1 yıl olmazsa ondan sonra zor bir işlem değil bıraz acı oluyo ama kısa süreli olduğu için sorun olmuyo

kimse canım benim..
sen yeni evliydin değil mi?
neden kendini bu kadar kasıyosun...doktorun tedavisini yavaş yavaş,acele etmeden kendini strese sokmadan uygula...
şu geç olacak,bu geç olacak deme....sabretmeden olmuyor işte canım...
ben bu konularda deneyimli değilim ama,söyleyebileceğim tek şey,sabırlı ol,sakin ol...elbet olur bebeğin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…