Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

tamam ama elimde değil sizde biliyorsumuz elide değil sitres yapmamak belirsizlik her ne konuda olursa olsun insanı bunaltıyor.

bak tatlım,canım,bitanem..
anlıyorum sabırsızsın,biranönce olsun istiyosun...ama hayatım gerçketen daha çok gençsin...
böyle telaşlandırma kendini...22 iydi yaşş..daha nedir ki,,,,oluuuurrrrrr....
sen burdakileri dinle..boşa telaşlanma canım...

f5 yapıyorum ekranın ışık ayarı çıkıyor,laptopya farklı herhalde!öceki sayfaya dönüp sonra sonuncuyu tıklıyorum yeni okunmamışı tıklıyorum ondan sonra okuyabiliyorum yeni yazıları

canım ben de aynı şekilde yazıyorum..bi önceki sayfayı dömneden yenisini göremiyorum..böyle idare ediyorum....:26::26::26:

çünkü kızlar f5 yapınca en son nerde yazdıysanız oraya gidiyo oyuzden öle geliyo size bende laptop kullanıyorum buarada yukardan sayfa yenilede yapabilirsiniz aynı şey

neyse ben bankaya kaçar çünkü 1500 tl fatura ödedi adamın biri tek fatura hemde sinir yani hemde kredi kartıyla hesapta para kalmadı 5 olmadan gidem :)))

zaten sizlwri tanıdığım için kendimi şanslı hissediyorum..
tamam sizi dinlicem

kimse,tben+,sahgull,fdada,serpil02507,seldayavuzguray,cimcimes53+,hayatkavunici+,

maşallah maşallah herkesler burda

canım o akıntı verimli günlerin göstregesii bence gördüğünden itibaren çaışş hahhahhahahhahah bana göre sık beraberlkik gebeliği getiriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…