Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

kimsecim cvp yazdım ya sana canım benim dediğim gibi yaşamdaığım için allah kimseye yaşatmasın bilemiyorum kızlardan duyduğum kadarıyla rahim filmi çokta eziyetli değil dış gebeliğin zor olduğunuda biliyorum hemşire arkadaşın yaşamış biri olarak öle diyosa ilaç tedavisi yap istersen ama rahim filmi çektirmede bir sakınca olduğunu sanmıyorum önce filmi çektir bi muayene ol bak bakalım tıkalımı değilmi diyorum ama dr lar daha iyi bilir başka dr agit istersen...

evet katılıyorum ...

bak sana tavsiyem hayatım ben geçen ay çektirdim azcık zor ölmüyorsun sonuçta 3 ay ilaç denedim olmayınca rahim filmi çektirdik ama keşke en başında çektirseymişim tek tüp tıkalı biliyorsunuzki bu ay aşılamam yapılacak gonal f başladım bence hemen çektir doktorlara kalsa aşılamadan hemen önce çektiriyorlar ben kendi isteğimle çektirdim

kızlar çok sağolun.eşimlede bi konuşayım bakalım ne olacak !ben cevaplarınızı göremiyorum,illa yeni bir yazı yazıcam ozaman çıkıyor ekrana,anlamadım neden ötle oluyor.

bu arada benimde çok sancım var otururken kasıklarım patlayacak gibi anlaşılan benim yumoşlar büyümeye başladılar oyyyy oyyyyyy

bende çektirsem diyorum en azından ne olduğunu bilir rahat ederim.insan nelere katlenıyor varsın ağrılar uzun sürsün.
sağolun yardımlarınız için.

bu arada benimde çok sancım var otururken kasıklarım patlayacak gibi anlaşılan benim yumoşlar büyümeye başladılar oyyyy oyyyyyy

seldacım,hazır sen bunu demişken...bu ğarılarla yumurta olayı arasındaki hissiyatı bi öğrenmek isterim....
bi deee,hani adtten sonra sümükümsü,uzayan akıntı var ya,
o günler hamile kalma olasılığının yüksek olduğu günler mi..yoksa o akıntı bittikten sonra mı başlaman gerekiyor ilişkiye

f5 yapıyorum ekranın ışık ayarı çıkıyor,laptopya farklı herhalde!öceki sayfaya dönüp sonra sonuncuyu tıklıyorum yeni okunmamışı tıklıyorum ondan sonra okuyabiliyorum yeni yazıları
canım benim sayfayı yenileme yapman lazım ondan f5 yap yazıları görürsün...

f5 yapıyorum ekranın ışık ayarı çıkıyor,laptopya farklı herhalde!öceki sayfaya dönüp sonra sonuncuyu tıklıyorum yeni okunmamışı tıklıyorum ondan sonra okuyabiliyorum yeni yazıları

canım ben de aynı şekilde yazıyorum..bi önceki sayfayı dömneden yenisini göremiyorum..böyle idare ediyorum....:26::26::26:

.....
bu ağrılarla yumurta olayı arasındaki hissiyatı bi öğrenmek isterim....
bi deee,hani adtten sonra sümükümsü,uzayan akıntı var ya,
o günler hamile kalma olasılığının yüksek olduğu günler mi..yoksa o akıntı bittikten sonra mı başlaman gerekiyor ilişkiye.....
eyyy..topiğin gençleri....sizlere soruyorum......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…