kimse canım benim..
sen yeni evliydin değil mi?
neden kendini bu kadar kasıyosun...doktorun tedavisini yavaş yavaş,acele etmeden kendini strese sokmadan uygula...
şu geç olacak,bu geç olacak deme....sabretmeden olmuyor işte canım...
ben bu konularda deneyimli değilim ama,söyleyebileceğim tek şey,sabırlı ol,sakin ol...elbet olur bebeğin...
bugün dr.gittim hani diyordumya rahim filimi falan onun için.doktor''rahim filimi çektirmek çok eziyetli,2ay ilaç tedavisi uygulayalım
adet gününün beşinci günü başlayacağız''dedi.(düşünebiliyormusunuz,ben adetimin 7ci günündeyim.2gün geç kaldım)
bende diyorumki ya tıkanıklık varsa 2ay zaman kaybı olur,çektirip emin olalım diyorum.
kızlar siz ne diyorsunuz?tecrübelerinizi,düşüncelerinizi paylaşın kardeşinizle..
bak sana tavsiyem hayatım ben geçen ay çektirdim azcık zor ölmüyorsun sonuçta 3 ay ilaç denedim olmayınca rahim filmi çektirdik ama keşke en başında çektirseymişim tek tüp tıkalı biliyorsunuzki bu ay aşılamam yapılacak gonal f başladım bence hemen çektir doktorlara kalsa aşılamadan hemen önce çektiriyorlar ben kendi isteğimle çektirdim
laptoptanmı işlem yapıyodunuz canım :)))
kızlar çok sağolun.eşimlede bi konuşayım bakalım ne olacak !ben cevaplarınızı göremiyorum,illa yeni bir yazı yazıcam ozaman çıkıyor ekrana,anlamadım neden ötle oluyor.
ama cevap verdik
bu arada benimde çok sancım var otururken kasıklarım patlayacak gibi anlaşılan benim yumoşlar büyümeye başladılar oyyyy oyyyyyy
canım benim sayfayı yenileme yapman lazım ondan f5 yap yazıları görürsün...
evet canım hepimiz bişeyler dedik...peki o zaman..doktor ne diyosa onu yap canım...daha çok zamanın var..stress de yapma
f5 yapıyorum ekranın ışık ayarı çıkıyor,laptopya farklı herhalde!öceki sayfaya dönüp sonra sonuncuyu tıklıyorum yeni okunmamışı tıklıyorum ondan sonra okuyabiliyorum yeni yazıları
slm kızlar
canım ben de aynı şekilde yazıyorum..bi önceki sayfayı dömneden yenisini göremiyorum..böyle idare ediyorum....:26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?