Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (8 üye ve 0 ziyaretçi)
serpil02507+,cimcimes53+,fatosozel,tben+,nimren,şeker-leblebi,nhlkpr+,hayatkavunici,
nermin bana para dileyecksin bacım diğer kızlara bebek hamillerede kolayy doğum
tbennnsıkıcıydıı bugün
bu arada benim adım nermin sizlerin isimlerinden bazıları(sanırım geçmişten okuduğum kadarıyla)
tuğba,serpil ,nihal doğruysa tabi diğerlerinide yazarsanız isimlerinizle niyet ederim. Rabbim kabul eder inş.
bu arada benim adım nermin sizlerin isimlerinden bazıları(sanırım geçmişten okuduğum kadarıyla)
tuğba,serpil ,nihal doğruysa tabi diğerlerinide yazarsanız isimlerinizle niyet ederim. Rabbim kabul eder inş.
nermin senle tanışamamıştık. ben fatoş. aramıza hoşgeldin
kızzz msn kapadınmı sen
nerdesin sen geliyorum msn kapalı
ay pc ye bişey yüklerken kapamıştım sonrada adamcıklar kayboldu buldum şimdi açtım canlarım
kız msn kapa aç yapa yapa sayende kafayı yicekbende çdışı sanıyom gözüküyo
Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 0 ziyaretçi)
tben serpil02507+ cimcimes53+ nimren hayatkavunici+ şeker-leblebi
maşallah 6 kişi de susuyooooo
anam bizden bşaka konuşan yokkii çenelrim ağrıdıı konuşmaktan hahhahahhahahahahhahhaha
kızlar naparsınız böyle toplanmışsınız
nihal senin prolaktin yüksek çıkmıştı değilmi. bende dün tahlil yaptırdım prolaktin 32,32 çıktı
hava çok soğuk kızlar buz kestim çok acıktım ama ne yesem ya insan olur ya aç ama bi türlü kendine bişey beğendiremez o durumdayım sıkıcı bi gün sizde olmasanız patlardım
hava çok soğuk kızlar buz kestim çok acıktım ama ne yesem ya insan olur ya aç ama bi türlü kendine bişey beğendiremez o durumdayım sıkıcı bi gün sizde olmasanız patlardım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?