aman sakın ele verme ele gitmesin tanıdığa ver
benide listeye eklermisiniz sat 4 aralık beklenmeyen tarihim 31 aralık
aynen sormayın düşünün ben bile gün aşırı atladım adamın üzerine
allah seni ne etmesin..veririmiyim kız ele....merak etme vermem.
ben bu ay,gerzek gerzek,24 günde bire göre ayarladım çalışma saatlerimi....ama maalesef,son adet 26.gündeymiş..bi arkadaşla hesaplarken farkettik...o bana dediki,13.gün yaptın dimi....hayır dedim..ben 8-9-10-11 12 de çalıştım....gün aşırı da değil...sonra da canım hiiiç istemedi zaten...5 gün yattım uyudum....yani arkadaşımın demesine göre tam yapmam gereken zamanda uyumuşum....yaaa nasip dedeim ben de......bekliycez....görücez...yapacak bişey yok..kaçtı tren:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:
ben bu ay,gerzek gerzek,24 günde bire göre ayarladım çalışma saatlerimi....ama maalesef,son adet 26.gündeymiş..bi arkadaşla hesaplarken farkettik...o bana dediki,13.gün yaptın dimi....hayır dedim..ben 8-9-10-11 12 de çalıştım....gün aşırı da değil...sonra da canım hiiiç istemedi zaten...5 gün yattım uyudum....yani arkadaşımın demesine göre tam yapmam gereken zamanda uyumuşum....yaaa nasip dedeim ben de......bekliycez....görücez...yapacak bişey yok..kaçtı tren:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:
ben çekmeköy canım bahçelievlerde nerden çıktı nihallll
venharda küçükköy....
amannn şekerim ha küçükköy ha bahçelievler ne fark eder
sen atladın ya zaten ölsemde gam yemem
aman ha sakın
ozaman senin kızın olcak
amannn şekerim ha küçükköy ha bahçelievler ne fark eder
ozaman senin kızın olcak
bence de,cimcimenin kızı olacak....
ayy allahmı söletti kızlarr inş...........
Alüüüüüüüüüüüüü kimse var mı komşular?
Napıyorsunuz?
Alüüüüüüüüüüüüü kimse var mı komşular?
Napıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?