fatih sen de istanbuldamısın
fotoşcum yemekteydın canım yeni
gördüm evet prolaktin yüksek çıktı henüz dr nin haberi yok sana ne dedi dr benim 45 çıktı
evet ben levent
fatoş eyüp
cimcime de bahçelievler sanırım
kumsal var b.düzü
nihalcim zaten sonucu alır almaz şoka girdim çünkü 3 ay önce benim prolaktin 9,39 / 2 ay önce 28,78 çıktı doktor ilaca başladı sabahları yarım içicen dedi 1 ay önce 19,42 çıktı ilaca devam et dedi. biraz daha düşürelim ama çok ta düşürmeyelim dedi. bu ay sonuçları görünce şok oldum 32,32 hemdeilaç kullanıyor olmama rağmen. elbette hemen hakan beyi aradım akşam. ilacı sabah yarım akşam yarım şeklinde almaya başla dedi
bu arada sen adetinin kaçıncı günü yaptırdın bu testi. ben 19.günü yaptırdım günlerine görede değişkenlik gösterebilir dedi bana doktor ama son 3 aydır hep 21.günümde yaptırıyorum. canım sıkıldı ona
evet ben levent
fatoş eyüp
cimcime de bahçelievler sanırım
kumsal var b.düzü
wenhar var oda istanbul du sanırım
fatih sen de istanbuldamısın
nihalcim zaten sonucu alır almaz şoka girdim çünkü 3 ay önce benim prolaktin 9,39 / 2 ay önce 28,78 çıktı doktor ilaca başladı sabahları yarım içicen dedi 1 ay önce 19,42 çıktı ilaca devam et dedi. biraz daha düşürelim ama çok ta düşürmeyelim dedi. bu ay sonuçları görünce şok oldum 32,32 hemdeilaç kullanıyor olmama rağmen. elbette hemen hakan beyi aradım akşam. ilacı sabah yarım akşam yarım şeklinde almaya başla dedi
bu arada sen adetinin kaçıncı günü yaptırdın bu testi. ben 19.günü yaptırdım günlerine görede değişkenlik gösterebilir dedi bana doktor ama son 3 aydır hep 21.günümde yaptırıyorum. canım sıkıldı ona
benim 3.gündü canım test ben 1 dene önce yaptırmıştım normaldi değer strese bağlı değişebiliyo kafana takma ilaçla düzene girer canım sanırım dr banada ilaç verecek
evet venharda bizim o tarafta oturuyor
nermincim fatihin neresinde oturuyorsun uzun bir zaman çalışmıştım orada. fatih caminin yanından içeri giren yolda
bu ay adet olunca 3.günü yaptırıcam bu testi bende. ilaç kullanıyor olmama rağmen çok yükselmiş
birde ilaç kullanmasam tavan yapacak namussuz demekki
hayatkavuniçi koskoca türkiyede seni adından kim bulacak
canım çikolatalı pasta istiyor
bulurlar anam bulurlar..
gizli ajanım ben....
hiç bi şeklde kendimi ele vermemem lazım:90::90::90::90::90:
:96::96::96::96::96::96: belirtimi
Allah söyletsin senii emii zaten şekerleblebii bu ay sıkı çaıştıı umutluyuz ondan eşine kupa bile verdik
inaşşallahhh herkes bu ay sıkı çalıştı gün aşırı gün aşırı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?