evet lütfen bu konuda hasas davarnalım okumak zorunda değil kimse okuyabilen okuusn canlarım biz zaten hepimiz için okuyoruz her cuma duamaız hiç aksamadan yapıldı kastamk istemiyoruz burada hem dualarımızla hemm paylaşımlarımızla destek olalaım birbirbimize bu illede bebek anlamında değil her anlamda malum ben bekarım ama ben hep yanınızdayımm her zamanda olucam
ben 30 dedim şekerler..abdestli mi okunuyo....
oy oy oy...bırakma burayı....
kızlarrr..
çıkıcam ben..
öpüyorum hepiniz...
abdestlimi okunuyo......
kim biliyooooooooooooooooo
neyse kızlar artık kim ne kadar dua okursa lütfen yazssın ona göre sayıları hesaplayacağız bu günkü geyik modundan sonra esas konumuza gelleim dualarımız ve yaradandan muardımız lütfen kim ne okursa yazsın canlarımmm
tmm hayatım okuycaz 12 kişi 41 tane mi kişi başı neysem ben okurum okuduğumu söylerim gerekirse tekrar alırım
okuyamayan sorun etmesin kızlar gönül rahatlığıyla ben okuyamam desin bize yada şöyle alıpta okuyamayan ise çrş kadar bildirsin ki yerine biz okuyabilelim tamam mı canlarım
arkadaşlar haklı
16.günde yumurtlama ağrısıdır büyük ihtimal
bu akşam sıkı çalış
ne demiş bizim kızlar
yıka yıka yıka kaynat
ayy pardon
yat yat yat çalış çalış çalış
ben 30 dedim şekerler..abdestli mi okunuyo....
evet lütfen bu konuda hasas davarnalım okumak zorunda değil kimse okuyabilen okuusn canlarım biz zaten hepimiz için okuyoruz her cuma duamaız hiç aksamadan yapıldı kastamk istemiyoruz burada hem dualarımızla hemm paylaşımlarımızla destek olalaım birbirbimize bu illede bebek anlamında değil her anlamda malum ben bekarım ama ben hep yanınızdayımm her zamanda olucam
kızlarrr..
çıkıcam ben..
öpüyorum hepiniz...
abdestlimi okunuyo......
kim biliyooooooooooooooooo
bende kaçtım fıstıklar hepinize en güzel akşamlar byeeeeeeeeeeeeeeeeeeee iyi haftasonlarıı
herkese iyi akşamlar :118:
bende çıkıyorum kıslar
allah emanet olun
yarın görüşmek dileğiyle
esenkalın, hoşçakalın, dostçakalın
ve en önemlisi
GEBE KALIIINNNN
hade çaaavvvvv
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?