Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

ama ben çok çalıştım yılmadım hatta iğnemi yedim popiştennnn hatta ilaçlarımıda içiyommm sen bana ne dedin

dedim ki,haıyrlısıyla inşallah en kısa zamanda bebeşin gelcek dedim...
bi de bu ay gelirse çok güzel olur dedim...
sen hiç kendini sıkıntıya sokma,bebişe az zaman kaldı dedim...
ikiz olursa şaşırma dedim....
bak sen ilinde ikiz doğurmasan bile,
şöyl ebişey olcak,bunun için uğraştın ya,
ikinci için hiç uğraşmıycaksın,pat diye sürprz yapıcak...hatta ilk bebeğin daha bebekken yani.....içimden geçen bu....allah bilir tabii...

ama ben çok çalıştım yılmadım hatta iğnemi yedim popiştennnn hatta ilaçlarımıda içiyommm sen bana ne dedin

dedim ki,haıyrlısıyla inşallah en kısa zamanda bebeşin gelcek dedim...
bi de bu ay gelirse çok güzel olur dedim...
sen hiç kendini sıkıntıya sokma,bebişe az zaman kaldı dedim...
ikiz olursa şaşırma dedim....
bak sen ilinde ikiz doğurmasan bile,
şöyl ebişey olcak,bunun için uğraştın ya,
ikinci için hiç uğraşmıycaksın,pat diye sürprz yapıcak...hatta ilk bebeğin daha bebekken yani.....içimden geçen bu....allah bilir tabii...

ay allahım inşallahh kız daha bebekken mı vay anam vay benim krala

amin inş...

benim bi arkadaşım öle oldu ilkinde 2 sene uğraştı ikiciye olmuyo diye tam korunmadı 5-6 sonra hamile kaldı ağluyla kızı arasında 1,5 yaş var :)))

kızlar buçukta çıkcam hepinizi öpüyorum inş yarın görüşürüz kısmet olursa
hayatcım tşk ederim cnm inş allah cümlesine banada nasıp etsin inş

neyse kızlar artık kim ne kadar dua okursa lütfen yazssın ona göre sayıları hesaplayacağız bu günkü geyik modundan sonra esas konumuza gelleim dualarımız ve yaradandan muardımız lütfen kim ne okursa yazsın canlarımmm

tmm hayatım okuycaz 12 kişi 41 tane mi kişi başı neysem ben okurum okuduğumu söylerim gerekirse tekrar alırım

okuyamayan sorun etmesin kızlar gönül rahatlığıyla ben okuyamam desin bize yada şöyle alıpta okuyamayan ise çrş kadar bildirsin ki yerine biz okuyabilelim tamam mı canlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…