yaaa.tuğba yaa.....böyle yapma..
vallahi bak bugece uyuyamam ben..nasıl utandım,yüzüm kızardı resmen kızdın diye...
özürdilerim kuşum....
affettin mi????????
evet seren bu akşam sıkı çalışçünkü tuğba doğru sölüyo yumurtlama sancısı olabilir bugünleri değerlendir canım hadi hayırlısı :))))))))
tamam o zaman.......
evet seren bu akşam sıkı çalışçünkü tuğba doğru sölüyo yumurtlama sancısı olabilir bugünleri değerlendir canım hadi hayırlısı :))))))))
ama ben çok çalıştım yılmadım hatta iğnemi yedim popiştennnn hatta ilaçlarımıda içiyommm sen bana ne dedin
ama ben çok çalıştım yılmadım hatta iğnemi yedim popiştennnn hatta ilaçlarımıda içiyommm sen bana ne dedin
dedim ki,haıyrlısıyla inşallah en kısa zamanda bebeşin gelcek dedim...
bi de bu ay gelirse çok güzel olur dedim...
sen hiç kendini sıkıntıya sokma,bebişe az zaman kaldı dedim...
ikiz olursa şaşırma dedim....
bak sen ilinde ikiz doğurmasan bile,
şöyl ebişey olcak,bunun için uğraştın ya,
ikinci için hiç uğraşmıycaksın,pat diye sürprz yapıcak...hatta ilk bebeğin daha bebekken yani.....içimden geçen bu....allah bilir tabii...
dedim ki,haıyrlısıyla inşallah en kısa zamanda bebeşin gelcek dedim...
bi de bu ay gelirse çok güzel olur dedim...
sen hiç kendini sıkıntıya sokma,bebişe az zaman kaldı dedim...
ikiz olursa şaşırma dedim....
bak sen ilinde ikiz doğurmasan bile,
şöyl ebişey olcak,bunun için uğraştın ya,
ikinci için hiç uğraşmıycaksın,pat diye sürprz yapıcak...hatta ilk bebeğin daha bebekken yani.....içimden geçen bu....allah bilir tabii...
amin inş...
benim bi arkadaşım öle oldu ilkinde 2 sene uğraştı ikiciye olmuyo diye tam korunmadı 5-6 sonra hamile kaldı ağluyla kızı arasında 1,5 yaş var :)))
kızlar buçukta çıkcam hepinizi öpüyorum inş yarın görüşürüz kısmet olursa
hayatcım tşk ederim cnm inş allah cümlesine banada nasıp etsin inş
neyse kızlar artık kim ne kadar dua okursa lütfen yazssın ona göre sayıları hesaplayacağız bu günkü geyik modundan sonra esas konumuza gelleim dualarımız ve yaradandan muardımız lütfen kim ne okursa yazsın canlarımmm
16.gün sanırımmm:44::44::44::44::44::44::44:
tmm hayatım okuycaz 12 kişi 41 tane mi kişi başı neysem ben okurum okuduğumu söylerim gerekirse tekrar alırım
arkadaşlar haklı
16.günde yumurtlama ağrısıdır büyük ihtimal
bu akşam sıkı çalış
ne demiş bizim kızlar
yıka yıka yıka kaynat
ayy pardon
yat yat yat çalış çalış çalış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?