ayyyy kızlarrrrrrrrrrr normalde yarın regl günüm ya benim acaba yarın sabah idrar testi yapsammıki ya ay çok heyecanlıyım şuan :)))))))))))))
ayyyy kızlarrrrrrrrrrr normalde yarın regl günüm ya benim acaba yarın sabah idrar testi yapsammıki ya ay çok heyecanlıyım şuan :)))))))))))))
:80::79::80::79::80::79::80::79:
:80::80::80::80::80::80::80:
cimcime bence yap yarını bende merak ediyorum
tben alemsinn heee s enin karl faruk 80 de azar bacımm
hayatkavuniçi canımm mesajını aldımmm sana yürekten katılıyorumm sabırr sadceee
iyi o zaman..sen bu ay hakettmişin kuzum..sana benden bi döllenmiş yumurta....dayısından,ikinci döllenmiş yumurta.....dedsinden üçüncü bi döllenmiş yumurta.....
şekerim işin şakası...inşallah...inşallah...
cimcime kııızzzz...
bi tutmuşsa....aya allahım lütfen ya....tutmuş olsun....offff..ben bile çok heyecanlandım çişim geldi valla heyecandan.
kasıklarım felaket ağrıyo vede belim adet sancısı gibi
kız sapıttın he dayısı dedesinden banane hem onlardan yumurta ne alaka oklava nerde kız
allah büyük bakalım hayırlı ise olsun inşallah çalışmalar da ayrıca hala devambugün 19 ncu gündeyim daha
16.gün sanırımmm:44::44::44::44::44::44::44:
kız şaka yaptım beya..kızma...
hani düğünlerde oluyo ya,dayısından bi altın set falan diye.....
ondan...
dayak mı yiycem şimdi ben....kızma ama......
yaa..valla çok üzüldüm tuğbacım...anlarsın diye düşündüm.....kötü bi neiyetle söylemedim...:78::78::78::78:
daha neler idrar için çok erken çıkmayabilir ve kafan karışır canım beklemelisin
inşallah olmazsın canım inşallah gelir bebişin
sen bilirsin
cimcime kııızzzz...
bi tutmuşsa....aya allahım lütfen ya....tutmuş olsun....offff..ben bile çok heyecanlandım çişim geldi valla heyecandan.
:80::80::80::80::80::80::80:
cimcime bence yap yarını bende merak ediyorum
tben alemsinn heee s enin karl faruk 80 de azar bacımm
hayatkavuniçi canımm mesajını aldımmm sana yürekten katılıyorumm sabırr sadceee
temeniimiz bu canımmahada akşam ezanları okunuorr inşallhhhhhhhhhhhh bende heyecan yaptımm
cimcimemmmm çok güzel bir hafta sonu geçir öncelikle ve pazartesi sabah ilk idrarla yap lütfennnn
inş canlarım inş hepimizinki tutsun inş.....
rabbim duysun sesimizi ....
nihalcim haklısın sanırım sabır p.tesi hatta salı yaparım tabi olmazsam o güne malum bizim kımızılar test lafını duyunca geli veriyolar bazen iğne yemeden gelmiyolar :))
hakkımızda hayırlısı ...
hayırlara gitsin ...
inş.testin sonucu pozitif çıkar cnm.bebeğine kavuşursun
amin canım inş...
neden kuzum sen kaçıncı gündesin :26:
kız ben tabloyu neden yapıyorum baksna ordan
16.gün sanırımmm:44::44::44::44::44::44::44:
inş canlarım inş hepimizinki tutsun inş.....
rabbim duysun sesimizi ....
nihalcim haklısın sanırım sabır p.tesi hatta salı yaparım tabi olmazsam o güne malum bizim kımızılar test lafını duyunca geli veriyolar bazen iğne yemeden gelmiyolar :))
hakkımızda hayırlısı ...
hayırlara gitsin ...
amin canım inş...
kız ben tabloyu neden yapıyorum baksna ordan
ay tabloyu nerden bulcam sayfadır konuşuyozsordum bence yumurta çatlıyo sinyal veriyo seren 16. gün çalışşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
kız yumurtalama olmasın çatlıyoçalış bak bu akşam tembellik etme
ay tabloyu nerden bulcam sayfadır konuşuyozsordum bence yumurta çatlıyo sinyal veriyo seren 16. gün çalışşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
evet yumurtlama döneminde bu tarz sancılar oluyor canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?