Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

ne site bu yaaa sürekli bakım ne bu bıktık ya bıktık valllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95:

:92::92::92::92::92::118::118::118::118::118::118:

ewt cimcime

:81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::6

kızlar site sürekli bakım dediği için ancak eşlik ediyom :))))))))))
inş kızlar inş hepimiz ...

66::
o zaman her gün değiştirmen gerekmeyecek mi.ben mi yanlış anladım yinepek anlamam bu tablo mablo işlerinden de.

evet canımda zaten hergün değişiyodum herkesin günün yeniliyodum yani :)))))))

bugün site çok yavaş yaa.. hayat kavuniçi tatlım hiç moralini bozma senin için yeni bir ay başlıyor şöyle düşün en azından adet olabiliyosun :)) cimcime inş. hamilesindir ya dualarım seninle

saol canım inş.. sırayla hepimiz...

kız akıllı bıdık nerden bildin benim 5 ocağımı...aklını seveyim senin...

24. günde oldum dedinya canım ben sana bi gün daha verdim :))))))))))))
URL=http://img88.imageshack.us/i/adszyxe.jpg/][/QUOTE]

olmamış canım :))))))))))

sinir geldi bay geldi bu siteden offfffffffffff çıldırdım valla kızlarrrrrr birazdan bankaya gidecem mecburen hava çok soğuk hiç gitmek istemiyorum valla offff neyse acaba diyorum gitmişken eczaneden bi test alıp yapsammıki sabah idrarıyla yapın diolar ama :26::26::26::26::26:

al ama sabah yap bence kafan karışmasın ....yarınada inşallah iyi haber verirsin bize ....allahım dualarımız kabul etsin sana sağlıklı bir bebek nasip eylesin inşallaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhamilesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnallah yüzünü güldürsün canımm

Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 0 ziyaretçi)

cimcimes53 serengl hayatkavunici+

kızlar ben geldim napıyosunuz ben bi kaç gün dha beklemeye karar verdim sanırım ya tam sonuç çıksın istiyorum ayyy napıcağımı şaşırdım valla hakkımızda hayırlısı ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…