Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

seldayavuzguray...

ben rahim filmi çektirecektimya vaz geçtim..
bir süre daha oluruna bıraktım ne dersin\dersiniz?

Canım rahim filmi bir tıkanıklık varsa belirlenebilmesi ve ona göre bir tedavi yönteminin uygulanması adına çokkkk önemli.Ben ce hamile kalma konusunda sorun yaşayan tüm kadınların ilk yaptıracağı şey rahim filmi çektirmek olmalı.Bu hususta dr da sıkıştırılmalı

bence cnm sen düşünme artık senin yakında olur

Tabi ki hormonlara bakılmalı belki bir yumurtlama problemin var,yada tiroid hormonlarında bir sorun var.Mutlaka hormonlarına baktır cnm

banada dr bu ay inş olurda dedi olmazsa hsg çektirrelim dedii ama korkuyom :18::18::18:

adetin 3 ncü günü gidiyosun sonuçta hrmon tahlili istiyo ve alttan muayene ediyo ultrosan çünki kist vs. varmı diye bakıyo hormonlardan sonrada eğer tedavi gerekiyosa ona göre uyugulamaya başlıyo

evet canım adetin 3 günü gidiyorsun tedaviye başlamak için hayatım hiç hoş değil ama katlanıyoruz artık

bence cnm sen düşünme artık senin yakında olur
inşallah canım..hepimize nasip olsun en kısa zamanda...

Tabi ki hormonlara bakılmalı belki bir yumurtlama problemin var,yada tiroid hormonlarında bir sorun var.Mutlaka hormonlarına baktır cnm

...mısracım be bileyim,daha 7 ay önce kazayla hamile kalınca hormonlarla ilgili bşey yoktur heralde diye düşündüm...gideyim bari bi doktora canım...

seldacım bu arada sana da yazamadım...hayırlısı olsun canım..tedavin inşallah güzel sonuç verir...
cimcime,sen de test yap hadi...çatlıycam valla...güzel haberler verin bize kızlar...

ay canım bende çatlıyacam ama teredütlüyüm test konusunda normal döngüme göre buaralar olmuş olmam gerekiyodu ama düşük sonrası geçen ay 40 ta oldum ondan dolayı biraz daha beklesemmi diyorum canım benim ...

canım benim yap artık ya....germe kendini...varsa çıkar zaten....
ne bileyim yap gibi sanki......

kızlarrrrrr slmmm nette sorun var 1 saatte yazabildim işlerde yoğun uyuz oldum yaaa cimcimem hayırlı haberlerini bekliyorum muckssssssssssssss

bu kk neden bu kadar ağır bugün.sizde de öylemi kızlar.herkese slm bu arada.cimcime yarın yapcakmışsın testi galiba.iyi dayanıyosun.kk da okuyorum da regline 1 hafta kala başlıyo millet test yapmaya

canım benim karışık değil aslında ben sırayı beklenmeyen güne göre yapıyorumki günü geleni anlayalım herkesin döngüsü farklı olduğu için ve regl olduğu tarişh ayrı olduğu için günler farklı en iyisi günleri yazmıyım :))))

İNŞALLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH SONUÇ UMDUĞUMUZ VE BEKLEDİĞİMİZ GİBİ OLUR. AMA NE OLURSA OLSUN HAYIRLISI OLSUN

kızlarrrrrr slmmm nette sorun var 1 saatte yazabildim işlerde yoğun uyuz oldum yaaa cimcimem hayırlı haberlerini bekliyorum muckssssssssssssss

bu kk neden bu kadar ağır bugün.sizde de öylemi kızlar.herkese slm bu arada.cimcime yarın yapcakmışsın testi galiba.iyi dayanıyosun.kk da okuyorum da regline 1 hafta kala başlıyo millet test yapmaya

canlarım saolun valla bende çok heyecanlıyım hala gelen giden yok bi yanı galiba tuttu diyo bi yanımda belkide rahim hala kendine gelemedi diyo 40. gün olabilirim diyo neyse fatoşcuğumun dediği gibi inş istediğimiz sonucu verir yarınki testim vermezsede hayırlısı bi dahaki aya inş...

cimcimecim,düşükten sonraki ilk ay falan 40.günde adet oluyosun...eee.göğüslerinde falan var mı şişlik..hissedersin bişeyler....

hayatkavuniçi

canım kırmızıların gelmiş (( iyi ne yapalım hoşgelmiş sefa gelmiş bu ay biitii yeni şans yeni tur diyeceğiz artık canım eşine aşıksın ve ona bir bebebk vermeyi arzu ediyorsun rabbim vercek ben yine inanıyorum inancımdan hiç vazgeçmedim ama stres çok etken canımm el aleme bakma sen kim ne derse desin sorun etme diyenler kendileri doğursun sen aşkının tadını çıkart ve çalışmlarını bırakma birazda relax oldunmu bu iş biter sonra bebeşin gelir aşk meyvanızın tadını çıkartırsınzı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…