seldayavuzguray...
ben rahim filmi çektirecektimya vaz geçtim..
bir süre daha oluruna bıraktım ne dersin\dersiniz?
peki şekerler,ben daha yeni allatn kontrol ettirdim,smear,,kist mist,yara falan herşey temiz çıktı...bi de şimdiye kadar benim hamileliklerim oldu..en sonuncuyu biliyorsunuz zaten temmuzda düşükle sonuçlanan...hamile kalabildiğime göre acaba gene de hormonlarla ilgili bi sorun olabilir mi???
peki şekerler,ben daha yeni allatn kontrol ettirdim,smear,,kist mist,yara falan herşey temiz çıktı...bi de şimdiye kadar benim hamileliklerim oldu..en sonuncuyu biliyorsunuz zaten temmuzda düşükle sonuçlanan...hamile kalabildiğime göre acaba gene de hormonlarla ilgili bi sorun olabilir mi???
Canım rahim filmi bir tıkanıklık varsa belirlenebilmesi ve ona göre bir tedavi yönteminin uygulanması adına çokkkk önemli.Ben ce hamile kalma konusunda sorun yaşayan tüm kadınların ilk yaptıracağı şey rahim filmi çektirmek olmalı.Bu hususta dr da sıkıştırılmalı
adetin 3 ncü günü gidiyosun sonuçta hrmon tahlili istiyo ve alttan muayene ediyo ultrosan çünki kist vs. varmı diye bakıyo hormonlardan sonrada eğer tedavi gerekiyosa ona göre uyugulamaya başlıyo
evet canım adetin 3 günü gidiyorsun tedaviye başlamak için hayatım hiç hoş değil ama katlanıyoruz artık
inşallah canım..hepimize nasip olsun en kısa zamanda...bence cnm sen düşünme artık senin yakında olur
Tabi ki hormonlara bakılmalı belki bir yumurtlama problemin var,yada tiroid hormonlarında bir sorun var.Mutlaka hormonlarına baktır cnm
seldacım bu arada sana da yazamadım...hayırlısı olsun canım..tedavin inşallah güzel sonuç verir...
cimcime,sen de test yap hadi...çatlıycam valla...güzel haberler verin bize kızlar...
kızlr izmire kar yağıyoo iri iri süperr
ay canım bende çatlıyacam ama teredütlüyüm test konusunda normal döngüme göre buaralar olmuş olmam gerekiyodu ama düşük sonrası geçen ay 40 ta oldum ondan dolayı biraz daha beklesemmi diyorum canım benim ...
benim için kara karşı şşöööleee sıcakkk bi kahve içi canım.....hüüüüüppppp sesini duyayımmmmmm....
canım benim yap artık ya....germe kendini...varsa çıkar zaten....
ne bileyim yap gibi sanki......
bu akşam alımda yarın sabah yaparım olmazsa ....
cimcimem şu anda dua okuyorsun sanırım ama senden bir şey rica edicem bu listeyi gün sayısı sırasına göre yaparmısın. Karışık olmuş. Mesela senin 33 gün en üstte onun altında en yakın gün kiminse onunki gibi
İNŞALLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH SONUÇ UMDUĞUMUZ VE BEKLEDİĞİMİZ GİBİ OLUR. AMA NE OLURSA OLSUN HAYIRLISI OLSUN
kızlarrrrrr slmmm nette sorun var 1 saatte yazabildim işlerde yoğun uyuz oldum yaaa cimcimem hayırlı haberlerini bekliyorum muckssssssssssssss
bu kk neden bu kadar ağır bugün.sizde de öylemi kızlar.herkese slm bu arada.cimcime yarın yapcakmışsın testi galiba.iyi dayanıyosun.kk da okuyorum da regline 1 hafta kala başlıyo millet test yapmaya
canım benim karışık değil aslında ben sırayı beklenmeyen güne göre yapıyorumki günü geleni anlayalım herkesin döngüsü farklı olduğu için ve regl olduğu tarişh ayrı olduğu için günler farklı en iyisi günleri yazmıyım :))))
canlarım saolun valla bende çok heyecanlıyım hala gelen giden yok bi yanı galiba tuttu diyo bi yanımda belkide rahim hala kendine gelemedi diyo 40. gün olabilirim diyo neyse fatoşcuğumun dediği gibi inş istediğimiz sonucu verir yarınki testim vermezsede hayırlısı bi dahaki aya inş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?