cimcimecim,düşükten sonraki ilk ay falan 40.günde adet oluyosun...eee.göğüslerinde falan var mı şişlik..hissedersin bişeyler....
canım benm sağolasın..inşallah...ben kendim için de istiyorum ama,kendimden çok eşim için istiyorum inan...inşşallh allah hepimize hayırlı,güzel,istediğimiz gibi bi hayat nasip etmiştir.hayatkavuniçi
canım kırmızıların gelmiş(( iyi ne yapalım hoşgelmiş sefa gelmiş bu ay biitii yeni şans yeni tur diyeceğiz artık canım eşine aşıksın ve ona bir bebebk vermeyi arzu ediyorsun rabbim vercek ben yine inanıyorum inancımdan hiç vazgeçmedim ama stres çok etken canımm el aleme bakma sen kim ne derse desin sorun etme diyenler kendileri doğursun sen aşkının tadını çıkart ve çalışmlarını bırakma birazda relax oldunmu bu iş biter sonra bebeşin gelir aşk meyvanızın tadını çıkartırsınzı canım
yap sen kuşum testini..akşam ya da sabah....inşallah gelmezler...evet canım geçen ay 40. günde oldum valla ben öle tuhaf biriykim vucüdumu tanıyamıyorum göğüslerimde bi acı falan yok şişlikte bilmem
hayat kavuniçi senin 30 adet duanı ben okuyorum adına bilgin olsun
hayat kavuniçi senin 30 adet duanı ben okuyorum adına bilgin olsun
herkese mrb iyi bir hafta olur inş. hamile haberlerinin olduğu
herkese mrb iyi bir hafta olur inş. hamile haberlerinin olduğu
aminnnnnnnnnnnnn canımm aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn hayatkavuniçi fiyasko oldu( ama ne yapalım olsun canı sağolsun cimcimeyi bekliyoruz hazır kıta :)))
bugün site çok yavaş yaa.. hayat kavuniçi tatlım hiç moralini bozma senin için yeni bir ay başlıyor şöyle düşün en azından adet olabiliyosun :)) cimcime inş. hamilesindir ya dualarım seninle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?