Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

serpil02507+,nimren,cimcimes53+,hayatkavunici,ven_har+,
cimcime inşallhh bir yanın doğru çıkar o tatlı meleğin göbüşüne konar canımm

wenhar nasılsın canım iyimiisnn evet haklısn kk da bir hafta önceden test yaıyorlar halbuki ne kadar yalnış ( ama işte o heyecann ve o istek dizginlenmiyor

nimrenim nasılsın canım keyfin nasıl .))))

canım benm sağolasın..inşallah...ben kendim için de istiyorum ama,kendimden çok eşim için istiyorum inan...inşşallh allah hepimize hayırlı,güzel,istediğimiz gibi bi hayat nasip etmiştir.
evet canım geçen ay 40. günde oldum valla ben öle tuhaf biriykim vucüdumu tanıyamıyorum göğüslerimde bi acı falan yok şişlikte bilmem
yap sen kuşum testini..akşam ya da sabah....inşallah gelmezler...

hayat kavuniçi senin 30 adet duanı ben okuyorum adına bilgin olsun

allah razı olsun canım...allah kabul etsin..sağolasın...

bugün site çok yavaş yaa.. hayat kavuniçi tatlım hiç moralini bozma senin için yeni bir ay başlıyor şöyle düşün en azından adet olabiliyosun :)) cimcime inş. hamilesindir ya dualarım seninle

bugün site çok yavaş yaa.. hayat kavuniçi tatlım hiç moralini bozma senin için yeni bir ay başlıyor şöyle düşün en azından adet olabiliyosun :)) cimcime inş. hamilesindir ya dualarım seninle

evet tatlım haklısın....hep öyle diyorum zaten...hayırlısı ne zamansa artık...bekliycez görücez....oofffffffffffoooffffffffffffff

kızlarr site yavaş bugün sinir etti resmen neyse hiç kimse moralini bozmasın unutmayın kii adet olmak bile bir nimett adet olan kadınn hamile kalır hahhahahhahhahha onun no stres no panikk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…