Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

günaydın kızlar ben geldim zor ve geç olsada dün doktora gittim gece 12 de çatlatma iğnesi vuruldum yarın sabah aşılamam olacak inşallah hep yatacağım için perşembe günü haber verebilirim inşallah dua edin bana

günaydın kızlar....

canım dualrımız seninle hayırlısı olsun inş rabbim bebeişini versin sana inş...

şu ana kadar yok beklemedeyiz kumsalcım sen nasılsın ?
hayırlısı olsun canım inşallah meleğinle birlikte atıyordur kalbin bende iyiyim canım bu aralar kilo vermeye çalışıyorum
günaydın kumsal haber yok canım ama inşallah sıra sıra iyi haberler gelir hepimiz bir an önce mutluluğumuza mutluluk katarız allah hepimizin yüzünü güldürür inşallah
günadyın canım aminn aminn inşallah serencim rabbim kişmsenin kucağını boş bırakmasın inşallahh
günaydın canlarım nasılsınız
bende acayip bir halsizlik uyuşukluk var
elim kolum kalkmıyor adeta
aaaaa neden acabaa olabilirmi
merhaba fatoşcum nasılsın canım özledimm seni
canım hakkında hayırlı olsun inşalalh meleğin sıkıca tutunur sana rabbim gönlüne göre versin dularım seninle seldacımm dilerimm dönüşün olur
günaydın kızlar....

canım dualrımız seninle hayırlısı olsun inş rabbim bebeişini versin sana inş...
günaydınc anım nasılsın galiba seninde günün geçti dimi ne durumdasın cimcime

merhaba canım

hadi hayırlısı seldacım inşallah iyi haber verirsin bize emeğin boşa gitmez sağlıklı bebeklerin olur inlşallah.....dualarımız seninle allah yardımcın olsun canım...yeni yıla allah böyle girmeyi nasip etsin hepiimize

evet canım 34. günüm hala gelen giden yok bi belirtide hissetmiyorum iki açıdanda hayırlısı olsun bebiş değilse biran önce gelsin kırmızılar diyorum ....

hayırlısı olsun inş bebğin göbüşüne konar cnm emeklerin boşa çıkmasın inşalllahhh

Son düzenleme:

sağol kumsalcım inş cümlemizzz

walla bende seni çok özledim kumsalcım. nasılsın iyimisin görüşemiyoruz epeydir. bende son zamanlarda çok yoğunum zar zor girebiliyorum. malum yeni yıl geliyor işler yoğunlaşmaya başladı

seldacım hakkında hayırlısı inşallaaaaaaaaaaaaaaaah ilk aşılamada bebişin gelir. dualarım seninle. heyecan yapma. stres yok biliyorsun. panik yok. güzel şeyler düşün güzel şeyler olsun

kızçelerrrrr günaydın

cimcimee canımmm yarın sabah yapıcan mı test ?

tahlillerim bu hafta toparlanıyo kızlar cumartesi gunu için randevü aldım çok heyecanlandım :44:

kızçelerrrrr günaydın

cimcimee canımmm yarın sabah yapıcan mı test ?

tahlillerim bu hafta toparlanıyo kızlar cumartesi gunu için randevü aldım çok heyecanlandım :44:

günaydon canım hadi hayırlısı canım benim hakkında hayırlısı olsun inş...

valla bilmiyomki nihalcim yapsammıki ya yarın 40 mı beklesem bimiyorum valla ....
haftasonu mu yapsam acaba yada direk kan testimi yaptırsam ki :26::26::26::26::26::26:

geçen sefer 40.gün idraR yapmıştın dime ? silik çıkmıştı ya ben 35. gün idrarda çıkar diye tahmin ediyorum yarın sabah yapalım net bir şey çıkmazsa hafta başı kanda bakarız okyy

geçen sefer 40.gün idraR yapmıştın dime ? silik çıkmıştı ya ben 35. gün idrarda çıkar diye tahmin ediyorum yarın sabah yapalım net bir şey çıkmazsa hafta başı kanda bakarız okyy

evet canım geçen sefer öle olmuştu hımm bilmiyorum bakalım işte yaparım yarın sabah olmazsa cumayımı beklesekki :26::26:

evet canım geçen sefer öle olmuştu hımm bilmiyorum bakalım işte yaparım yarın sabah olmazsa cumayımı beklesekki :26::26:

aaaa cimcimemmmmm yarın sabah yapalım canım kafan rahatlasın sıkma stres yapma hem ilk ay bu senın gecıkmeside normal olabilir vucudun yeni toparlıyo kendini kan için bekle derim yazık o kadar para verme ama idrar için yapmalısın artık benide strese sokma aaaaa

tamam canım yapım bari kızmayın

ikinci ayım buarada canım benim düşükten sonra 2.regl dönemim ....

kızlar günaydın hepinize....
sanırım bu hafta güzel haberler alacağız...
tben,cimcime....başka var kaçırdığım....hadi güzel şeyler olsun da,şenlensin şurası....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…