günaydın kızlar ben geldim zor ve geç olsada dün doktora gittim gece 12 de çatlatma iğnesi vuruldum yarın sabah aşılamam olacak inşallah hep yatacağım için perşembe günü haber verebilirim inşallah dua edin bana
hayırlısı olsun canım inşallah meleğinle birlikte atıyordur kalbin bende iyiyim canım bu aralar kilo vermeye çalışıyorumşu ana kadar yok beklemedeyiz kumsalcım sen nasılsın ?
günadyın canım aminn aminn inşallah serencim rabbim kişmsenin kucağını boş bırakmasın inşallahhgünaydın kumsal haber yok canım ama inşallah sıra sıra iyi haberler gelir hepimiz bir an önce mutluluğumuza mutluluk katarız allah hepimizin yüzünü güldürür inşallah
aaaaa neden acabaagünaydın canlarım nasılsınız
bende acayip bir halsizlik uyuşukluk var
elim kolum kalkmıyor adeta
merhaba fatoşcum nasılsın canım özledimm seniherkese merhaba
canım hakkında hayırlı olsun inşalalh meleğin sıkıca tutunur sana rabbim gönlüne göre versin dularım seninle seldacımm dilerimm dönüşüngünaydın kızlar ben geldim zor ve geç olsada dün doktora gittim gece 12 de çatlatma iğnesi vuruldum yarın sabah aşılamam olacak inşallah hep yatacağım için perşembe günü haber verebilirim inşallah dua edin bana
günaydınc anım nasılsın galiba seninde günün geçti dimi ne durumdasın cimcimegünaydın kızlar....
canım dualrımız seninle hayırlısı olsun inş rabbim bebeişini versin sana inş...
merhaba canımherkese merhaba
günaydın kızlar ben geldim zor ve geç olsada dün doktora gittim gece 12 de çatlatma iğnesi vuruldum yarın sabah aşılamam olacak inşallah hep yatacağım için perşembe günü haber verebilirim inşallah dua edin bana
hayırlısı olsun canım inşallah meleğinle birlikte atıyordur kalbin bende iyiyim canım bu aralar kilo vermeye çalışıyorum
günadyın canım aminn aminn inşallah serencim rabbim kişmsenin kucağını boş bırakmasın inşallahh
aaaaa neden acabaaolabilirmi
merhaba fatoşcum nasılsın canım özledimm seni
canım hakkında hayırlı olsun inşalalh meleğin sıkıca tutunur sana rabbim gönlüne göre versin dularım seninle seldacımm dilerimm dönüşünolur
günaydınc anım nasılsın galiba seninde günün geçti dimi ne durumdasın cimcime
hayırlısı olsun canım inşallah meleğinle birlikte atıyordur kalbin bende iyiyim canım bu aralar kilo vermeye çalışıyorum
günadyın canım aminn aminn inşallah serencim rabbim kişmsenin kucağını boş bırakmasın inşallahh
aaaaa neden acabaaolabilirmi
canım hakkında hayırlı olsun inşalalh meleğin sıkıca tutunur sana rabbim gönlüne göre versin dularım seninle seldacımm dilerimm dönüşünolur
kızçelerrrrr günaydın
cimcimee canımmm yarın sabah yapıcan mı test ?
tahlillerim bu hafta toparlanıyo kızlar cumartesi gunu için randevü aldım çok heyecanlandım :44:
slm nihalcım :80: hayırlı haberlerle gel inş cnm
kızçelerrrrr günaydın
cimcimee canımmm yarın sabah yapıcan mı test ?
tahlillerim bu hafta toparlanıyo kızlar cumartesi gunu için randevü aldım çok heyecanlandım :44:
günaydon canım hadi hayırlısı canım benim hakkında hayırlısı olsun inş...
valla bilmiyomki nihalcim yapsammıki ya yarın 40 mı beklesem bimiyorum valla ....
haftasonu mu yapsam acaba yada direk kan testimi yaptırsam ki :26::26::26::26::26::26:
geçen sefer 40.gün idraR yapmıştın dime ? silik çıkmıştı ya ben 35. gün idrarda çıkar diye tahmin ediyorum yarın sabah yapalım net bir şey çıkmazsa hafta başı kanda bakarız okyy
evet canım geçen sefer öle olmuştu hımm bilmiyorum bakalım işte yaparım yarın sabah olmazsa cumayımı beklesekki :26::26:
aaaa cimcimemmmmm yarın sabah yapalım canım kafan rahatlasın sıkma stres yapma hem ilk ay bu senın gecıkmeside normal olabilir vucudun yeni toparlıyo kendini kan için bekle derim yazık o kadar para verme ama idrar için yapmalısın artık benide strese sokma aaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?