valla canım ben daha sabırsızım ilk günüm ay olmadım hala olmadım deyip duruyom gülüyo ikide bir wc deyim falan diyo bekle hayatım hayırlısı napalım tutmadı galiba diyorum regl olacam öle düşünme hayırlısı olsun napalım diyo canım benim o ya ben onu çok seviyorum
kızlar napıyonuz :)))))))))
canım allah sevginizi dayim etsin.
mutluluğunuza bebekle mutluluk katsın inşaallah.
aminnnnnnnnnn....
seldacım; seninle ilgili de güzel haberler alırız inşallah canım...sakın strese sokma kendini...dr den önce biraz yürüyüş falan yap,kafayı dağıt...inşallah hayırlısıyla gelir bebeişin canım....
kızlar napıyonuz :)))))))))
napalım canım,bi taraftan çalışıyoruz.bi taraftan soğukla mücadele.....topikçe meraktayız..senin göbüşte ne var diye.....
ben hala yatakta miskinlik yapıyorum fındık yiyorum:),elektirikli battaniye açık,
kahvaltı sofrası hala olduğu gibi duruyorcanım hiç birşey yapmak istemiyor zaten soğuk
kızlar benim kasıklarda ağrı var yumurtlama dönemi ondan sanırım ,,ama önceki aylarda bukadar
ağrı hissetmiyordum bu dönemlerimde.
birde birşey soracağım ama gülmeyin
gün aşırı;1gün arayla demek.
peki diyelimki pazar günü saat 00,00da kişi ilişkiye girdi,
pazartesi 12de 12saat,gece 00da 24 saat oluyor yani 24 saat geçmiş oluyor.
öyleyse her gün olmuyor mu?
ya gülmeyin ne olur ben anlamadım,siz anlatın
ben hala yatakta miskinlik yapıyorum fındık yiyorum:),elektirikli battaniye açık,
kahvaltı sofrası hala olduğu gibi duruyorcanım hiç birşey yapmak istemiyor zaten soğuk
kızlar benim kasıklarda ağrı var yumurtlama dönemi ondan sanırım ,,ama önceki aylarda bukadar
ağrı hissetmiyordum bu dönemlerimde.
birde birşey soracağım ama gülmeyin
gün aşırı;1gün arayla demek.
peki diyelimki pazar günü saat 00,00da kişi ilişkiye girdi,
pazartesi 12de 12saat,gece 00da 24 saat oluyor yani 24 saat geçmiş oluyor.
öyleyse her gün olmuyor mu?
ya gülmeyin ne olur ben anlamadım,siz anlatın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?