Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

canım allah sevginizi dayim etsin.
mutluluğunuza bebekle mutluluk katsın inşaallah.
aminnnnnnnnnn....

sabah 8 de yatış yapılacak nedense artık öğlene doğruda aşılama yapılacak annem geldi bugün benim eve yarın hiç kalkmayacağım o bakar bana ama perşembe günü iş başı ama hiç takmayacağım kafama sadece günüm gelmeden bir gün önce test yapacağım o kadar

kızlar napıyonuz :)))))))))

ben hala yatakta miskinlik yapıyorum fındık yiyorum:),elektirikli battaniye açık,
kahvaltı sofrası hala olduğu gibi duruyorcanım hiç birşey yapmak istemiyor zaten soğuk
kızlar benim kasıklarda ağrı var yumurtlama dönemi ondan sanırım ,,ama önceki aylarda bukadar
ağrı hissetmiyordum bu dönemlerimde.

birde birşey soracağım ama gülmeyin
gün aşırı;1gün arayla demek.
peki diyelimki pazar günü saat 00,00da kişi ilişkiye girdi,
pazartesi 12de 12saat,gece 00da 24 saat oluyor yani 24 saat geçmiş oluyor.
öyleyse her gün olmuyor mu?
ya gülmeyin ne olur ben anlamadım,siz anlatın

2 gundur calisma yapiyoruz ve son 2 gundur 4000-5000 kisi online bu yogunluk elimizi kolumuzu bagladi

modotörden gelen cvp bide hatayı bulmaya çalışıyorlarmış bulmak için uğraşıyorlarmış
bilginize

napalım canım,bi taraftan çalışıyoruz.bi taraftan soğukla mücadele.....topikçe meraktayız..senin göbüşte ne var diye.....

bende çok merak ediyorum canım benim

ohhh keyfe bak valla eşke bende evde olsamda yattığım yerden yazsam valla :)))

canım şimdi saate bakma sen pazar gecemi çalıştın salı gece yada gündüz çalışcan böle bi gün atlayacan yani pazar salı perşembe cumartesi.... gibi :))
buarada canım ağrıların yumurta çatlama habercisi olabilir bu akşam çalış

kızlar sayseind bende uzman oldum ha

şimdi tecrübeli olaraktan sana yazayım bugün yaptın yarın yok yarından sonra var yani günlere vurursak salı perşembe cumartesi pazartesi çarşamba cuma pazar anladın sen onu sen en son ne gün birlikte olduğuna gör planını yap:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…