Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

herkeze günaydın...

cimcime...

sağlık ocağında beta hcg ücretsiz.
ya ne sabır var sendede.
valla akşam hep seni düşündüm acaba teyze oluyormuyuz diye:)
çünkü dün dedinki test yaparım belki.
yaptırda herkez rahat etsin.inşaallah hayırlı haber olurda mutlulukta herkezin keyfi yerine gelir.

Kızlar sağolun herşey için inanın rabbime dua ediyorum hepimiz için inşallah kabul eder herkesin gönlüne göre versin dün doktor 20 mm yumurtayı gösterince eşim sanki hamile kalmışım gibi çok sevindi en çok onun için istiyorum ölüyor çocuklar için inanın o okadar çok hakediyorki baba olmayı anlatsam inanmazsınız belkide eşim diye demiyorum ama gerçekten öyle

rabbim hepimizin evlerini çocuk sesleriyle donatsın inşallah yuvalarımız mis gibi bebek koksun

kızlar günaydın hepinize....
Sanırım bu hafta güzel haberler alacağız...
Tben,cimcime....başka var kaçırdığım....hadi güzel şeyler olsun da,şenlensin şurası....

ben varım kız bu hafta olmazsa haftaya inşallah büyük gün 26 aralık ama ben adetimi beklemeden test yaptırırım acaba aşılamadan sonra kaç günde çıkarki sordum doktora ama oda adetini bekleyeceğiz gelmezse test dedi ama ben asla bekleyemem

amin.hadi hayırlısı.dualarım sizinle

bu hafta birkaç kişi için ak mı kara mı belli olacak

aylardır bu topik hamiş haberi alamıyor
inş.bu ay bereketli olur

seldacım; seninle ilgili de güzel haberler alırız inşallah canım...sakın strese sokma kendini...dr den önce biraz yürüyüş falan yap,kafayı dağıt...inşallah hayırlısıyla gelir bebeişin canım....

selda baksana topigdeki herkez heyecan içinde ama cimcime günü geçtiği halde test yapmıyor.ne sabır dimi

sanırım bu hafta güzel haberler alacağız...
tben,cimcime....başka var kaçırdığım....hadi güzel şeyler olsun da,şenlensin şurası....

günaydın canım evet ben ve tben var peşimizden fatoş ve şeker var en yakın sanırım hayırlısıyla hepimizden müğjdeli haberler inş...

canım yakınımda sağlık ocağı varmı bilmiyorum sıra falanda beklemem olanağım yok dükkanı bıraıp gidemem mecbur tıp merkezinde yaptırıyorum parası önemli değil aslında bende sabırsızım ama belki bi kaç gün daha geçerse olumlu olur diyosun bide kızlar biliyo bizim kırmızlar genelde gelmek için test yaptırmayı bekliyo :))))

amin canım cümlemizin inş. evlat hasreti çeken herkese yaşatsın bu duyguyu rabbim ....

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

canım benim aynen benim eşimde öyle bende senin gibi düşünüyorum çok iyi bir baba olacağını yiğenlerine nasıl bakıyo çok guzel yemek yediyo parka götürüyo içim acıyo onu öyle görünce

canım benim....insan kocalara daha bi kıyamıyo zaten..kocacığın da sen de hakedeiyosunuz bu güzel şeyi..inşallah karıkoca bebişinizle güle oynaya geçirirsiniz hayatı....

yok canım aceleye ve strese gerek yok adetini bekleyecez tabiki erken bakmak yok sabır ne kaldı şurda hele sen bi aşılamanı olda hayırlısıyla test zamanıda gelir ...

inş.bu ay bereketli olur

aynen şekerim hayırlısı olur inş bu ay dediğin gibi bereketli bir ay olur inş mübarek aydayız hepimize hayırlı haberler verir inş...

kız gelip bizmi işetelim illaki bak alıp elime testi geleyim

yok anam gelmeyin ben işerim yarın sabah tamam

anladım.ne yapalım sabredeceğiz artık..
eşin test yaptır demiyor mu?

Son düzenleme:
anladım.ne yapalım sabredeceğiz artık..
eşin demiyor mu test yaptır diye?

valla canım ben daha sabırsızım ilk günüm ay olmadım hala olmadım deyip duruyom gülüyo ikide bir wc deyim falan diyo bekle hayatım hayırlısı napalım tutmadı galiba diyorum regl olacam öle düşünme hayırlısı olsun napalım diyo canım benim o ya ben onu çok seviyorum

sabah 8 de yatış yapılacak nedense artık öğlene doğruda aşılama yapılacak annem geldi bugün benim eve yarın hiç kalkmayacağım o bakar bana ama perşembe günü iş başı ama hiç takmayacağım kafama sadece günüm gelmeden bir gün önce test yapacağım o kadar

kıyamamm

allahım tüm bebek isteyenlere bekletmeden bebeklerini kucaklarına almayı nasip eyle.....
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

sanırım bu hafta güzel haberler alacağız...
tben,cimcime....başka var kaçırdığım....hadi güzel şeyler olsun da,şenlensin şurası....

amin cnm inş herkesden alıırzzzz temennimiz ooo

inş.bu ay bereketli olur

aminnnnnnnnnnnnn

dualarımız seninle canım....değsin bütün emeklerine inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…