tamam canım yapım bari kızmayın
ikinci ayım buarada canım benim düşükten sonra 2.regl dönemim ....
kızlar günaydın hepinize....
Sanırım bu hafta güzel haberler alacağız...
Tben,cimcime....başka var kaçırdığım....hadi güzel şeyler olsun da,şenlensin şurası....
Kızlar sağolun herşey için inanın rabbime dua ediyorum hepimiz için inşallah kabul eder herkesin gönlüne göre versin dün doktor 20 mm yumurtayı gösterince eşim sanki hamile kalmışım gibi çok sevindi en çok onun için istiyorum ölüyor çocuklar için inanın o okadar çok hakediyorki baba olmayı anlatsam inanmazsınız belkide eşim diye demiyorum ama gerçekten öyle
rabbim hepimizin evlerini çocuk sesleriyle donatsın inşallah yuvalarımız mis gibi bebek koksun
Tamam canım yapım bari kızmayın
Ikinci ayım buarada canım benim düşükten sonra 2.regl dönemim ....
ben varım kız bu hafta olmazsa haftaya inşallah büyük gün 26 aralık ama ben adetimi beklemeden test yaptırırım acaba aşılamadan sonra kaç günde çıkarki sordum doktora ama oda adetini bekleyeceğiz gelmezse test dedi ama ben asla bekleyemem
sanırım bu hafta güzel haberler alacağız...
tben,cimcime....başka var kaçırdığım....hadi güzel şeyler olsun da,şenlensin şurası....
herkeze günaydın...
cimcime...
sağlık ocağında beta hcg ücretsiz.
ya ne sabır var sendede.
valla akşam hep seni düşündüm acaba teyze oluyormuyuz diye:)
çünkü dün dedinki test yaparım belki.
yaptırda herkez rahat etsin.inşaallah hayırlı haber olurda mutlulukta herkezin keyfi yerine gelir.
Kızlar sağolun herşey için inanın rabbime dua ediyorum hepimiz için inşallah kabul eder herkesin gönlüne göre versin dün doktor 20 mm yumurtayı gösterince eşim sanki hamile kalmışım gibi çok sevindi en çok onun için istiyorum ölüyor çocuklar için inanın o okadar çok hakediyorki baba olmayı anlatsam inanmazsınız belkide eşim diye demiyorum ama gerçekten öyle
rabbim hepimizin evlerini çocuk sesleriyle donatsın inşallah yuvalarımız mis gibi bebek koksun
ben varım kız bu hafta olmazsa haftaya inşallah büyük gün 26 aralık ama ben adetimi beklemeden test yaptırırım acaba aşılamadan sonra kaç günde çıkarki sordum doktora ama oda adetini bekleyeceğiz gelmezse test dedi ama ben asla bekleyemem
bu hafta birkaç kişi için ak mı kara mı belli olacak
aylardır bu topik hamiş haberi alamıyor
inş.bu ay bereketli olur
kız gelip bizmi işetelim illaki bak alıp elime testi geleyim
allahım tüm bebek isteyenlere bekletmeden bebeklerini kucaklarına almayı nasip eyle.....
anladım.ne yapalım sabredeceğiz artık..
eşin demiyor mu test yaptır diye?
seldacım; seninle ilgili de güzel haberler alırız inşallah canım...sakın strese sokma kendini...dr den önce biraz yürüyüş falan yap,kafayı dağıt...inşallah hayırlısıyla gelir bebeişin canım....
valla canım ben daha sabırsızım ilk günüm ay olmadım hala olmadım deyip duruyom gülüyo ikide bir wc deyim falan diyo bekle hayatım hayırlısı napalım tutmadı galiba diyorum regl olacam öle düşünme hayırlısı olsun napalım diyo canım benim o ya ben onu çok seviyorum
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnallahım tüm bebek isteyenlere bekletmeden bebeklerini kucaklarına almayı nasip eyle.....
sanırım bu hafta güzel haberler alacağız...
tben,cimcime....başka var kaçırdığım....hadi güzel şeyler olsun da,şenlensin şurası....
bu hafta birkaç kişi için ak mı kara mı belli olacak
aylardır bu topik hamiş haberi alamıyor
inş.bu ay bereketli olur
sabah 8 de yatış yapılacak nedense artık öğlene doğruda aşılama yapılacak annem geldi bugün benim eve yarın hiç kalkmayacağım o bakar bana ama perşembe günü iş başı ama hiç takmayacağım kafama sadece günüm gelmeden bir gün önce test yapacağım o kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?