:97::97::97::97::97::97::97::97::97:
tatlım bende akşam okucam yarın haber veririm
kötü ve sıkıntılı bi gece geçirdim onun için bugün öğlen 12 ye doğru kalktım ve bu saat oldu yeni yapıyorum kahvaltımı.siz napıyosunuz bakam
kötü ve sıkıntılı bi gece geçirdim onun için bugün öğlen 12 ye doğru kalktım ve bu saat oldu yeni yapıyorum kahvaltımı.siz napıyosunuz bakam
kız hayırdır ne oldu :26::26:
Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (8 üye ve 0 ziyaretçi)
tben seldayavuzguray cimcimes53+ hayatkavunici+ nimren ven_har şeker-leblebi nhlkpr+
KIMSE KONUŞMUYO :95::95::95::95::95::95::95::95:
ARTIK ÇOKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK SIKILDIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM:96::96::96::96::96::96::96::96::96::96::96::96:
yaa..tuğba ben çok yoğunum..anam yazın a böyleydim ama,2 aydır tam bir köle şeklindeyim yani....bazen çok özeniyorum ,evlerinde keyif yapanlara....hava da soğuk.....sen napıyosun.....
arkadaşlar bitkisel yüz maskesi kullanan varmı cildi sıkılaştırmak için varmı tavsiyeniz[/QUO
YUMURTA AKI CANIM....EĞER NETTE BAKARSAN,MİLYON TANE YAPIMI KOLAY TARİF BULABİLİRSİN...YUMURTA AKINI ARASIRA YAPIYORUM BEN....
sıkıcan iyidir çabuk çıkmaz canım benim ....
bilmemki bende venhara sordum
venhara ne olmuş ....söylemedi di mi??????????
hayırdır cnm :26::26:
kız hayırdır ne oldu :26::26:
hayırdır noldu canım
venhara ne olmuş ....söylemedi di mi??????????
eserekleri gelmiş canım benim eşiyle tartışmış biraz ....
kızlar kusura bakmayın yazamadım.diziye dalmışım daya eşimle azcık tartıştık ama canımı bişey sıkınca çok etkileniyom cimcimenin de dediği gibi esereklerim geliyo
kızlar kusura bakmayın yazamadım.diziye dalmışım daya eşimle azcık tartıştık ama canımı bişey sıkınca çok etkileniyom cimcimenin de dediği gibi esereklerim geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?