Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

bizde seni kocaöman öpüyoruz mankenimiz:76::76::76::76::76::76:

evet ya.ben de dün tüylerim diken diken olmuş bi şekilde izledim..hiç bişeyin anlamı yokmuş dedi..doğru...

"""""............
Yani, öylesine ciddiye alacaksın ki yaşamayı,
yetmişinde bile, mesela, zeytin dikeceksin,
..............""""""bir şiirden küçük bir alıntı.

evet dün kanım dondu izlerken diziyi yaşam çok kısa ne olursa olsun güzel yaşamlıyız

Nazım Hikmet'in bir şiiri.hatta seslendiren biri de vardı bu şiiri ama kimdi unuttum

bizde seni kocaöman öpüyoruz mankenimiz:76::76::76::76::76::76:

Nazım Hikmet'in bir şiiri.hatta seslendiren biri de vardı bu şiiri ama kimdi unuttum

seslendireni ben de bilmiyorum....

sözmüş.sen yine kızlar kesin olsun die 1-2 gün daha beklemeye karar verdim dersin

seçil vallhii doğru bacımm bu cimcime yaprmı yapar hahhahhahahhahahhahahha

kızlar ya haklısınız ama beni de anlayın kesin çıksın istiyorum şimdi benim normal döngüm 30-33 dü ya düşükten sonra 40 ta oldum honeyin dediğine göre sonrası normale dönüyo eğer normale döndüyse döngü 2-3 gün geciktm oyuzden biraz daha bekliyim istiyorum cuma sabahı yapayım diyorum ne bilim ya dayanamyıp yarın sabahta yapabşlirim ....

nihalcim bi tek senden ses yok yada varda ben görmedim canım benim naptın okuyabildinmi yoksa yardım edelim canım benim ...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…