- 14 Temmuz 2008
- 8.382
- 497
- 198
ne oluyor arkadaşlar neyin halayını çekiyorsunuz
benim içinse ben hamile değilim henüz
öncesi hazırlık
kızlarrr yaaa bütün tahlillerimi inceledim hepsi normalbir tek prolaktin yüksek oda geçen ay saçmaladı benim kuku ondan öyle çıktı he birde kanda pırtılaşma testinde taşıyıcı olduğum çıktı yani sadece taşıyıcı yani hastası değilim :26: peki benim sorunum ne :26::26::26: allahım çıldıracam yaa sebep yok :26::26::26::26: yani şöle bir ilaçla düzelen bır sebebp olaydı için rahatlıyacaktı resmen
kızlarrr yaaa bütün tahlillerimi inceledim hepsi normalbir tek prolaktin yüksek oda geçen ay saçmaladı benim kuku ondan öyle çıktı he birde kanda pırtılaşma testinde taşıyıcı olduğum çıktı yani sadece taşıyıcı yani hastası değilim :26: peki benim sorunum ne :26::26::26: allahım çıldıracam yaa sebep yok :26::26::26::26: yani şöle bir ilaçla düzelen bır sebebp olaydı için rahatlıyacaktı resmen
bir an önce cumartesi olsun dr bana neler olduğunu sölesin
bir an önce cumartesi olsun dr bana neler olduğunu sölesin
inş olacaksın canım ....
evet aynen bu ay bi iki kişi hamile çıkmalı onun hazırlığı
canım benim bunlarında çözümü var bildiğim kadarıyla karamsarlık yok herşeyin hayırlısı canım
benim ....
canım proklatin tamamen strdse dayalı bir hormon bende bunla bayağı bir cebeleştim ama dedim ya bende hayıt otuyala düzene girdii sen canını sıkma rahat ol ve diğer işlmelerine devam et canım
hayatım rahat olman laızm bence ne güzel sorun yok allah zamanını bekliyor işte
ne güzel senin sorunun kafana takmak bence ondan olmuyo
canımm benim güzel şeyler söylecek güzel düşünelimmki güzel şeyler gelsin mankenimz
tatlım tek çaresi şu onu bunu kafana takmayacaksın dertleri kederi çöpe atacaksın yani takmayacaksın tak açacaksın
inş olacaksın canım ....
evet aynen bu ay bi iki kişi hamile çıkmalı onun hazırlığı
canım benim bunlarında çözümü var bildiğim kadarıyla karamsarlık yok herşeyin hayırlısı canım
benim ....
canım proklatin tamamen strdse dayalı bir hormon bende bunla bayağı bir cebeleştim ama dedim ya bende hayıt otuyala düzene girdii sen canını sıkma rahat ol ve diğer işlmelerine devam et canım
hayatım rahat olman laızm bence ne güzel sorun yok allah zamanını bekliyor işte
ne güzel senin sorunun kafana takmak bence ondan olmuyo
canımm benim güzel şeyler söylecek güzel düşünelimmki güzel şeyler gelsin mankenimz
canım arkadaşlarımmmiyiki varsınız
biz önceden halayı9nı çekiyoruz işte...uğur getirsin diye canım...ne oluyor arkadaşlar neyin halayını çekiyorsunuz
iyi oldu valla di mi...şekercimm ruhumuz daraldıı az içimiz açılsın dedikk hahhahahhahahahhaha
katılıyorum sana cicişşşöncesi hazırlık
evet haklısın çok sinir bozucu...ama bu sinir bozma durumunu çok yaşatma içinde de,minişler de gerilmesin...şöyle düşünebilirsin,allahaşükür,bir rahatsızlığım yok..demek ki tek sorunum stress...takıntı...anam bu stresten kurtulma yolları nelerdir bi bulabilsem..meditasyon diycem..ama her hafta dua ediliyo..o da bi nevi meditasyon sayılır...nihal bence seninki kafayla ilgili canım...kocanda da bi sorun yoksa...gevşe bakalım...amaannn daha olur,zamanım var de.....kızlarrr yaaa bütün tahlillerimi inceledim hepsi normalbir tek prolaktin yüksek oda geçen ay saçmaladı benim kuku ondan öyle çıktı he birde kanda pırtılaşma testinde taşıyıcı olduğum çıktı yani sadece taşıyıcı yani hastası değilim :26: peki benim sorunum ne :26::26::26: allahım çıldıracam yaa sebep yok :26::26::26::26: yani şöle bir ilaçla düzelen bır sebebp olaydı için rahatlıyacaktı resmen
sen kafana takma canım bak o zamn herşey normale dönecek hakkında hayırlısı canım biraz sakinleş ....
tatlım tek çaresi şu onu bunu kafana takmayacaksın dertleri kederi çöpe atacaksın yani takmayacaksın tak açacaksın
canım benim sende iyiki varsın birimiz hepimiz, hepimiz birimiz için ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?