Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

ne oluyor arkadaşlar neyin halayını çekiyorsunuz
benim içinse ben hamile değilim henüz

kızlarrr yaaa bütün tahlillerimi inceledim hepsi normal bir tek prolaktin yüksek oda geçen ay saçmaladı benim kuku ondan öyle çıktı he birde kanda pırtılaşma testinde taşıyıcı olduğum çıktı yani sadece taşıyıcı yani hastası değilim :26: peki benim sorunum ne :26::26::26: allahım çıldıracam yaa sebep yok :26::26::26::26: yani şöle bir ilaçla düzelen bır sebebp olaydı için rahatlıyacaktı resmen

inş olacaksın canım ....

öncesi hazırlık

evet aynen bu ay bi iki kişi hamile çıkmalı onun hazırlığı

canım benim bunlarında çözümü var bildiğim kadarıyla karamsarlık yok herşeyin hayırlısı canım benim ....

canım proklatin tamamen strdse dayalı bir hormon bende bunla bayağı bir cebeleştim ama dedim ya bende hayıt otuyala düzene girdii sen canını sıkma rahat ol ve diğer işlmelerine devam et canım

hayatım rahat olman laızm bence ne güzel sorun yok allah zamanını bekliyor işte
ne güzel senin sorunun kafana takmak bence ondan olmuyo

tatlım tek çaresi şu onu bunu kafana takmayacaksın dertleri kederi çöpe atacaksın yani takmayacaksın tak açacaksın

canımm benim güzel şeyler söylecek güzel düşünelimmki güzel şeyler gelsin mankenimz

canım arkadaşlarımmm iyiki varsınız

canımm benim güzel şeyler söylecek güzel düşünelimmki güzel şeyler gelsin mankenimz

biz önceden halayı9nı çekiyoruz işte...uğur getirsin diye canım...

şekercimm ruhumuz daraldıı az içimiz açılsın dedikk hahhahahhahahahhaha
iyi oldu valla di mi...

öncesi hazırlık
katılıyorum sana cicişşş

evet haklısın çok sinir bozucu...ama bu sinir bozma durumunu çok yaşatma içinde de,minişler de gerilmesin...şöyle düşünebilirsin,allahaşükür,bir rahatsızlığım yok..demek ki tek sorunum stress...takıntı...anam bu stresten kurtulma yolları nelerdir bi bulabilsem..meditasyon diycem..ama her hafta dua ediliyo..o da bi nevi meditasyon sayılır...nihal bence seninki kafayla ilgili canım...kocanda da bi sorun yoksa...gevşe bakalım...amaannn daha olur,zamanım var de.....

sen kafana takma canım bak o zamn herşey normale dönecek hakkında hayırlısı canım biraz sakinleş ....

tatlım tek çaresi şu onu bunu kafana takmayacaksın dertleri kederi çöpe atacaksın yani takmayacaksın tak açacaksın

canım benim sende iyiki varsın birimiz hepimiz, hepimiz birimiz için ....

süpersiniz valla.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…