Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

Toplam 10 kullanıcı konuyu okuyor. (9 üye ve 1 ziyaretçi)

serpil02507+,hayatkavunici,nimren,tben+,nhlkpr+,gevens,ven_har+,cimcimes53+,umutzey,
yeni arkadşlar hoşgeldiniz:)

hayatkavuniçi sende süpersin evet dualarımzıla rahatlıyoruz amam birde kızlar hamile kalsa kökten rahatlayacağız inşallhhhhhhhhhhhhhhh

of amaa yaa...
evet yaaa....
hadi yaa.....
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..............................
gerçekten bağırdım valla....içimden.....

ben yarın alıp yapacam inş...
hadi bakalım

serpil02507,cimcimes53+,hayatkavunici+,nimren,tben+,nhlkpr+,gevens,ven_har+,

anaaaaaaaaaam benden başka herkesler burdaymış gariiiiiiiiiiiiiiii

canım benim sende iyiki varsın birimiz hepimiz, hepimiz birimiz için ....

sendeeeee kız malzemeleri aldım dün aşure için

aaaaa neler aldın konser aldınmı yazsana kafam dağılsın azcık

sende iyiki varsın canım soganımzı ne birimiz hepimiz için hepimiz birimiz için senin ıcon

senın hemşire iconu bulamadım yaa

süpersiniz valla.....

sende süpersinnnn

ben yarın alıp yapacam inş...

karar vermene sevindim

kız senin olumluluğun pozitfiliğine ne oldu tatile mi çıktılar
duruyo kız duruyo...
istersen gönderiimm bi kucak.....ama sen de bi aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa diye bağır bak..nasıl rahatlıyosun..canım tuğbam

hayat bazen tatlıdır,sevenler kanatlıdır....
uçalım kuşum....

hemşooo...hoşgeldin anam..nerlerlerdesin.......

hoşgeldin gariii

aaaaa neler aldın konser aldınmı yazsana kafam dağılsın azcık

senın hemşire iconu bulamadım yaa

sende süpersinnnn

karar vermene sevindim

kız yazdırdım ya incir , kuru kayısı, kırık antep fıstığı, kırık fındık, kuru üzüm, nar,buğday,buğday nişastası, nohut ve safulye haşlanmış
karar verdim onları en sona doğru koycam iice erimez o zaman

kız hayatım kavuniçim nette kaç gündür sorun yaşıyorum. hatlar gelip gidiyor ayrıca birde burada işler dahada yoğunlaşmaya başladı her an giremiyorum. birde oruç tutuyorum ya mümkün olduğunda boş vaktim de olursa dua okumaya çalışıyorum derken görüşemedik yafffffff

ama sen olmayınca olmuyor kumsalla kimse ahsen ve mısra yok

ayyyyyy kız şımartıyorsunuz beni geldim anam geldim bak burdayım :92::92::92::92::92::92:

nihal nasılsın canım

canım seni merak ettim

okumadım canım yazdığını şimdi gördüm herşeyin kırık olanını almışsın daha mı ucuzdu

hoşbulduk gariiii
aşureyi ne zaman yapcan

gönder kız hayat bağırıyıom dur

canım seni merak ettim

okumadım canım yazdığını şimdi gördüm herşeyin kırık olanını almışsın daha mı ucuzdu

kızzz kırık olanlarıda üstüne koycam süs için onlar içine tam olanlardan alcam bide ayrıca

canım seni merak ettim

daha iyiyim şimdi. yarın yiğenim ameliyat olacak ya biraz gerginim dolayısıyla. ama kızkardeşim az önce telefonda beni rahatlatmaya çalışıyor (aynı zamanda bebeğin annesi) abla korkma lütfen küçük bir operasyon diyor ilk ameliyattada abla bir daha sen gelme lütfen dedi bana. ona panik yaptırıyormuşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…