tuğba cimcimeye tarifi ver bari geçen gün benmi yaparım tabi amaölçü gerek ona
anam yaparım tabi hemde haftaiçi akşamdan yaparım ama ilk defa yapacam netten tarif almıyım arkaaşlarım desin dedim ama nerde kafamdan yapamam heralde dimi
tuğbaya takıl anacım moralini bozma
tattlım bende bazan geziyorum ama en güzeli ve en rahatıı biizm topic canım biz sanki farklıyız ben öyle hiisediyorum hiç moralini bozma balımmbak kızlar şarkı söylüyor aşure yapıyor vs vs vs
kız ne gidiyon bakimm okuma kötü şeyler
merci cnm
ruhum içimden aktı gitti sanki....toprlayıp yetine koymaya çalışıyorum..kötü oldum baya...
neyse,değiş tontonnnnnnn...
ruhum içimden aktı gitti sanki....toprlayıp yetine koymaya çalışıyorum..kötü oldum baya...
kızlaar aşure konuştunuz şimdi bana aşure geldi ayy çokda güzelmişyemek yemeyi seviyorum yaa
kızlaar aşure konuştunuz şimdi bana aşure geldi ayy çokda güzelmişyemek yemeyi seviyorum yaa
afiyett bal şeker olsun bizim yerimizde kaşıkla:79::79:
büyük bir zevkle hepinizin yerine kaşıklıyorum tatlım
ben aşure yapmadım henüz pazar günü inş.:13:
sabırsız şey tuğba yazar şimdi bekle azcuk bizde ilk defa yapıcaz çok heyecanlıyız
ne okudun canem sen yaa :18::18::18::18::18:
tarif istermisin ??
teşekkürler tatlım şu an tarife ne gerek canım annem yapacak aşuremi
birtanem neden canın sıkkın :))) senkii poiztifsin ben seni hep öyle görmek istiyorum ama malum aralık ayındayız bu ayın stresinden kaynaklanıyor herşey çok yakında geçecek
ne okudun canem sen yaa :18::18::18::18::18:
kız izmire küfür bulutu gelcek pazar günü
bizde tarif vermiyoruz hazırcı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?