Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

tuğbaya takıl anacım moralini bozma

kız ne gidiyon bakimm okuma kötü şeyler

merci cnm

ruhum içimden aktı gitti sanki....toprlayıp yetine koymaya çalışıyorum..kötü oldum baya...
neyse,değiş tontonnnnnnn...

ruhum içimden aktı gitti sanki....toprlayıp yetine koymaya çalışıyorum..kötü oldum baya...

birtanem neden canın sıkkın :))) senkii poiztifsin ben seni hep öyle görmek istiyorum ama malum aralık ayındayız bu ayın stresinden kaynaklanıyor herşey çok yakında geçecek

sabırsız şey tuğba yazar şimdi bekle azcuk bizde ilk defa yapıcaz çok heyecanlıyız
evet naasıl olcak bakalım bana küfür yok haaa beceremezseniz sizin beceriksizilğğiniz

ne okudun canem sen yaa :18::18::18::18::18:

kız sorma sende anlatma heee hayat

birtanem neden canın sıkkın :))) senkii poiztifsin ben seni hep öyle görmek istiyorum ama malum aralık ayındayız bu ayın stresinden kaynaklanıyor herşey çok yakında geçecek

ne okudun canem sen yaa :18::18::18::18::18:

kızlar ya..evet ..gerçekten hep pozitifim...ama,bu ay,gerçekten bi tuhafım...mutsuz değilim..mutsuzluğa hiç yer vermiyorum hayatımda...ama,...........aması ne ben de bilmiyorum....duygusal çalkantılar yaşıyoruz işte....içimizde hiç bitmeyen duygu seli var...ben çok duygusalım..bütün kadınlar böyledir ama ben ya tavandayımdır ya tabanda....hani ortada yaşayamayanlar var ya..ondanım....ama ben hep iyi olanı beslemeye çalııyorum...iyiyi beslersek,o kazanır ya hep.....hep kendimi geliştirmeye çalışıyorum..bazen yorulduğum zamanlar oluyor...sanırım o tür bir zamandayım....bi de kötü olaylar okuyunca hemen kodlamaya giriyorum..ben de böyleyim galiba diye....bu ay hiç kodlayamadım kendimi olumsuzluklara karşı......ama burada hepimiz birbirimizi iyileştirmek için varız........iy ki varsınız.....

kız izmire küfür bulutu gelcek pazar günü

yok kız etmem yanlız biraz araştırdım annem k.validem sordum onlarda kaynat yıka kaynat olayı yok yıka kaynat bitti var

bizde tarif vermiyoruz hazırcı

hemde nee hazırcılar sizi gidi walla annemde k.validemde gelelelim yapalım dediler istemedim benimde kızım olucak onada el vermek istiyorum örnek alın beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…