Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

el verdim size kız kara olur kızım suyunu atcakmışın ananla kayınvelidenin kiler karadır sen yap gözleri akça pakça aşure görsün

bide de bizim arkidiş çok titizz :) ondan yıkıyo hihi

Son düzenleme:

cnm aranızda çok yeniyim hissettiklerim hepinizin gerçekten iyi insanlar olduğu
hepimizin dönem dönem oluyo hayatında iniş çıkışları yaşadıklarımız çokda kolay değil sanırım bunlar biz farketmeden birikiyo ve en olmadık zamanda dışarı çıkmak istiyo ama Rabbim bize her türlü olumsuzlukla başedebilme gücü vermiş. demem o ki çok takma tatlım kafana ne ise senin canını sıkan unutma (biraz klişe bir söz ama gerçek)senden daha değerli hiç bir şey yok

canım bende duygularımı hep uç yaşarım benimde yaşımımda hiç orta yoktur nedese o yüzden aykırı bir tipim bende yüreğimde sevgiyi beslerim ama insanız zaman zaman negatifleşbiliyoruz bulunuduğumuz durumlar bazan ruh halimizi yaralıyor yaşamda ki beklentilerimiz buna en büyük etken oluyor canım zaman zaman içimizdeki fırtınlar kopacak ve biz birbirimize liman olacağız bu yaşam böyle devam edecek ve bizler olgunlaşcağız ben henüz olgunlaşmadım

yerim seni ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…