yok kız etmem yanlız biraz araştırdım annem k.validem sordum onlarda kaynat yıka kaynat olayı yok yıka kaynat bitti var
hemde nee hazırcılar sizi gidi walla annemde k.validemde gelelelim yapalım dedileristemedim benimde kızım olucak onada el vermek istiyorum örnek alın beni
nihalcim ben tarifimi aldım msn den saolsun tuğbacım bakalım kısmet yarın alırım malzemelerimi inş...
ohh sevindimtuğbada sır gibi msnden mi verdi tarifi
deşifre etmeyelimzaten hazırcılar var
bide bulutlar gelmesin önlem
kızlar ya..evet ..gerçekten hep pozitifim...ama,bu ay,gerçekten bi tuhafım...mutsuz değilim..mutsuzluğa hiç yer vermiyorum hayatımda...ama,...........aması ne ben de bilmiyorum....duygusal çalkantılar yaşıyoruz işte....içimizde hiç bitmeyen duygu seli var...ben çok duygusalım..bütün kadınlar böyledir ama ben ya tavandayımdır ya tabanda....hani ortada yaşayamayanlar var ya..ondanım....ama ben hep iyi olanı beslemeye çalııyorum...iyiyi beslersek,o kazanır ya hep.....hep kendimi geliştirmeye çalışıyorum..bazen yorulduğum zamanlar oluyor...sanırım o tür bir zamandayım....bi de kötü olaylar okuyunca hemen kodlamaya giriyorum..ben de böyleyim galiba diye....bu ay hiç kodlayamadım kendimi olumsuzluklara karşı......ama burada hepimiz birbirimizi iyileştirmek için varız........iy ki varsınız.....
el verdim sizekız kara olur kızım suyunu atcakmışın ananla kayınvelidenin kiler karadır sen yap gözleri akça pakça aşure görsün
bide de bizim arkidiş çok titizz :) ondan yıkıyo hihi
aslında anneminde siyah olmaz ama bizimki sanırım kar beyaz olacak
nimrenle ben hazırcıyız annelerimiz yapacak
kızlar ya..evet ..gerçekten hep pozitifim...ama,bu ay,gerçekten bi tuhafım...mutsuz değilim..mutsuzluğa hiç yer vermiyorum hayatımda...ama,...........aması ne ben de bilmiyorum....duygusal çalkantılar yaşıyoruz işte....içimizde hiç bitmeyen duygu seli var...ben çok duygusalım..bütün kadınlar böyledir ama ben ya tavandayımdır ya tabanda....hani ortada yaşayamayanlar var ya..ondanım....ama ben hep iyi olanı beslemeye çalııyorum...iyiyi beslersek,o kazanır ya hep.....hep kendimi geliştirmeye çalışıyorum..bazen yorulduğum zamanlar oluyor...sanırım o tür bir zamandayım....bi de kötü olaylar okuyunca hemen kodlamaya giriyorum..ben de böyleyim galiba diye....bu ay hiç kodlayamadım kendimi olumsuzluklara karşı......ama burada hepimiz birbirimizi iyileştirmek için varız........iy ki varsınız.....
canım bende duygularımı hep uç yaşarım benimde yaşımımda hiç orta yoktur nedese o yüzden aykırı bir tipim bende yüreğimde sevgiyi beslerim ama insanız zaman zaman negatifleşbiliyoruz bulunuduğumuz durumlar bazan ruh halimizi yaralıyor yaşamda ki beklentilerimiz buna en büyük etken oluyor canım zaman zaman içimizdeki fırtınlar kopacak ve biz birbirimize liman olacağız bu yaşam böyle devam edecek ve bizler olgunlaşcağız ben henüz olgunlaşmadım
yerim seni ben
bende seni yerimmmmmmmmmmmm dü ya tatlısııı:79::79::79::79:
bende yerimmbenide yiyin
bende yerimmbenide yiyin
kız nihal malzmeleri buğday felan bi gece önceden ıslatcan atlamadık dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?