kızlar geçmiş sayfaları okuyamıyorum bi türlü..
feci yavaşladı kk...deli oldum...kırk saattir bekliyorum sayfalar gelsin diye....
hepinizi öpüyorum canlar...
kendinize çok çok iyi bakın..yarın sabah herşeyi okurum artık....
iyi akşamlar....
kizlar coooooooooook uzun süre ugramadim... nasilsiniz????? neler yapiyorsunuz? nasil gelismeler var.. bazilarimiz dogurmus olmasi gerekir!! :) bende ne yazikki birsey olmadi, ve esim simdi askere gitti((
öpüyorum sizleri
cimcime hala test yapmamış...ayy ben çatlardım.dayanamazdım..ki bu zaman kadar hep dayanamadım ve yaptım.ilk defa bu ay yapmayacağım çünkü adet olacağım:)))eşimin sperm sayısı az çıktığı için hamile kalmam çok ama çok zor.oyuzden boşuna test parası vermeyeyim değilmi artık..arkadaşlar bu arada bana istanbulda anadolu yakasında bir doktor önerirmisiniz..aşılamaya geçeceğim ve sonrasında tüp bebek...
kizlar coooooooooook uzun süre ugramadim... nasilsiniz????? neler yapiyorsunuz? nasil gelismeler var.. bazilarimiz dogurmus olmasi gerekir!! :) bende ne yazikki birsey olmadi, ve esim simdi askere gitti((
öpüyorum sizleri
mrb cnm hoşgeldin...bende eskilerdenim ve geri döndüm..ismim sevim...
öpüyorum sizleri
günaydın kızlar kocamın işlerinden dolayı bugün erkenciyim ....
evet kızlar bu sabah testi yaptım ne yazıkki çift çizgiyi görmedim 36. gündeyim ve hala daha gelen giden yok bi belirtide yok sadece bu sabah karın ağrım oldu devamı yok gerçi üşütmüşde olabilirim bilmiyorum işte artık p.tesi 40. gün oluyo eğer hala daha regl olmamış olursam kan testi yaptırırım sanırım yada bilmiyorum işte bakalım hayırlısı ama eğer hamile değilsem biranönce regl olmak istiyorum ...
mrb cnm hoşgeldin...bende eskilerdenim ve geri döndüm..ismim sevim...
canım bekleylim 40 cı günü balım evet o gün gelmesse kan testi yaparız sıkma canını bazan idarrada çıkmaybiliyor
günaydın kızlar kocamın işlerinden dolayı bugün erkenciyim ....
evet kızlar bu sabah testi yaptım ne yazıkki çift çizgiyi görmedim 36. gündeyim ve hala daha gelen giden yok bi belirtide yok sadece bu sabah karın ağrım oldu devamı yok gerçi üşütmüşde olabilirim bilmiyorum işte artık p.tesi 40. gün oluyo eğer hala daha regl olmamış olursam kan testi yaptırırım sanırım yada bilmiyorum işte bakalım hayırlısı ama eğer hamile değilsem biranönce regl olmak istiyorum ...
öle serpilcim bakalım hayırlısı artık ...
canım belki geç döllenmedir bekleyelim kanda kesin net cevabı alırsın sakın moral bozma olurmu
evet bekleyelim malum zaten bu ay çokda beklentimiz yok o yüzden sorun etmeyecğiz değilmii sevgili asistanımız mucuxxx sana
evet bekleyelim malum zaten bu ay çokda beklentimiz yok o yüzden sorun etmeyecğiz değilmii sevgili asistanımız mucuxxx sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?