kız bi ben bulum kırık malzemeleri yoksa bende kırık mıyım
[sıze="2"][ı][sıze="3"]kızlar şimdi önümüzdeki hafta meryem süresi okuyalım diyoruz 41 tane yanlız meryem süresinin içinde secde ayeti geçtiyor ve secde ayetini okuyan kişinin tilavet secdesi yapması gerekiyo yani kaç tane süre okursanız o kadar tilavet secdesi yapmak gerekiyo. Isterseniz her sürenin peşinden onun secdesi yapılıyo yada okuyacağın süreleri bitirip hepsini peşpeşe de yapabiliyosun yani mesela 5 meryem okudun herbirinden sonra değilde beşinci bittikten sonra 5 kere peşpeşe secde yapabilirsiniz...[/sıze][sıze="3"]kim kaç tane okuyabilir sölesin yazım [/sıze][sıze="3"]secdeleri unutmayın kızlar[/sıze]....[/ı][/sıze]
[sıze="3"][ı]tilavet secdesi
niyet etmek şarttır arkadaşlar.
Abdestli olarak kıbleye doğru ayakta durup niyet ettkten sonra elleri kulaklara kaldırmadan allahu ekber diyip secdeye gidilir.
Secdede üç defa sübhane rabbiyel ala denir.
Sonra allahu ekber diyerek ayağa kalkılır.
Tilavet secdesi tamamlanmış olur.[/ı][/sıze]
slm kzılarr
seldayavuz canım aşılman hayırlı olsun bende aşılma yaptırdığımda 4 gün yerimden kalkamadım ve çok sancı çektim resmen ağladım bendede çok ağır geçti inşalhh meleğin göbüşüne konar rabbimm bunu nasip etsin
nihalim... Canım ağızna sağlık tşk ederim allah ne muradın varsa versin
fatoooo canım seni buralrda görmek ne güzel dermişim .)))
wen harr ne haber canım eminim tlf tarfiğin yüksektir
Kumsalımm canımm sen nasılsın keyfinn nasıl neler yapıyorsunn merak ediyorum senii
cimcimee hayakavuniçinin dedği gibi rahim kendini anack toplayacak ama bir sürprizde yapabilir
hayatkavuniçi bugün nasılsın canımm hayata gülümseyecksin bize bunu öğrettinn hatırlıyorsan:))
tben hormonal kankii şeker sen tatlısıın öyle kırık malzemeler hımmmmm :))) nihalimde sazan gibi atladıı
şeker leblemimm ayyyy hep aklıma küççükken şekerleblbii yediğim anlar aklıma geliyorKeşke çocuk olsam
kimse..... Nerelerdsin canım niye denk gelmiyoruz:44:
Nimrenn sen nasılsın balımm bugün antalya fena yağmurlu ayakalrım ıslandı:)))
tualina canım meleğin nasıl sen nasılsın umarım artık işyerinde sorun yoktur hani giremiyorsun ya(
zeytinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn aklımız sende canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ahsennnnnnnnnnnnnnnnnnnnn nerdesinnnnnnnnnnnnnnn
mısraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa uras paşamıza iyi bakk
kızzzzzzzzz ben hep geliyorum senle karşılaşamıyoruz
fatoşum serpilim iyiyim canlarım sağolun bu aralar değişiklik olarak kilo vermeye çalışıyorum kızlar
beslenmeme dikkat edip spor yapıyorum tek değişiklik bu gerisi aynı iş güç işte sizler nasılsınız bakemm
fatoşum serpilim iyiyim canlarım sağolun bu aralar değişiklik olarak kilo vermeye çalışıyorum kızlar
beslenmeme dikkat edip spor yapıyorum tek değişiklik bu gerisi aynı iş güç işte sizler nasılsınız bakemm
ya demekki denk gelmiyoruz fatoocummm
canım bendede değişklk yok kaybettiğim kiloları geri almya çalışıyorum baklaım kaç ayda toparlayacğım klolarımı :)))
tamam kızlar 5 er tane yazdım nihal tuğba serpil fatoş ...
eeee daha daha nasılsınız
eeee iyiz canım idare ediyoruz gelene eyvallhh gidene güle güle diyoruz:44:
napalım en iisi böle cicim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?