serpil alemsindüne kadar beklentiliydik bugün çok beklentimiz yok mu diyosun
yerim senin motive edişini bennn
öle canlarım moral bozmuyorum merak etmiyorum herşeyin hayırlısı bakalım p.tesiye kadar regl olmazsam eğer kan yaptırırm sadece eğer bebek yoksa döngüm uzuyo ona üzülüyorum neyse bakalım artık ....
kızzzzzz cimcime yenii düşük yaptı bu ay olmasada cimcimenin çokdas önmeli değil yani cimcimeden bu ay öyle çok beklemiyoruz anlamındaydııyaniii
dur haytım döngün möngün uzamaz daha vucudun yeni yeni kendine geliyordur fıstıkk morall bozmak yok aman ölümden başka herşeyin çaresi var dert etmeeeeeeeee
kızzzzzz cimcime yenii düşük yaptı bu ay olmasada cimcimenin çokdas önmeli değil yani cimcimeden bu ay öyle çok beklemiyoruz anlamındaydııyaniii
günaydın kızlar kocamın işlerinden dolayı bugün erkenciyim ....
evet kızlar bu sabah testi yaptım ne yazıkki çift çizgiyi görmedim 36. gündeyim ve hala daha gelen giden yok bi belirtide yok sadece bu sabah karın ağrım oldu devamı yok gerçi üşütmüşde olabilirim bilmiyorum işte artık p.tesi 40. gün oluyo eğer hala daha regl olmamış olursam kan testi yaptırırım sanırım yada bilmiyorum işte bakalım hayırlısı ama eğer hamile değilsem biranönce regl olmak istiyorum ...
mrb cnm hoşgeldin...bende eskilerdenim ve geri döndüm..ismim sevim...
kizlar coooooooooook uzun süre ugramadim... nasilsiniz????? neler yapiyorsunuz? nasil gelismeler var.. bazilarimiz dogurmus olmasi gerekir!! :) bende ne yazikki birsey olmadi, ve esim simdi askere gitti((
öpüyorum sizleri
fatoşşşşşşşşşşşşş :79::79::79::79:
ooo fatoş hanımda burdaymış bize slm vermezmiş aşk olsun yani msn yinemi bozuk yoksam
herşeyin hayırlısı tatlım dur bakalım pazartesiyi bekleyelim
hoşgeldin sevim
kızzzzzzzzzz lizbethsen nerelerdesin bugüne kadar. insan bir kere bile olsa msn ye bile girmezmi. hiçmi merak edeceğimizi düşünmedin. şimdi nerdesiniz taşındınızmı. eşin askere gitmiş allah kavuştursun inşallah canım.sen şimdi kimle kalıyorsun
günaydın yavru kuşlarım ben geldim dün 11 de aşılamam oldu dün evde dinlendim buugün iş başı yaptım yeniden çok sancı çektim mahvoldım ne zormuş aşılama esnasında birşey yoktu ama kanallara süperleri verince başladı geceye kadar sürdü bugün daha iyiyim bu arada cimcime ayın 27 sini bekle beraber yaalşım benim test tarihim 27 si
hepinize günaydın şekerler....
cimcimecim,herşeyin hayırlısı..dedğin gibi reglin gelmezse bi de p.tesi yaparsın...ama daha önce de konuşmuştuk ya,rahim kendini en az 3 ay da toparlıyo,o yüzden moral bozacak bişey yok tatlım...zaten canım benim iyi görünüyorsun...
seldacım hayırlı olsun aşılaman...inşalla güzel haberleini bekliyoruz canım...
selda,nimren,dün akşamki cümleleriniz için çok teşekkür ederim..bu sabah okuyabildim daha..
fatoşum sen nasılsın hemşom,.
tuğbacım günaydın sana da canım...
şeker leblebi burda mısın bakmadım kim var kim yok diye...sana da günaydın tatlım...
nihal,canım,seni öpüyorum canım..günaydın.
başka kim kaldı.....burda olanlar bu kadar heralde
günaydın kumsalgünaydın kızlar nasılsınız
cimcime canım hayırlısı olsun inşallah bebiş gelmiştir gelmesede sağlık olsun sen iyi ol tatlım
beklenmeyen günlerimizin yanındaki 17. gün falan ne oluyor kızlar
günaydın yavru kuşlarım ben geldim dün 11 de aşılamam oldu dün evde dinlendim buugün iş başı yaptım yeniden çok sancı çektim mahvoldım ne zormuş aşılama esnasında birşey yoktu ama kanallara süperleri verince başladı geceye kadar sürdü bugün daha iyiyim bu arada cimcime ayın 27 sini bekle beraber yaalşım benim test tarihim 27 si
günaydın kızlar nasılsınız
cimcime canım hayırlısı olsun inşallah bebiş gelmiştir gelmesede sağlık olsun sen iyi ol tatlım
beklenmeyen günlerimizin yanındaki 17. gün falan ne oluyor kızlar
hepinize günaydın şekerler....
cimcimecim,herşeyin hayırlısı..dedğin gibi reglin gelmezse bi de p.tesi yaparsın...ama daha önce de konuşmuştuk ya,rahim kendini en az 3 ay da toparlıyo,o yüzden moral bozacak bişey yok tatlım...zaten canım benim iyi görünüyorsun...
seldacım hayırlı olsun aşılaman...inşalla güzel haberleini bekliyoruz canım...
selda,nimren,dün akşamki cümleleriniz için çok teşekkür ederim..bu sabah okuyabildim daha..
fatoşum sen nasılsın hemşom,.
tuğbacım günaydın sana da canım...
şeker leblebi burda mısın bakmadım kim var kim yok diye...sana da günaydın tatlım...
nihal,canım,seni öpüyorum canım..günaydın.
başka kim kaldı.....burda olanlar bu kadar heralde
günaydın arkadaşlar
cimcime hakkında hayırlısı olsun canım
selda inş.bebişinin temelleri atılmıştır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?