Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

serpil alemsin düne kadar beklentiliydik bugün çok beklentimiz yok mu diyosun
yerim senin motive edişini bennn

kızzzzzz cimcime yenii düşük yaptı bu ay olmasada cimcimenin çokdas önmeli değil yani cimcimeden bu ay öyle çok beklemiyoruz anlamındaydıı yaniii

dur haytım döngün möngün uzamaz daha vucudun yeni yeni kendine geliyordur fıstıkk morall bozmak yok aman ölümden başka herşeyin çaresi var dert etmeeeeeeeee

kızzzzzz cimcime yenii düşük yaptı bu ay olmasada cimcimenin çokdas önmeli değil yani cimcimeden bu ay öyle çok beklemiyoruz anlamındaydıı yaniii

dur haytım döngün möngün uzamaz daha vucudun yeni yeni kendine geliyordur fıstıkk morall bozmak yok aman ölümden başka herşeyin çaresi var dert etmeeeeeeeee

oyyy canım benim saolasın canımmm ...

eğer regl olmamda kandada negatif çıkarsa drumu ararım bi kontrole giderim canım benim ...

herşeyin hayırlısı tatlım dur bakalım pazartesiyi bekleyelim

mrb cnm hoşgeldin...bende eskilerdenim ve geri döndüm..ismim sevim...

hoşgeldin sevim

kizlar coooooooooook uzun süre ugramadim... nasilsiniz????? neler yapiyorsunuz? nasil gelismeler var.. bazilarimiz dogurmus olmasi gerekir!! :) bende ne yazikki birsey olmadi, ve esim simdi askere gitti ((

öpüyorum sizleri

kızzzzzzzzzz lizbeth sen nerelerdesin bugüne kadar. insan bir kere bile olsa msn ye bile girmezmi. hiçmi merak edeceğimizi düşünmedin. şimdi nerdesiniz taşındınızmı. eşin askere gitmiş allah kavuştursun inşallah canım.sen şimdi kimle kalıyorsun

öle fatoşcum hakkımızda hayırlısı takmıyorum zaten sadece döngüm uzamasın istiyorum hayırlısı bakalım p.tesiye olmazsam kan ne diyecek olmadı dr a giderim zaten ...

günaydın yavru kuşlarım ben geldim dün 11 de aşılamam oldu dün evde dinlendim buugün iş başı yaptım yeniden çok sancı çektim mahvoldım ne zormuş aşılama esnasında birşey yoktu ama kanallara süperleri verince başladı geceye kadar sürdü bugün daha iyiyim bu arada cimcime ayın 27 sini bekle beraber yaalşım benim test tarihim 27 si

hayırlısı olsun cnm inş bbeiş haberini alırız

günaydın kızlar nasılsınız
cimcime canım hayırlısı olsun inşallah bebiş gelmiştir gelmesede sağlık olsun sen iyi ol tatlım
beklenmeyen günlerimizin yanındaki 17. gün falan ne oluyor kızlar

hepinize günaydın şekerler....
cimcimecim,herşeyin hayırlısı..dedğin gibi reglin gelmezse bi de p.tesi yaparsın...ama daha önce de konuşmuştuk ya,rahim kendini en az 3 ay da toparlıyo,o yüzden moral bozacak bişey yok tatlım...zaten canım benim iyi görünüyorsun...
seldacım hayırlı olsun aşılaman...inşalla güzel haberleini bekliyoruz canım...
selda,nimren,dün akşamki cümleleriniz için çok teşekkür ederim..bu sabah okuyabildim daha..
fatoşum sen nasılsın hemşom,.
tuğbacım günaydın sana da canım...
şeker leblebi burda mısın bakmadım kim var kim yok diye...sana da günaydın tatlım...
nihal,canım,seni öpüyorum canım..günaydın.
başka kim kaldı.....burda olanlar bu kadar heralde

günaydın arkadaşlar
cimcime hakkında hayırlısı olsun canım
selda inş.bebişinin temelleri atılmıştır

slm canım günaydın nasılsın

günaydın kumsal

canım benim aşılaman hayırlı olsun rabbim yüzünü güldürsün inş...
valla canım 27 sine kadar beklemek isterdim ama ogüne kadar regl olmazsam bişeyler olması şart içimde zaten canım ben bu p.tesi yapım testi sende diğer p.tesi artık hayırlısı olsun ...

günaydın canım saolasın hayırlısı bakalım inş. gelmiştir gelmediysede kırmızılar gelsin artık
canım o 17 falan kaçıncı günde olduğumuzu sölüyo benim 36. günüm bugün ...

sanada günaydın canım benim moral bozmuyorum zaten saolun kızlar iyiki varsınız işte dediğin gibi p.tesi bekleyelim kan ne diyecek olmadı dr a gidecem zaten herşeyin hayırlısı ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…